well-known Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 ... я кажете програмка с която да е възможно слагането на всякакъв вид надмиси върху аватара ми и ако може да не е GifAnimato v2.5 ( изобщо да не е гифАниматор) Плагодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ами например Adobe Photoshop + Adobe ImageReady Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ....ми Paint hah, сега сериозно: можеш да пробваш с почти всеки редактор на графика (Photoshop, Photopaint, PaintShopPro, ImageReady). ако искаш обаче да сложиш текст в анимиран gif аватар, ще трябва щеш не щеш да се справяш с някакъв gif едитор - примерно аз използвам Animation Shop Pro към Paint Shop Pro. P.S. Виж какво има при нас, не съм го пробвал, но може да ти е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vase Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Photo Shop,Paint ще ти свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
well-known Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 дам мерси дуудс и к0лд ми свърши наи-добра работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
well-known Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 а я ми кажете как мога да си направя аватара така че буквичките да се движат или разместват или скриват и така на татък демек ЕФЕКТИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Преполагам, че вече си дръпнал някакъв ГИФ едитор. Те си вървят с едни готови presets: автоматично ти слага ефекти върху текст, графика и др. Пробвай с тях. Другият вариант е да си свалиш Xara 3D (не ми се търси линк) - лесна програмка за анимиране на текст за банери, логота и т.н. Внимавай обаче колко ще стане голям файла, че тая програма ги прави от сорта на 300-400К минимум и много бавно ще се зарежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ако става дума за статичен аватар - всички по-горе изброени програми ще ти свършат работа. За SWF аватар swf(x) или wildswf могат да ти свършат добра работа за text effects. Наскоро попаднах на програмката Video Edit Magic, която има доста добри ефекти за преливане на картина в картина. Предполагам, че и с Adobe Premiere се правят същите неща, само че на много по-високо ниво. Моля ви, ако попаднете на безплатна или пълна вирсия на програмка за text animation да ми я пратите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 ne znam tazi tochno za tva li e ama ne stava li i sashto MACROMEDIA DREAMWEAVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.