Jump to content
BulForum.com

Програма за

well-known

Recommended Posts

... я кажете програмка с която да е възможно слагането на всякакъв вид надмиси върху аватара ми и ако може да не е GifAnimato v2.5 ( изобщо да не е гифАниматор) П:)лагодаря ви :) :sayjin :punk :confused

....ми Paint :P

hah, сега сериозно: можеш да пробваш с почти всеки редактор на графика (Photoshop, Photopaint, PaintShopPro, ImageReady). ако искаш обаче да сложиш текст в анимиран gif аватар, ще трябва щеш не щеш да се справяш с някакъв gif едитор - примерно аз използвам Animation Shop Pro към Paint Shop Pro. B)

P.S. Виж какво има при нас, не съм го пробвал, но може да ти е интересно.

Преполагам, че вече си дръпнал някакъв ГИФ едитор. Те си вървят с едни готови presets: автоматично ти слага ефекти върху текст, графика и др. Пробвай с тях. Другият вариант е да си свалиш Xara 3D (не ми се търси линк) - лесна програмка за анимиране на текст за банери, логота и т.н. Внимавай обаче колко ще стане голям файла, че тая програма ги прави от сорта на 300-400К минимум и много бавно ще се зарежда. :)

• 1 month later...

Ако става дума за статичен аватар - всички по-горе изброени програми ще ти свършат работа.

За SWF аватар swf(x) или wildswf могат да ти свършат добра работа за text effects.

Наскоро попаднах на програмката Video Edit Magic, която има доста добри ефекти за преливане на картина в картина. Предполагам, че и с Adobe Premiere се правят същите неща, само че на много по-високо ниво.

:excl: Моля ви, ако попаднете на безплатна или пълна вирсия на програмка за text animation да ми я пратите!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...