Antares Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Говорих Б един модератор, който ми препоръча да пусна тази тема тук. Значи разполагам с ограничен фонд, за който бих искал да си взема някаква слушалка. Писна ми от старата ми тухла (Motorolla Talkabout), скапва ми батериите непрекъснато. По принцип ме кефят Sony Erricson, но нямам някакви обективни доводи, за да ги предпочитам пред другите телефони. Бих желал телефона да има будилник, някакъв вид органайзър и по възможност да мога да композирам/свалям мелодии и картинки. Може и да е с по-малко функции/екстри слушалката, но ми се ще да е нещо здраво и стабилно. И понеже моделите и марките GSM-и са ми тотално непозната материя искам да се консултирам с вас, какво бихте ми препоръчали, може и 2ра употреба за максимум 60лв. Ако можете да ми дадете и някакъв линк или сайт на производителя, където да разгледам какво представлява телефона... Благодаря ви предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 За тези пари аз бих ти препоръчал една Nokia 3310 - доказано стабилни и може би един от най-здравите телефони. А вече като има и Li-Ion батерии за тях, става много добър избор. Баща ми е с такъв, и аз съм го ползвал, оказа се истинско куче. За инфо можеш да погледнеш tuk И още една идея - разгледай в мтел или в get.bg/911.bg (тук) за телефони в ниския ценови клас, които втора ръка попадат някъде в заявените от теб 60 лв, приблизително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Moje bi trqbva da pospesti6 o6te malko ! Za mene Siemens ME45 e 1 ot nqi-qkite i spolu4livi telefoni (pone ot ve4e taka nare4eniq "evtin" klas) Za sujalenie oba4e toi struva okolo 80/90 leva (pone taka mi kazaha-1 priqtel) Oba4e v net-a go namiram samo za 90 leva i na gore . Padal e v moreto s mene vav vodata a ne na mokriq pqsak ( e vse pak be6e plitko de ne iz4ezna). Padal e i ot kolelo v dvijenie i pak si4ko si e bilo nared i pri "hubav" udar na bateriqta ne i se rgonva maikata - t.e. ne hvar4i na 10 metra pred panela ... Moga samo tova da ti prepora4am tui kato samo do tova sam imal dostap i sam imal vazmojnostaa da go "testvam" po moi si kriterii - i spored mene tazi slu6alka e mnogo qka apuk i vse pak be6e 1 ot nai-dobrite modeli na Siemens. PS : Tova e samo moe mnenie. Vqrno trqbva da pospesti6 o6te malko no SPORED MENE si struva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Az za tvoite pari bih probval niakoi Siemens (C45,C55, A55, M50) neshto takova.Spored men te sa edni ot nai izdrujlivite za tezi pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Siemens C55. Може би, ще успееш да го намериш за 60-70 лв (втора ръка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Според мен също "C"сериата на Siemens е наи добрия избор за тези пари,самоче от C45 нагоре де,защото С35 например не може да изпраща и получава картинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoGGy_sTiLL Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 За тези пари аз бих ти препоръчал една Nokia 3310 - доказано стабилни и може би един от най-здравите телефони. А вече като има и Li-Ion батерии за тях, става много добър избор. Баща ми е с такъв, и аз съм го ползвал, оказа се истинско куче.За инфо можеш да погледнеш tuk И още една идея - разгледай в мтел или в get.bg/911.bg (тук) за телефони в ниския ценови клас, които втора ръка попадат някъде в заявените от теб 60 лв, приблизително. <{POST_SNAPBACK}> I as imah takav telefon Gore6to ti go prepora4vam.Probval sam go golqm ubiec e Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 mi 3310 ne e li malko golqm su6to az sega imam siemens a55 i e mn qk bateriqta izdurga po 6 dni ima budilnik, wap i vsqkakvi drugi dgadgi mnogo me kefi i sega struva po 130 kinta nov az moq g vzeh za 70 taka 4e moge i da si nameri6 i za 60 kinta i e maluk polifoni4en i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Хмм, не знам вие какъв experience имате с 3310, но аз съм чувал, че ако падне на земята се разпада платка по платка, ама слухове всякакви. Един съвет все пак - ако ще си взимаш 3310 гледай да не е с никелова батерия, че правят огромни мизерии (един път да я заредиш до половината и после почва само наполовина да се пълни). За Сименс С45 знам, че е голямо дърво - в смисъл не че е голям, а че няма никакви функции. От всички телефони с монохромен дисплей, освен тези които споменаха James_Bond007 и FunLov3 (ME45 e идеалният телефон), бих ти препоръчал още Нокиа 5210 (водоустойчив), Алкател 511 (алуминиев панел), Моторола 191, Сони Ериксон Т100. Мисля, че всички ще ти свършат работа, линкове не ми се търсят точно - виж в на Мтел сайта; http://www.mtel.bg/info/gsm_adv/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Сони Ериксон Т100 - Прилично функционален, малък и изключително лек! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Po dobre saberi oshte niakoi lev ,i si vzemi neshto maaalko po sviastno, vmesto tezi retro slushalki.Ina4e vseki ot gore izbroenite shte e hubav za teb.Ti si reshavash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 А мнение можете ли да ми кажете за Sony Ericsson Т100 и Т105 ? Също така и горе-долу цени втора ръка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 А мнение можете ли да ми кажете за Sony Ericsson Т100 и Т105 ?Също така и горе-долу цени втора ръка? <{POST_SNAPBACK}> За техническите характеристики виж тук: http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php...542&sub=compare Майка ми имаше Т100 и според мен е идеалния ефтин телефон. С Т105 нямам личен опит, но знам, че е по-нов модел, но като гледам липсват някои функции от Т100. Във форума се почвяват чат пат оферти за около 50-60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Поразрових се из разни сайтове за да чета информация и се спирам за сега на Sony Ericsson T100. Благодаря ви на всички! Ще помисля още известно време и вечерта сигурно ще пусна тема във Buy/Sell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Купих си Sony Ericsson T100. Темата може да се заключи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.