SDawn Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Най-после актуална млада група, дето не им трябват бастунки вече (тука сугирно ще ме бият ) ще гостуват в милата на Родина. Аз лично за нищо на света няма да пропусна това събитие. sample / my favorite за тези, които не са ги чували. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 А аз ще го изпусна Сесия мамка му..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 И поддържащите групи въобще не са зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 dai info za grupata de zaribiavai horata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 http://www.orphaned-land.com/ - официалния сайт на групата. http://www.israel-music.com/orphaned_land/ - като цъкнеш на обложката на албум може да чуеш интро от песните в него... http://warez.ru:8084/mp3/101a/Orphaned.Land/ - Mabool 2004 албума им... Акустичното Сиди към него кърти мивки. http://warez.ru:8084/mp3/Paradise.Lost/Tri...haned.Land-.mp3 - в трибюта на Paradise Lost... http://mp3.online.bg/music/ - има още два техни албума: ftp://mm.gen.wazzzup.net/5/Orphaned%20Lan...0Norra%20Alila/ - El Norra Alila 1996 ftp://mm.gen.wazzzup.net/5/Orphaned%20Land/1994_Sahara/ - Sahara 1994 Чуйте ги. Друга такава група няма... Никога не сте чували нещо такова. А и наистина - тепърва започват, не са прехвърлили върха си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeLrIpPeR Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Най-после актуална млада група, дето не им трябват бастунки вече (тука сугирно ще ме бият Ще те бием я, ква млада група бе, те вече 12 години направиха творческа дейност Тва си е супер куул олдскул група Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 А бе в сравнение с напоследък изявяващите се у нас - са млада група, свежа кръв, ярешки мръвчици... Да не изброявам кои наскоро минали от тук имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 А бе в сравнение с напоследък изявяващите се у нас - са млада група, свежа кръв, ярешки мръвчици... <{POST_SNAPBACK}> Е, ако става въпрос за чужди -да.Ама си имаме и доста добри български групи,дето са "млада мръвка" Иначе и Rotting Christ не са толкова дърти,Unholy Ritual също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Брях! Кой ги излъга орицата да дойдат дотук? Хипер много им се радвам, но не знам дали ще мога да ги видя...и аз съм в сесия... И все пак някой знае ли колко ще струва билетът? Edit: Чукаме. Edit2:10х за инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Чукайте на дърво, че концертите в Атина и Анкара май са пропаднали... Поне така пише на официалния им сайт. За сега този в София остава. Иначе - Gorgon Gothic Shop са ги "излъгали" да дойдат. Инфо за концерта и групите тук - http://www.gorgonbg.org/orphaned_land.htm - билета ще е 15 лева по всичко личи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 Та току що каката от Горгон спомена, че във въпросното читалище Средец (в Лагера) местата били около 350. А на въпроса "Ами какво става ако дойдат 500 човека?" отговори - "Ми много ще се радваме, ма трябва да хвърляме боб, за да познаем колко човека ще дойдат." Иначе билетите наистина ще са по 15 лева, следващия четвъртък започвала продажбата им, само и единствено в готик шоп-а. А да, и стига сте е оправдавали с тези сесии, за няколко часа няма да си вземете изпитите. Направо сте ми смешни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ми ако имам изпит на 02.02 сутринта? Иначе тва с местата ще е гадно. В това читалище ще трябва да сме един върху друг за да се съберем. А и с тези билети дето само в София се продават... Ех, лошо, както казва Мечо Пух. И все пак, дали ще се събере една агитка от форума за концерта? Много ми се ще да ида. ПП: И все пак има и нещо положително в тази маломащабност на заверата - накрая може всички барабар с групите да идат да обърнат по едно в близката пропаднала кръчма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 Всъщност, нямам идея колко хора се кефят на тази банда. На "супер мега ултра яките" Дистракшън ако е имало 1,500 човека, то на нашите хора колко би имало? Нямам идея. Ако има около 350 човека би било прекалено идеален вариант. Имам лошо предчувствие. Мисля че ще си взема билет направо от там, като естествено се застраховам и отида още към 6. Ако не ми мине котка път разбира се, или някой клиент със супер спешна работа за вършене. Пу пу, чука на дърво. Та хващайте се с Танас и който там има интерес, яхайте влака, после сутринта направо на изпита и готово. Ама как ви скроих плановете, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Това с изпита беше заучено положение само да имам оправдание ако нещо се обърка и не отида. Под секрет да си кажа, че нямам изпит на 2ри. Но Grimjaur може би има? Идеята беше да се съберем всички 5 човека от форума, които харесват тази група и да се замъкнем заедно, защото пуснах въдицата на няколко познати, но не знам дали ще захапят, а не ми се ходи сам. Как ви се струва? Или не ви се ходи с непознати, а предпочитате да се кефите самосиндикално? Нещо ако ме спира - това е + не знам дали ще намеря пари, ама то за 15лв; 25 с пътните... нищо работа. А за Destruction нищо лошо, радвам се че още ги има и съжалявам че не можах да отида. Но си представях, че и OL ще съберат поне 1000 души и то поне в зала "Христо Ботев", та да направят звук като хората.... А за 350 човека - клубна афера ще е. Та ако някой ще ходи да поства тук и да се съберем... ще пием бира и ще се кефим на яките израелтяни...после хоп на влакчето и обратно. Съгласни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ave clubnite koncerti sa mnoo po iaki ve. ne se lyjete che e po-iako v hristo botev. pochti vinagi v clubove e po-iako. (kato izkliuchim clubove s kapacitet 50 choveka (o`shipka demek)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Та хващайте се с Танас и който там има интерес, яхайте влака, после сутринта направо на изпита и готово. Ама как ви скроих плановете, а? <{POST_SNAPBACK}> Ти хубаво ни скрои плановете,но освен че имам изпит(деба!!!),аз съм и на работа,имам да правя ремонт в къщи( тва жената не е като човека - един бушон не може да смени!!!) и нямам кинти Но винаги остава варианта за септември....пък има и време до тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ех, хубаво че са жените - иначе с кое да се оправдае човек ... Виж положението с работата е кофти вече. Но размествания винаги са вероятни. Септември ще има пак концерт ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mu3epHuK Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Не, септември ще има пак изпити. А моето оправдание (ако някой пита) са парите, което ще рече, че няма да ходя на концерта. ПП: Наистина в клубове е по-яко ако е направено както трябва. Приятно куфеене! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Ех, хубаво че са жените - иначе с кое да се оправдае човек <{POST_SNAPBACK}> Хайде,хайде!!!Ако исках да се оправдавам с жената,щях да кажа,че не ме пуска А като казвам ремонт - наистина има ремонт.Допълнително днеска разбрах,че шефа влиза в болница и трябва аз да го замествам,което прави присъствието ми на концерта абсолютно невъзможно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.