Jump to content
BulForum.com

Counter Strike 1.6

Stil_L

Recommended Posts

• 1 month later...
Moje li da mi kajete kak da igraq CS 1.6 v neta.Puskam si igrata i kato se opitam da vlqza v nqkava server mi iska nqkav si klas C(koeto izob6to ne znma kvo e).

:angry1

аве тоя ц калси ти го иска само в INTERNET !

:) и на мене ми го дава и ненам за кфо така ;)

Ot kude da si svalq 1.5 :confused  ;)

от тука може да си свалих цс-а :)

ама гледаи да не е на РУСКИ щото чат пат не се инсталва :)

A za kvo se me izhvarlq po vreme na igra ot sarvera?Imam C-D ako nqkoi 6te mi kaje da si svalq mi e nai nivoto.I sas po stari opitah ama pak me izpliuva. :sayjin

коя версия ти е ЦД?

OK 6te probvam blagodarq :sayjin

EDIT: ot tam nestava nqma nikakav trafik kaji nqkoe dr mqsto

ами опт тука може пак да го свалиш от тука и даваш ВЪРХУ Cheating-Death 4.29.0

приятна игра :)

Pak me izhvarlq. :angry1 Drugi predlojeniq? :sayjin

начи не ти е от ЦД?

ами свали си я тогава от тука ако вече не стане и от тука ненам от де може да е :)

abe hora kak se puskat tiq botove 4e ne6to ne moga da shvana

Ми, когато си записах Counter-Strike 1.6, ботовете си ги имаше(върват с CS-a).Пишеш bot_add в console-то или натискаш "H".Там си има меню за ботовете.

това трябда да свърши работа :)

• 1 year later...
аве тоя ц калси ти го иска само в INTERNET !

:) и на мене ми го дава и ненам за кфо така ;)

kupi si originalen CS ili nai dobre originalen CS Source i she moish da igraesh trqbva ti steam account a povecheto hora v bulgaria imat neoriginalen CS i ne im e nujen steam awe kupi si igrata i igrai navsqkade ama mnogo lagva ako ti e tap neta da znaesh :)

kupi si originalen CS ili nai dobre originalen CS Source i she moish da igraesh trqbva ti steam account a povecheto hora v bulgaria imat neoriginalen CS i ne im e nujen steam awe kupi si igrata i igrai navsqkade ama mnogo lagva ako ti e tap neta da znaesh :)

ne mu trqbva originalen CS. Class C se opravq i s patch. Ne moga da go namerq sega za da dam link no si spomnqm 4e go bqh nameril v edna ot temite v data.bg foruma.

Ako go namerish dai link.

защо не направите дидикейт ? Така трябва да могат да влизат хора от всички доставчици. Аз съм на ГГбит и нямам проблеми с хора на Евроком, а вилизат и от София и Асеновград.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...