Stil_L Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Moje li da mi kajete kak da igraq CS 1.6 v neta.Puskam si igrata i kato se opitam da vlqza v nqkava server mi iska nqkav si klas C(koeto izob6to ne znma kvo e). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 http://play.evrocom.net/forum/index.php?showtopic=773 VIJ TUK Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Moje li da mi kajete kak da igraq CS 1.6 v neta.Puskam si igrata i kato se opitam da vlqza v nqkava server mi iska nqkav si klas C(koeto izob6to ne znma kvo e). <{POST_SNAPBACK}> class C izpisva kogato sarvara e lokalen probvai da vlezne6 v tova ip da igrae6 212.124.78.107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ами свали си версия 1.5 Всички играят на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Sq pak kato se opitam da vlezna v Evrocom serv ili opti-lan serv mi dava 4e moq protocol bil 47 a na serv 46 i pak ne moga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 za6to mi dava 4e sarvara na evrokom ima razli4no client.dll i ne moge da me svarge a i ako znaete grugi sarvari za 1.6 kagete pls tx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Moje li da mi kajete kak da igraq CS 1.6 v neta.Puskam si igrata i kato se opitam da vlqza v nqkava server mi iska nqkav si klas C(koeto izob6to ne znma kvo e). <{POST_SNAPBACK}> аве тоя ц калси ти го иска само в INTERNET ! и на мене ми го дава и ненам за кфо така Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 za6to mi dava 4e sarvara na evrokom ima razli4no client.dll i ne moge da me svarge a i ako znaete grugi sarvari za 1.6 kagete pls tx <{POST_SNAPBACK}> i pri men e taka...mnogo glupavo...kvo da praim?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 http://play.evrocom.net/dl/half-life/cs/v1.6/ тфа е за длл-а ! от тука требва да свалиш играа ! или поне някой патч Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ot kude da si svalq 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa1000 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 A za kvo se me izhvarlq po vreme na igra ot sarvera?Imam C-D ako nqkoi 6te mi kaje da si svalq mi e nai nivoto.I sas po stari opitah ama pak me izpliuva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ot kude da si svalq 1.5 <{POST_SNAPBACK}> от тука може да си свалих цс-а ама гледаи да не е на РУСКИ щото чат пат не се инсталва A za kvo se me izhvarlq po vreme na igra ot sarvera?Imam C-D ako nqkoi 6te mi kaje da si svalq mi e nai nivoto.I sas po stari opitah ama pak me izpliuva. <{POST_SNAPBACK}> коя версия ти е ЦД? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa1000 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 2:28 2:27 2:15 baq imam ama s nnikoq nestava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozela1 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 o male iztegli si 4.29.0 za tva te izhavarlq tvoite sa stari. ot tuk q tegli Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa1000 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 OK 6te probvam blagodarq EDIT: ot tam nestava nqma nikakav trafik kaji nqkoe dr mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 ot kade da svalq botove za 1.6 i za6to postoqnno me izhvarlq ot evrokom i hedoff namerih si botove no o6te neznam za6to me izhvarlq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 OK 6te probvam blagodarq EDIT: ot tam nestava nqma nikakav trafik kaji nqkoe dr mqsto <{POST_SNAPBACK}> ами опт тука може пак да го свалиш от тука и даваш ВЪРХУ Cheating-Death 4.29.0 приятна игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa1000 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Pak me izhvarlq. Drugi predlojeniq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Pak me izhvarlq. Drugi predlojeniq? <{POST_SNAPBACK}> начи не ти е от ЦД? ами свали си я тогава от тука ако вече не стане и от тука ненам от де може да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 abe hora kak se puskat tiq botove 4e ne6to ne moga da shvana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 abe hora kak se puskat tiq botove 4e ne6to ne moga da shvana <{POST_SNAPBACK}> Ми, когато си записах Counter-Strike 1.6, ботовете си ги имаше(върват с CS-a).Пишеш bot_add в console-то или натискаш "H".Там си има меню за ботовете. това трябда да свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 и к'во стана ся никой незнае как да оправим клас Ц ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 аве тоя ц калси ти го иска само в INTERNET ! и на мене ми го дава и ненам за кфо така kupi si originalen CS ili nai dobre originalen CS Source i she moish da igraesh trqbva ti steam account a povecheto hora v bulgaria imat neoriginalen CS i ne im e nujen steam awe kupi si igrata i igrai navsqkade ama mnogo lagva ako ti e tap neta da znaesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 kupi si originalen CS ili nai dobre originalen CS Source i she moish da igraesh trqbva ti steam account a povecheto hora v bulgaria imat neoriginalen CS i ne im e nujen steam awe kupi si igrata i igrai navsqkade ama mnogo lagva ako ti e tap neta da znaesh ne mu trqbva originalen CS. Class C se opravq i s patch. Ne moga da go namerq sega za da dam link no si spomnqm 4e go bqh nameril v edna ot temite v data.bg foruma. Ako go namerish dai link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLO Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 защо не направите дидикейт ? Така трябва да могат да влизат хора от всички доставчици. Аз съм на ГГбит и нямам проблеми с хора на Евроком, а вилизат и от София и Асеновград. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.