Ghetto_Freak Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 тук може да правите дискусий за филма WHITE NOISE ! може да го намерите на тоя линк http://beta.arenabg.com/movies/movie.php?pid=12560 ако някои иска да го качи и в warez_ru ще е по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 не е лош бях малко пиян, като го гледах та нещо не си го спомням Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ще ме извинявате за offtopic-а но какъв по дяволите е този "дискусий"? И какво точно е "дискусий"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Ще ме извинявате за offtopic-а но какъв по дяволите е този "дискусий"? И какво точно е "дискусий"? <{POST_SNAPBACK}> ами направих щето нямаше за тоя ЯК филм ! то ся е направен де трябва да разберат разбра ли ся ? или пак съм прецакал нещата едит : няма нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 разбра ли ся ? <{POST_SNAPBACK}> Честно казано не...но както и да е. Извинявай че се намесих в дискусия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Честно казано не...но както и да е. Извинявай че се намесих в дискусия... <{POST_SNAPBACK}> Georgius Kazanakis успокой се бе брат ми не си направил нищо лошо гледай филма и си официялен гост в тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Филмчето не е нищо особенно,но става за един път гледане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 ами казват че става ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 пише се дискусИИ, а не дискусиЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 този дискусий сигурно е някой виден древен философ филмчето кога ще го дават по кината ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 ами незнам кога 6те го дават по кината ! то и в България всичко идва по-късно и хуууууууу ве ! ся кат съм сбъркал кфо се косиш !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 и хуууууууу ве !ся кат съм збъркал кфо се косиш !!! <{POST_SNAPBACK}> ми гледай повече да не Зззззззззззбъркваш! Да не ти е студено? кво да ти кажа , Збъркана ти е дискусийята!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 хаха ! АРЕ МОЛЯ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА ТОГАВА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 абе аз ли си мисля или тука пишат хора,които го правят само,за да се заядат с някой... иначе трейлъра и сайта на филма ми вдъхват много надежди,ще го видим ама тва телесънг(хич не ги обичам записите от кина ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 абе аз ли си мисляили тука пишат хора,които го правят само,за да се заядат с някой... иначе трейлъра и сайта на филма ми вдъхват много надежди,ще го видим ама тва телесънг(хич не ги обичам записите от кина ) <{POST_SNAPBACK}> и аз така мисля ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Абе кво го направихте момчето бе хора! Хахахахаха смял съм се половин час на тоя дискусий и като казах на наще и те се смяха Иначе по темата филма щом като е як няма да си развалям кефа ами направо на кино ще го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 Абе кво го направихте момчето бе хора! Хахахахаха смял съм се половин час на тоя дискусий и като казах на наще и те се смяха Иначе по темата филма щом като е як няма да си развалям кефа ами направо на кино ще го гледам <{POST_SNAPBACK}> ммммм но не се знае кога ще го дават ве пък и то без СМЯХ неможе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 абе аз ли си мисляили тука пишат хора,които го правят само,за да се заядат с някой... иначе трейлъра и сайта на филма ми вдъхват много надежди,ще го видим ама тва телесънг(хич не ги обичам записите от кина ) <{POST_SNAPBACK}> не аз така мисла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 И аз си мисля така.Да ти кажа Zyntherius филма не е толкова добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Oshte ne sam go gledal ama imam mnogo golemi ochakvaniq za tozi film.Mislia che shte e neshto unikalno?!Sled kato izgledah trailer-a mnogo se nadahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 az lichno vyobshte ne go haresah, ama hich... i dokolkoto moga da se oslanqm na precenkata si sled kato sym izzqpal 90% ot horror-ite v toq sait, mislq, che ne si struva dori diskusiqta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Ужасяващо скучен...ако не бях спал преди да го гледам, определено щях да заспя докато го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 gledah go-Sredna rabota,ne e mnogo zle ama nishto novo.Samo ideata s EVP(electronic voice phenomenom) mi haresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 идеята на филма е хубава ,но изпълнението е жив зян. по принцип нали става въпрос за гласовете на мъртвите ,по едно време се появяват духове ,нашия пич пък взе да се вживява в ролята на супермен и искаше да спаси всички(можели!) ,и като цяло всяко деиствие е много предсказуемо тъп филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.