Jump to content
BulForum.com

Очила с MP3???

Recommended Posts

Daaa...mnogo otdavna sam gi vijdal po reklami.....da ne govorim, che v dosta MP3 playeri veche vgrajdat niskomoshten FM izlachvatel, koeto shte reche, che kato si vlezete v kolata samo nastrojvate radioto na valnite na MP3 player-a i si slushate bezkabelno :D

вижте това: до къде стигна техниката

Да бе,к'ви грозни негри правели вече!!! :P А иначе очилата ми се струват малко груби и грозни.Но не знам.Може и да е от рекламното лице.

Mного ми харесаха...ще си ги взема.И са толкова евтини :woot :$500-$600!!!!Утре обезателно си ги поръчвам.Някой да знае как да се свържа??? ;)

ne 4e e evtino no gledaite malko vnimatelno sus 128MB 395$,

a s 256 MB - 495-545$ . Puk koi znae nqkoi moje da moje da si gi kupi.No isglejdat qki nqkoi model4eta, pone men me kefqt :P , e sq cenata e :blink: no vse pak.Ave po dobre da si kupa MP3 plear i polaroid4eta, po evtino 6te mi izlezne :punk

Адски грозни и адско lame изпълнение - от дръжките на очилата да висят слушалки - голям смях :lol: :lol: :lol:

Като ще давам луди пари за няква гъзария, по-добре да изчакам да се появят слушалки с вибрации. За който не е чувал пояснявам: звукът е вид механична вълна, която се предава чрез трептения в материална среда. Тия слушалки се залепват някъде около (най-вероятно на костта зад ухото) и оттам предават вибрации към тъпанчето на ухото и се чува съответно музика. Ей тва викам да го вградят в очила, макар че не е изключено и да го има вече, ама не и по магазините :) :D

По добре слешалки с вграден MP3 плеър, на добри цени са и изглеждат по добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...