Jump to content
BulForum.com

Проблем! От Видеото ли е ?

Recommended Posts

Мойта видео карта се оказа че е със "сериен дефект"... Сега карам с третата от род й, и тя не се оказа работеща... Вече старото MX 440 64MB почва да ми липсва. Според вас FX5600 ще бъде ли добър избор, защото с 5500 няма да стане.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Не стана ясно каква марка е видеото. Ако е МАНЛИ (те идваха с голям радиатор и без вентилатор), почти задължително трябва да инсталираш драйверите от СД-то, с другите се държи странно, дори да са сертифицирани от Майкрософт. Не знам защо - така ми казаха при опит да рекламирам една такава GF4MX440/64MB ми казаха, че трябва да е с оригиналните драйвери. При мен пък размазваше картината при определени резолюции и след 15 до 30 мин. се рестартираше компа. И наистина, като ги сложих, и РС-то се оправи.

Мойта видео карта се оказа че е със "сериен дефект"... Сега карам с третата от род й, и тя не се оказа работеща... Вече старото MX 440 64MB почва да ми липсва. Според вас FX5600 ще бъде ли добър избор, защото с 5500 няма да стане.

Spored men 6e naprai6 golema gre6ka ako zeme6 5600...

po dobre dai nekoi lev otgore i si vzemi 5700 4ista... :punk

kade kade po- e ot 5600 !

Не стана ясно каква марка е видеото. Ако е МАНЛИ (те идваха с голям радиатор и без вентилатор), почти задължително трябва да инсталираш драйверите от СД-то, с другите се държи странно, дори да са сертифицирани от Майкрософт. Не знам защо - така ми казаха при опит да рекламирам една такава GF4MX440/64MB ми казаха, че трябва да е с оригиналните драйвери. При мен пък размазваше картината при определени резолюции и след 15 до 30 мин. се рестартираше компа. И наистина, като ги сложих, и РС-то се оправи.

И аз брах много ядове с тези карти ;) така и не разбрах защо се получава така, че само с драйверите от сд-то(които никога не използвам) работи и с какво тези драйвери са по различни от другите :confused аз обаче успях да върна две от тях преди и те и аз да разберем, че проблема е от драйверите(не че тези с които ми ги смениха работеха с други драйвери)

Аз също имам проблем със същата карта на Manli. Процесора е Семпрон 2500+. Рам-а е 256Мб на PQI. Дъното е AsRock K7-Upgrade-600(това дето може да се ъпдейтва за 64 битови процесори).

Проблема е, че когато пусна някоя игра в 99% от случаите картината ми е цялата в артефакти, абсолютно нищо не се вижда по екрана. Интересното е, че в Windows-а си върви нормално без проблеми.

Картата имаше проблем с вентилатора, бучеше доста силно, и е сменян.

Някой има ли идея как да оправя този проблем?

:confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...