N_Igma Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Мойта видео карта се оказа че е със "сериен дефект"... Сега карам с третата от род й, и тя не се оказа работеща... Вече старото MX 440 64MB почва да ми липсва. Според вас FX5600 ще бъде ли добър избор, защото с 5500 няма да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Не стана ясно каква марка е видеото. Ако е МАНЛИ (те идваха с голям радиатор и без вентилатор), почти задължително трябва да инсталираш драйверите от СД-то, с другите се държи странно, дори да са сертифицирани от Майкрософт. Не знам защо - така ми казаха при опит да рекламирам една такава GF4MX440/64MB ми казаха, че трябва да е с оригиналните драйвери. При мен пък размазваше картината при определени резолюции и след 15 до 30 мин. се рестартираше компа. И наистина, като ги сложих, и РС-то се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Мойта видео карта се оказа че е със "сериен дефект"... Сега карам с третата от род й, и тя не се оказа работеща... Вече старото MX 440 64MB почва да ми липсва. Според вас FX5600 ще бъде ли добър избор, защото с 5500 няма да стане. <{POST_SNAPBACK}> Spored men 6e naprai6 golema gre6ka ako zeme6 5600... po dobre dai nekoi lev otgore i si vzemi 5700 4ista... kade kade po- e ot 5600 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Не стана ясно каква марка е видеото. Ако е МАНЛИ (те идваха с голям радиатор и без вентилатор), почти задължително трябва да инсталираш драйверите от СД-то, с другите се държи странно, дори да са сертифицирани от Майкрософт. Не знам защо - така ми казаха при опит да рекламирам една такава GF4MX440/64MB ми казаха, че трябва да е с оригиналните драйвери. При мен пък размазваше картината при определени резолюции и след 15 до 30 мин. се рестартираше компа. И наистина, като ги сложих, и РС-то се оправи. <{POST_SNAPBACK}> И аз брах много ядове с тези карти така и не разбрах защо се получава така, че само с драйверите от сд-то(които никога не използвам) работи и с какво тези драйвери са по различни от другите аз обаче успях да върна две от тях преди и те и аз да разберем, че проблема е от драйверите(не че тези с които ми ги смениха работеха с други драйвери) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Аз също имам проблем със същата карта на Manli. Процесора е Семпрон 2500+. Рам-а е 256Мб на PQI. Дъното е AsRock K7-Upgrade-600(това дето може да се ъпдейтва за 64 битови процесори). Проблема е, че когато пусна някоя игра в 99% от случаите картината ми е цялата в артефакти, абсолютно нищо не се вижда по екрана. Интересното е, че в Windows-а си върви нормално без проблеми. Картата имаше проблем с вентилатора, бучеше доста силно, и е сменян. Някой има ли идея как да оправя този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.