DELUXe Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 sorry за оффтопика ама неможах да се сдържа N_Igma би ли ми казал от каде си си купил процесора от сингнатурата ти и защо АМД не знаят че са го произвели "Sempron 2.8Ghz" лол или по-точно "АДМ" малйй дано не ми лепнат варн обещавам повече няма да правя така Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 PC-то - Intel 2.4 GHz дъното е ASRock рама е 256 DDR ( предполагам, че до края на другата седмица ще мога да пробвам дали ще го има същия проблем с 512 ) <{POST_SNAPBACK}> Абе я кажи, това дъно да не би да е нешто от рода на 60$ - 70$? Защото познавам доста хора които са се патили от евтини дъна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Абе я кажи, това дъно да не би да е нешто от рода на 60$ - 70$? Защото познавам доста хора които са се патили от евтини дъна.. <{POST_SNAPBACK}> Недей бе човек смешно ми е от такива изказвания . Power Source: AC Line Това не го разбрах много .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Недей бе човек смешно ми е от такива изказвания . <{POST_SNAPBACK}> Смей се колкото си искаш, но си е така. Много често хората като си купуват компютър, гледат да вземат хубав процесор и видео карта, като пренебрегват останалите компоненти. П.С. ASRock е много скапана марка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Ами аз до скоро (скоро,скоро...до преди 5-6 месеца ) бях с абсолиютно същата карта и нямах никакви проблеми с нея...когато почнеха да се появяват такива изцепки просто...стария и познат начин - преинсталиране на Widows-a След споменатата процедура всичко си се оправяше. Вярно че тогава бях с Windows 98, щото имах само 128 МБ рам, та и той честичко се скапваше ама тия карти са железни да ви кажа Някой по-горе беше писал че неговата била заливана с вода, лашкана насам-натам и пак бачка так пушка Та...наистина погледни захранването и дъното, но преди това смени Прозорците Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Това не го разбрах много .. <{POST_SNAPBACK}> ТО не би трябвало и да го разбереш ^^. Значи марката на захранването е ANS 300 W Max Също така - абе сега вече още при първото пускане на играта World of warcraft ( която е най-тежката от тия, дето играя ) ми рестартирва компютъра. Иначе казано - влизам в игра, рестарт! OMFG, help EDIT: Myx4o хахах, прозорците са ми PVC дограма, нищо им няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 ТО не би трябвало и да го разбереш ^^. Значи марката на захранването е ANS 300 W Max Също така - абе сега вече още при първото пускане на играта World of warcraft ( която е най-тежката от тия, дето играя ) ми рестартирва компютъра. Иначе казано - влизам в игра, рестарт! OMFG, help EDIT: Myx4o хахах, прозорците са ми PVC дограма, нищо им няма <{POST_SNAPBACK}> Знаиш ли кво, земи наистина си преинсталирай Windows-а, сложи си SP1... Пък ако не те мързи може и да си почистиш и прахоляка вътре в кутията! Може да ти прозвучи странно, но понякога и тва помага ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Знаиш ли кво, земи наистина си преинсталирай Windows-а, сложи си SP1... Пък ако не те мързи може и да си почистиш и прахоляка вътре в кутията! Може да ти прозвучи странно, но понякога и тва помага ! <{POST_SNAPBACK}> Оф да ти имам и съветите. Моляте, като не разбираш - не давай съвети. Да си "кибик" всеки знае . Уиндоуса съм го реинсталирал поне 3 пъти откакто ми даде този проблем на точно тези игри. А и съм със SP 1, но така и не разбрах защо точно него ме съветваш да сложа ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobie Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Abe edin moi priatel vika 4e imal sa6tiq problem kato bil s serv pack 2( i az sia sam s neg0 de) i kato preinstall windowsa i si slojil pak serv pack 1 mu se oprailo i utre 6a mi dava i an mene serv pack 1 da si sloja da probvam dali nqma da mi sa oprai problema ..... Ama kato gledam mnooo hora sme s toq problem ... nqkoi ako go razre6i da se ob ajda i da kazva kak i 6to .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Abe edin moi priatel vika 4e imal sa6tiq problem kato bil s serv pack 2( i az sia sam s neg0 de) i kato preinstall windowsa i si slojil pak serv pack 1 mu se oprailo i utre 6a mi dava i an mene serv pack 1 da si sloja da probvam dali nqma da mi sa oprai problema ..... Ama kato gledam mnooo hora sme s toq problem ... nqkoi ako go razre6i da se ob ajda i da kazva kak i 6to .... <{POST_SNAPBACK}> Много хора казват, че directX се прецаква при слагането на Service pack 2... а моя не иска да се преинсталира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Много хора не знаят кой Сървис пак 2 да инсталират и за тва имат проблеми. Аз и още доста хора които познавам дори с доста по слаби машини от рода на селерон 400 мхз СП2 върви като пушка Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Много хора не знаят кой Сървис пак 2 да инсталират и за тва имат проблеми. Аз и още доста хора които познавам дори с доста по слаби машини от рода на селерон 400 мхз СП2 върви като пушка <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно прав!!! И все пак, вече дадох захранването. Казвайте ми, моля, захранване ново ли да си намеря ( т.е. да пробвам с някое друго захранване ) или вентилатор? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Оф да ти имам и съветите. Моляте, като не разбираш - не давай съвети. Да си "кибик" всеки знае . Уиндоуса съм го реинсталирал поне 3 пъти откакто ми даде този проблем на точно тези игри. А и съм със SP 1, но така и не разбрах защо точно него ме съветваш да сложа ?! <{POST_SNAPBACK}> Хмм... Аз не разбирам но моя компютър си работи нормално, а твоя ти прави проблеми. Така че просто слушай и изпълнявай. Казах SP1, защото SP2 прави проблеми с DirectX (както впрочем вече ти казаха), използва много повече RAM и какво ли още не...(не ми се пише повече). За ахранването - 300W е напълно достатъчно за твоята машина, и ако си сигурен че не е повредено/отчасти изгоряло просто не го сменяй повече ватове не ти трябват. Нали така или иначе мислиш, че е от видео картата, земи една карта назаем и пробвай с нея. Аз съм си тука и съм готов да те залея със своите "незнания" по всяко време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Офффффффф, не разбра ли че СП2 не прави проблеми с DirectX ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз съм със същата видео карта като твоята и мисля че проблема е от драйверите, на мен ми варви както трябва единствено с тия драйвери от диска. версия 4.5.2.3. верно са бая стари ама само стях е пушка, с другите се прави се някви странни проблеми. Ако ги нямаш мога да ги кача на wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
WScriptShell Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Az si kupih predi 2 sedmici sashtata karta,GeForce 4 MX 440 64 MB DDR 64bit AGP8x/TV OUT, chisto nova. Beshe si originalno s ventilator i si rabori bez nikakvi problemi. Ne znam na teb zashto si ti ya dali bez ventilator. A moje i niakoi da si go e haresal predi da ti ya prodadat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Az si kupih predi 2 sedmici sashtata karta,GeForce 4 MX 440 64 MB DDR 64bit AGP8x/TV OUT, chisto nova. Beshe si originalno s ventilator i si rabori bez nikakvi problemi.Ne znam na teb zashto si ti ya dali bez ventilator. A moje i niakoi da si go e haresal predi da ti ya prodadat. <{POST_SNAPBACK}> Глупости . Чисто нова още в пакета, някой ще ми гепне вентилатора . Самия факт, че има радияторче си говори. Но иначе имаш ли нещо против ТИ да си ъплоъднеш драйверите на видеото да видя дали няма да се оправи ? Сигурен ли си, че видеото е същото ? Защото как така GeForce 4 MX 440 са без вентилатори, а твоята е СЪС ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Глупости . Чисто нова още в пакета, някой ще ми гепне вентилатора . Самия факт, че има радияторче си говори. Но иначе имаш ли нещо против ТИ да си ъплоъднеш драйверите на видеото да видя дали няма да се оправи ? Сигурен ли си, че видеото е същото ? Защото как така GeForce 4 MX 440 са без вентилатори, а твоята е СЪС ? <{POST_SNAPBACK}> Нека малко да мислим преди да говорим така! И какво говори самия факт, че била с радиаторче?! Нима вентилатора като се слага, да се слага директно върху чипа?! И аз тук бих могъл да се изкажа по начина, по който ти го правиш. И какво искаш да кажеш той да си ъпне неговите драйвери за видеото?! Всички драйвери са стандартни за nVidia картите, освен ако той не си ги е написал сам и компилирал! Какво чудно има, че картата ти е без вентилатор, просто някой производител може да е сметнал, че без вентилатор може и да работи, ако радиатора е голям и качествен. Но в други случаи просто говорим за различна карта. На тези с DDR памет, 128 бита и AGP 8x обикновено слагат вентилатор. Ако твоята е по-слаба, може и затова да няма. Съжалявам за този оффтопик, но мисля, че беше важно да се спомене това, макар че в крайна сметка може да се окаже, че видеокартата няма нищо общо с проблема ти. Но предполагам си пробвал всичко, което си се сетил преди да отхвърляш съветите на хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ <{POST_SNAPBACK}> Хм, извинявам се, за това, че съм говорил глупости. Случва ми се понякога, защото общуването с разбирачи като вас е трудно ако си приблизително новак в тая сфера ( хардуеър булшитс ). Може малко да ми е досмешало за идеята, че някой ми е задигнал вентилатора ( ) и затова съм ги писал тея работи ^^. Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
WScriptShell Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Siguren sam Che kartata mi e to4no takava - 64 DDR 64 bit. Kogato ya kupuvah, izbirak mejdu 64bit i 128 bit, no vzeh 64 bit zashtoto beshe po-evtina. Ima si ventilator kato slantze (ot prozrachno PVC). Samo ne sam siguren za firmata proizvoditel, mai beshe AXEL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobie Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 XAaxxaxaAX i na mene mi dava 4e nemoga da si preinstallna windowsa 6toto toq bil po stara versia probvah da formatiram disca prez DOS ama i tfa ne stava ! LEelleelel problemi ot sqkade ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomahawk Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 draiver ,directx i t.n ako ti e markova kartata vij tam ima edno program4e nare4eno GPU Recovery mani go stot ponqkoga moje da ti brakne kade li ne .... ama probvai s draiveri i nov directx Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Мале колко глупости има изписани тука(половината постове са достойни за една друга тема ) пс:просто прочети(и не само ) какво е писал примерно @Botev1912 и има голяма вероятност да си решиш проблема Абе може да е от дъното или захранването. Един имаше такъв проблем играе и рестарт и проблема се оказа в захранването естествено няма 100% гаранция, че е от там, но все пак ще трябва от някаде да започнеш, вместо да "контрираш" всеки който се опитва да ти помогне а ако случайно не е това поне възможностите от където би могъл идва проблема стават с една по-малко Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobie Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Unikal4e kfo stana ???? Nqkfi tendencii za oprqne na ma6inata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Ами вчера имах имен ден и нищо не съм се мъчил да направя по въпроса. @little: Ман, незнам защо е излезнало, че контрирам всички предложения. Просто някои или вече съм ги предположил и съответно - проверил или нещо друго .... . Хмм .... но все пак скоро ще пробвам с друго захранване да видя. DirectX 9.0c съм - от няколко места съм го пробвал - все същото. Драйверите ... хммм да си призная, тези от самия диск като ги сложих да пробвам как ще е с тях ония ден ги махнах, защото по някаква неизвестна за мене причина ( щот съм галош и неможах да разгадая тайната отде се наглася ) неможех да си оправя brightness & gamma etc. Бяха от по-стария модел и след като прерових всичко - не успях. А сега съм на един монитор, който няма голяма възможност за увеличаване на brightnes .... а играта, при която главно ми рестартирва компютъра ( World of Warcraft ) точно в момента нямам възможност да играя, т.е. не можах да пробвам как ще е със тези драйвери, та си върнах предишните ( по-нов "модел" ). Като отново ми се отвори възможност да играя ( предполагам до 2 седмици ) ще ги пробвам .... до тогава ще видя дали е от захранването. Мерси за помощите до тука - много изчерпателни help shitz имаше, сега сичко зависи от мен. ПП. Плача си да влезна във темата "Смях до сълзи" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.