demon001 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 hora, pratiha mi ot angliq edno originalno dvd 2 filma v edin disk (making na lara croft i night master filma s nicole kidman). puskam az diska i windows media player 10 ne mi go chete. pishe da svalq nqkakvi decoderi ot sqkakav site. svalih trial-a na nvidia dvd decoder (imam GeForce FX 5500) no za da se instalira mi iska nqkakav serial number probvah da pusna filma s windows media player clasic no mi tragva samo zvuka. kajete mi kakvo da pravq? kade e problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ами до колкото знам оригиналните DVD са кодирани по региони.Т.Е.,ако си купиш DVD в Англия,можеш да си го гледаш само в Англия.Така поне пише на ръководството за употреба на моя DVD-плеър.Ама дали така стоят нещата и при компютрите,един господ знае(или поне аз не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ми свали си DVD Region CSS. Ако е от тва проблема ше ти го оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 hora, pratiha mi ot angliq edno originalno dvd 2 filma v edin disk (making na lara croft i night master filma s nicole kidman). puskam az diska i windows media player 10 ne mi go chete. pishe da svalq nqkakvi decoderi ot sqkakav site. svalih trial-a na nvidia dvd decoder (imam GeForce FX 5500) no za da se instalira mi iska nqkakav serial number probvah da pusna filma s windows media player clasic no mi tragva samo zvuka. kajete mi kakvo da pravq? kade e problema? <{POST_SNAPBACK}> Не бери грижа за регионите. Англия и България са в регион 2. Регионът се посочва при инсталиране на ОС и може да се сменя пет пъти. За да четеш DVD ти са необходими MPEG2 енкодер за видео и AC3 или PCM за аудио. Явно ти липсва видео енкодера. Всичко, което ти е необходимо се намира вК-lite codec pack 2.35 full . Деинсталирай старите кодеци и си качи този кодек пак. Няма да имаш проблеми с DVD-тата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.