Jump to content
BulForum.com

DVD Decoder

demon001

Recommended Posts

hora, pratiha mi ot angliq edno originalno dvd 2 filma v edin disk (making na lara croft i night master filma s nicole kidman). puskam az diska i windows media player 10 ne mi go chete. pishe da svalq nqkakvi decoderi ot sqkakav site. svalih trial-a na nvidia dvd decoder (imam GeForce FX 5500) no za da se instalira mi iska nqkakav serial number :blink: :confused probvah da pusna filma s windows media player clasic no mi tragva samo zvuka. kajete mi kakvo da pravq? kade e problema? :confused

Ами до колкото знам оригиналните DVD са кодирани по региони.Т.Е.,ако си купиш DVD в Англия,можеш да си го гледаш само в Англия.Така поне пише на ръководството за употреба на моя DVD-плеър.Ама дали така стоят нещата и при компютрите,един господ знае(или поне аз не знам:))

hora, pratiha mi ot angliq edno originalno dvd 2 filma v edin disk (making na lara croft i night master filma s nicole kidman). puskam az diska i windows media player 10 ne mi go chete. pishe da svalq nqkakvi decoderi ot sqkakav site. svalih trial-a na nvidia dvd decoder (imam GeForce FX 5500) no za da se instalira mi iska nqkakav serial number  :blink:  :confused  probvah da pusna filma s windows media player clasic no mi tragva samo zvuka. kajete mi kakvo da pravq? kade e problema? :confused

Не бери грижа за регионите. Англия и България са в регион 2. Регионът се посочва при инсталиране на ОС и може да се сменя пет пъти.

За да четеш DVD ти са необходими MPEG2 енкодер за видео и AC3 или PCM за аудио. Явно ти липсва видео енкодера. Всичко, което ти е необходимо се намира вК-lite codec pack 2.35 full . Деинсталирай старите кодеци и си качи този кодек пак. Няма да имаш проблеми с DVD-тата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...