4i4iba Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Искам да попитам хората които са вартели вече новия принц как да мина 1 място.А мястото е: Точно когато вече сам премахнал 1вата греда от вратата се връщам на мястото кадето с 1 лост сменям положението на каманите(преди това момичето ми даде нов меч мисля че се казваше окото на лъва но това няма значение).Та вапроса ми е накаде е пътя? 10x предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 За кой PoP става дума точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido82 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 качваш се на новите камъни откъм пропаста, натискаш дясното копче да вървиш по стената на камъните,точно над пропаста, след това отдругата страна има място където може да се скочи , скачаш и воала. значи пак повтарям: по високото ниво на камъните точно до колоните, качваш се, вървиш по стената, скачаш през пропастта върху камъните отсреща и се качваш нагоре. аре успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
4i4iba Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 За pop2 мерси ся ша пробвам това дето ми каза 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.