THE_RAVEN Posted July 16, 2003 Share Posted July 16, 2003 Nqkoj uspql li e da instalira taz igra :/ Tygvam da instaliram i mi kazva 4e diska go nqma vyv CD-ROMa. Daje i go burnnah da vidq dali ne e ot tva, ama ne e. help... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted July 16, 2003 Author Share Posted July 16, 2003 Aide nqkoj da mi pomogne de Mnogo mi se 6t eda q probvam taz igrica. Ne moje nikoj drug da ne q e svalil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted July 17, 2003 Author Share Posted July 17, 2003 NIKOJ LI NE Q E SVALIL WE !?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted July 20, 2003 Share Posted July 20, 2003 Аз съм я свалял и при мен не тръгна бъзиках тук таме ама не и я изтрих Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 а бе, не знам дали е някакъв бъг, но на едно ниво вървя през едни вентилационни шахти и стигам до място, където разклонението им продължава, но на по-видоко ниво от отскока. просто няма минаване някой изиграл ли я цялата игра да ми каже дали това е нормално и да даде някой hint? нивото се казва Nippon Hotel: Penthouse ..... ::edit:: оправих се ... то се продължавало през вратата, а аз се мъча из тези шахти. не съм наблюдателен Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 .... пак имам затруднение има една мисия, в която съм под вода, с нещо като "мини подводница" и се лутам като гламав край останките на един потънал кораб(може и да е подводница. не съм сигурен). влизах и в самия му корпус, но и там не мога да се ориентиррам какво трябва да правя. някой има ли някаква идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Мисля, че и аз съм стигнал точно до същото ниво. Трябва да се следват едни жълти светлини и като ги достигнеш стават сини. Проблема на това ниво е, че не винаги виждаш следващата светлина директно и заради това има доста лутаница. Няма друг начин освен да се луташ докато преминеш нивото. Много лошо. Иначе играта не е чак толкова трудна, но специално това ниво е малко изнервящо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 i az go imam sushtia problem kat trugna da e instaliram mi dafa nekaf problem 3 puti e sfalqh ama se edno i sushto Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 i az go imam sushtia problem kat trugna da e instaliram mi dafa nekaf problem 3 puti e sfalqh ama se edno i sushto Аз съм свалял играта от warez-a и нямах никакви проблеми при инсталацията. След като extract-на rar-овете ползвам Daemon Tools 3.46 за mount-ването на img файловете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Аз съм свалял играта от warez-a и нямах никакви проблеми при инсталацията. След като extract-на rar-овете ползвам Daemon Tools 3.46 за mount-ването на img файловете. da i az pravq sushtoto no uvi ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 Nqkoj uspql li e da instalira taz igra :/ Tygvam da instaliram i mi kazva 4e diska go nqma vyv CD-ROMa. Daje i go burnnah da vidq dali ne e ot tva, ama ne e. help... AGENT_ORANGE, това ли е твоя проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 27, 2004 Share Posted June 27, 2004 AGENT_ORANGE, това ли е твоя проблем? mne na men mi dafa nekaf error ne pomnq tochno kakuf beshe i ne iskashe da se instalira inache igrata sam e gledal po geimarito i mi se stori dosta zaribena Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 28, 2004 Share Posted June 28, 2004 някой минавал ли е това: http://elko.data.bg/Images/SnapShots/Chaser.gif как по дяволите да влезна в тази вентилационна шахта? скок+приклякане+напред - не става скок+напред+приклякане - пак не става не знам дали друг е имал тук проблем, но аз просто се изнервих. това bug ли е или просто аз съм толкова некадърен играч? определено на тази игра нещо и куца. ::edit:: убедих се, че не се продължава от там, но не намирам никъде другаде изход Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 тая игра направо ще ме побърка ..... след една мисия започна така да насича, че просто не е истина. направих настройките на Low и резолюция 800х600 и все същата работа. предполагам, че причината не е във видео картата ми, защото при първите мисии си беше идеално(дори в сцени с много елементи). интересно е, че инсталационната версия е 1.50, а в headoff намерих update дори за 1.49. не би ли трябвало инсталационната да е 1.00? сега ще пробвам с този update, в който не виждам смисъл и ако няма промяна направо я изтривам. странно как някои хубави игри могат да те откажат да ги изиграеш ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 И при мен го има същия проблем като при AGENT_ORANGE. Дава ми някаква грешка като тръгне да се инсталирава и т'ва е - не ще. Моля хелпвайте, че и на мен много ми се играе. Хубава е игрицата и определено трябва да бъде изиграна и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 29, 2004 Share Posted June 29, 2004 значи с инсталацията има наистина някакъв проблем. при мен първото CD не ще да зацепи, като task manager-a ми казва, че "програмата не отговаря". не съм много сигурен, но се оправя като натисните "привключи на" и изчакате. може и доста дълго да почакате, но това е положението. а грешка при инсталацията лично на мен не ми е излизала досега. два пъти съм я инсталирал играта. btw проблемът с насичането си остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 1, 2004 Share Posted July 1, 2004 а бе, или аз нищо не разбирам, или т'ва е най-бъгавата игра, която съм играл. дори на safe mode ми рестартира pc-то. просто полудявам. .... а в началото си беше съвсем в ред всеки път, след като се рестартира компа се появява една и съща грешка: Server=watson.microsoft.comUI LCID=1033 Flags=123154 Brand=WINDOWS TitleName=Microsoft Windows DigPidRegPath=HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId RegSubPath=Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW ErrorText=A log of this error has been created. HeaderText=The system has recovered from a serious error. Stage2URL= Stage2URL=/dw/bluetwo.asp?BCCode=d1&BCP1=F9774B0A&BCP2=00000002&BCP3=00000000&BCP4=F9774B0A&OSVer= 5_1_2600&SP=1_0&Product=256_1 DataFiles=C:\WINDOWS\Minidump\Mini070204-05.dmp|C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml ErrorSubPath=blue освен това се образува една папка в windows директорията - Minidump, която е пълна с *.dmp files някой може ли да ми обясни за какво става въпрос btw като гледам темата, май само аз я играя/опитвам се да я играя :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Тая игра заслужава ли си изобщо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.