Jump to content
BulForum.com

Chaser

THE_RAVEN

Recommended Posts

• 10 months later...

а бе, не знам дали е някакъв бъг, но на едно ниво вървя през едни вентилационни шахти и стигам до място, където разклонението им продължава, но на по-видоко ниво от отскока. просто няма минаване :confused

някой изиграл ли я цялата игра да ми каже дали това е нормално и да даде някой hint?

нивото се казва Nippon Hotel: Penthouse .....

::edit::

оправих се ... :woot

то се продължавало през вратата, а аз се мъча из тези шахти. не съм наблюдателен :bgrin:

.... пак имам затруднение :bgrin:

има една мисия, в която съм под вода, с нещо като "мини подводница" и се лутам като гламав край останките на един потънал кораб(може и да е подводница. не съм сигурен).

влизах и в самия му корпус, но и там не мога да се ориентиррам какво трябва да правя.

някой има ли някаква идея :confused

Мисля, че и аз съм стигнал точно до същото ниво. Трябва да се следват едни жълти светлини и като ги достигнеш стават сини. Проблема на това ниво е, че не винаги виждаш следващата светлина директно и заради това има доста лутаница. Няма друг начин освен да се луташ докато преминеш нивото. Много лошо. Иначе играта не е чак толкова трудна, но специално това ниво е малко изнервящо.

i az go imam sushtia problem kat trugna da e instaliram mi dafa nekaf problem 3 puti e sfalqh ama se edno i sushto  :sick

Аз съм свалял играта от warez-a и нямах никакви проблеми при инсталацията. След като extract-на rar-овете ползвам Daemon Tools 3.46 за mount-ването на img файловете.

Аз съм свалял играта от warez-a и нямах никакви проблеми при инсталацията. След като extract-на rar-овете ползвам Daemon Tools 3.46 за mount-ването на img файловете.

da i az pravq sushtoto no uvi ne stava :cry

Nqkoj uspql li e da instalira taz igra :/ Tygvam da instaliram i mi kazva 4e diska go nqma vyv CD-ROMa. Daje i go burnnah da vidq dali ne e ot tva, ama ne e.

help... :(

AGENT_ORANGE, това ли е твоя проблем?

AGENT_ORANGE, това ли е твоя проблем?

mne na men mi dafa nekaf error ne pomnq tochno kakuf beshe i ne iskashe da se instalira

inache igrata sam e gledal po geimarito i mi se stori dosta zaribena :)

някой минавал ли е това:

http://elko.data.bg/Images/SnapShots/Chaser.gif

как по дяволите да влезна в тази вентилационна шахта? :angry1

скок+приклякане+напред - не става

скок+напред+приклякане - пак не става

не знам дали друг е имал тук проблем, но аз просто се изнервих.

това bug ли е или просто аз съм толкова некадърен играч?

определено на тази игра нещо и куца. :confused

::edit::

убедих се, че не се продължава от там, но не намирам никъде другаде изход :confused

тая игра направо ще ме побърка ..... :angry1

след една мисия започна така да насича, че просто не е истина. направих настройките на Low и резолюция 800х600 и все същата работа.

предполагам, че причината не е във видео картата ми, защото при първите мисии си беше идеално(дори в сцени с много елементи).

интересно е, че инсталационната версия е 1.50, а в headoff намерих update дори за 1.49. :confused

не би ли трябвало инсталационната да е 1.00?

сега ще пробвам с този update, в който не виждам смисъл и ако няма промяна направо я изтривам.

странно как някои хубави игри могат да те откажат да ги изиграеш ......

И при мен го има същия проблем като при AGENT_ORANGE. Дава ми някаква грешка като тръгне да се инсталирава и т'ва е - не ще. Моля хелпвайте, че и на мен много ми се играе. Хубава е игрицата и определено трябва да бъде изиграна и от мен.

значи с инсталацията има наистина някакъв проблем. при мен първото CD не ще да зацепи, като task manager-a ми казва, че "програмата не отговаря". не съм много сигурен, но се оправя като натисните "привключи на" и изчакате. може и доста дълго да почакате, но това е положението.

а грешка при инсталацията лично на мен не ми е излизала досега. два пъти съм я инсталирал играта.

btw проблемът с насичането си остава :confused

а бе, или аз нищо не разбирам, или т'ва е най-бъгавата игра, която съм играл.

дори на safe mode ми рестартира pc-то. просто полудявам.

.... а в началото си беше съвсем в ред :confused

всеки път, след като се рестартира компа се появява една и съща грешка:

Server=watson.microsoft.com

UI LCID=1033

Flags=123154

Brand=WINDOWS

TitleName=Microsoft Windows

DigPidRegPath=HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId

RegSubPath=Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW

ErrorText=A log of this error has been created.

HeaderText=The system has recovered from a serious error.

Stage2URL=

Stage2URL=/dw/bluetwo.asp?BCCode=d1&BCP1=F9774B0A&BCP2=00000002&BCP3=00000000&BCP4=F9774B0A&OSVer=

5_1_2600&SP=1_0&Product=256_1

DataFiles=C:\WINDOWS\Minidump\Mini070204-05.dmp|C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml

ErrorSubPath=blue

освен това се образува една папка в windows директорията - Minidump, която е пълна с *.dmp files :confused

някой може ли да ми обясни за какво става въпрос

btw като гледам темата, май само аз я играя/опитвам се да я играя :ph34r:

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...