Jump to content
BulForum.com

Честит Рожден Ден, Velvet!

GeorgiK

Recommended Posts

Честит Рожден Ден, Ванка!

Жив и здрав да си и всичкото хубаво при тебе да идва. Не знам дали си падаш по подобни глупости с юбилеи и такива но аз пък си падам и те поздравявам двойно и като за юбилей. Пожелавам още каквото трябва да става само ти да си доволен. И пожелавам повече хубави места в Пловдив където да има повече концерти... Айде голям да пораснеш нашто момче!

Да си жив и здрав.Другото нали знаеш че с повечко зор и сам ще постигнеш.За това само-ЖИВ И ЗДРАВ!!!Приятно прекарване:)

Честито и от мен! Да си жив и здрав, а другото само ще си дойде!

Да се казваш Иван и да си на 20 г. - това е турбо гъзарщина ;)

Честит рожден ден и от мен :)

Ха честито! И като подарък - традиционната готварска рецепта :

един заек около два килограма

400 грама моркови

1 кг. лук , главичките да са колкото топчета за тенис на маса

един литър червено вино

една чаша вода

две дафинови листа

една чаена лъжица сол

една равна супена лъжица кимион

три цветчета карамфил

десет зърна черен пипер (цели)

1/2 кг. пилещки дроб

1/2 кг бекон

Зайчето се натъпква с дробчетага, посолени и оваляни в порднавките, като с тях се поставя едно цветче карамфил. В дълбок съд за печене се нарежда пласт от нарязани на едро десетина глави лук и два-три моркова, върху които се поставят дафиновите листа. Отгоре се поставя заекът, и около него се насипват останалия лук и морковите, и се поръсват с подправките. Морковите е добре да се оставят цели. Заекът се покрива добре с тънки листчета бекон. В чашата вода се разтваря солта и се полива цялата манджа отгоре. Най-накрая върху всичко това се изсипва виното. Съдът се покрива с фолио и се захлупва. Поставя се във фурната и тя се пуска на 300 градуса. Щом манджата заври, температурата се намалява на 150 и така се готви около 4-5 часа. Проверява се дали е готово като се звърти костта на предния крак на заека. Ако се върти лесно, готово е. След като разберем това, оставяме за петнадесет минути открит съдът, за да се запече.

Ха със здраве и наздраве!!!

честито и от мен :) аз обаче искам да честитя и рожденния ден на @Dulgiq:стоянчо,желая ти много здраве,щастие,късмет и любов :D

честито, велвет! искрено ти пожелавам всичко най-добро. здраве, щастие и любов. честит празник!

С малко закъснение, но - честито и от мен.

Не те познавам лично, за да знам какво да ти пожелая, затова ще минеш с пакета пожелания по default ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...