RottenBrain Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Такааааааа...за кво става въпрос. Преди около час и половина нахаках безумно много комикси в Пикчърс. Въпроса е що ги няма като кликна върху Пикчърс и кво тряа да напраа за да ги има(от Ъплоуд>Пикчърс си намирам фолдъра). Сори ако не е тва форума за такива въпроси, ма не видях по-подходящо място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ти си ги нахакал в pictures на ftp-to. Там ли провери, или в другото pictures? HATE, недей така, момчето може да е един от нас, виж му ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Нъчи неща да нападам никой.Много ясно че всеки е минал през това.Но той се чудеше къде е проблема.Ами още е новобранец просто и има да учи.Това е. Психозис ако е един от нас ще се радвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Яко офтопик ама нз-кво значи "един от нас"? Току що прочетох правилата и имам въпроси: 1.ВСИЧКИ файлове и фолдари ли трябва да са със точки вместо интервали? 2.В краина сметка забранено ли е да си сложа Uploaded.by.Rotten.Brain.txt? Ми за ся е тва-ако има нещо пак ще пискам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 1.Само при фолдерите важи това правило 2.Не е забранено 3.Ако дойдеш на срещата на 22 януари , ще видим дали си "един от нас" Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Яко офтопик ама нз-кво значи "един от нас"? Току що прочетох правилата и имам въпроси: 1.ВСИЧКИ файлове и фолдари ли трябва да са със точки вместо интервали? 2.В краина сметка забранено ли е да си сложа Uploaded.by.Rotten.Brain.txt? Ми за ся е тва-ако има нещо пак ще пискам не се притеснявай. и аз незнам какво значи "един от нас" пък виж ми датата на записване. 1. всички вайлове. 2. не е забранено до колкото виждам.. всеки го слага. ЕХ. изпревари ме PSYCHOSIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 PSYCHOSIS и w00x:доста си противоречите относно първа точка. В крайна сметка кое е щото не искам да ренеймвам около 1000 файла само за да разбера че не се е налагало. Пак въпрос: кво тряа да напраа за да ми качат комиксите във Пикчърс линка на сайта? Относно офтопика все пак да питам: PSYCHOSIS дай поне някъв хинт тва "наш човек" как да го разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 При файловете не е нужно да се слагат точки вместо спейс. Пример: Качваш албума "Мога да ям с носа си" на Софийските Охлюви. Правилно е в мп3 директорията на фтп-то да направиш една "Софийските.Охлюви". В нея правиш друга "Мога.Да.Ям.С.Носа.Си.(2005)". И вътре си слагаш мп3-ките. Кавичките не ги гледай! А за новия въпрос - администраторите прехвърлят информацията от фтп-то на сървъра. Обърни се към тях. А "един от нас" ще рече "изрод" Ако не си изрод, моля приеми най-искрените ми извинения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 A niakoi ako moje da mi otgovori kvi sa tia komiksi i za kvo stava vapros v tiah 6te se radvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Предполагам, че става дума за тези комикси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Предполагам, че става дума за тези комикси. <{POST_SNAPBACK}> THANKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 PSYCHOSIS точно тези. Очаквайте в най-скоро време Ultimate X-Men от (1 до 53) и Weapon X(около 17 броя). PSYCHOSIS:незнам дали съм изрод просто щото хората около мен ме определят като психопат ...и не,не се обиждам споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 RottenBrain da znaesh dali ima oshte Mortal Kombat komiksi i otkude da gi drupna Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 qkooooooooooo super komiks4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Относно Mortal Kombat:ми сори ама до ся не съм намерил други броеве.Иначе и аз ще се изкефя на още. Относно офтопика:тва със синята корица е четвърти брой.Предполагам че го спряха щото е бил на загуба.От онзи Спайдър-Мен излязоха около 7 броя(не съм много сигурен),въпреки че и аз ги имам до втори.Останалите броеве не съм ги виждал дори-само някви реклами във списанието на александрата.Издаваше се и Супермен&Батман(като един комикс)от който излязоха около 3 броя може би,но и тях съм ги виждал само на реклами.В момента излизат Marvel Age-Spider-Man и Ultimate X-Men,като и двете са стигнали до трети брой(но това предполагам го знаехте ) Абе тая тема има ли начин да се премести в Other,че нещо много офтопик се насъбра. Ся се сетих.Вчера качих Weapon X книгата.Тя е в cbr формат.За да я разглеждате ще ви трябва CDisplay,който го има в Warez Ся се сетих:комиксте в Пикчърс ли да ги ъпвам или в Докс? Доста от комиксите в warez които намерих бяха в Докс, обаче тва някак си не ми се струва логично и за тва питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Смених името на фолдъра. Тва е новия линк. Ако някой има желание да помогне с ъплоудването да ми прати ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Ei 4ove4e az smiatah da ia postna tazi tema tuka za sega dvamcata si praim kombinata are drugi comics maniaci da slagat naravno s nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.