James_Bond007 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 http://life.dir.bg/newlife/stars/stars.php?sid=1390#stars Vijte gi i spodelete mnenieto si! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 ми кво да кажа...аз харесвам жени с по големи деколтета ама те тия прекаляват....не стига са дебели като някаф хипопотам ( поне на снимката изглеждат така) ми и тръгнали да слагат някви такива дрехи. според мен тия хора нямат никаф вкус да си подбират дрехите Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 ми кво да кажа...аз харесвам жени с по големи деколтета ама те тия прекаляват....не стига са дебели като някаф хипопотам ( поне на снимката изглеждат така) ми и тръгнали да слагат някви такива дрехи.според мен тия хора нямат никаф вкус да си подбират дрехите <{POST_SNAPBACK}> E nali znaesh, vsichko s mqrka... Te tezi napravo sa vse edno sa gi otvlichali izvunzemni Jivata istina Ne moje znamenitosti ot tqhnata klasa da se izlagat taka... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Мда...определено след като видях всичко мога да се чуствам ужасен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Ужасни са, а за стила на обличане и смесването на цветове няма да говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Те са си звезди, позволено им е. Ако се чувстват комфортно, какъв е проблемът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Те са си звезди, позволено им е. Ако се чувстват комфортно, какъв е проблемът? <{POST_SNAPBACK}> Ami to4no towa 4e sa zvezdi, po princip ne se obli4at te, a gi obli4at tam nqkwi koito zvezdata e naela za vun6niq si vid.Twa naprawo tiq se podigrawat s zvezdite, ama te kato sa tupi i nemogat samo da precenqt koe e dobre i koe ne, izglejdat kato nai ve4e britnito de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Те са си звезди, позволено им е. Ако се чувстват комфортно, какъв е проблемът? <{POST_SNAPBACK}> съгласен с теб ! ама е тфа не е ЗЛЕ ве ! да ти кажа виждал съм и по - ЗЛЕ ! тфа е МОДА е тфа се НОСИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ami ne znam po kyv kriterii gi ocenqvat ama i az mislq 4e ne sa 4ak tolkova zle kolkoto gi izkarvat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ами и те са хора и те имат право да изглеждат зле. Макар, че като се замисля с тези пари, които имат не им е позволено. Имат най-добрите стилисти, най-добрите фризьори, най-добрите фитнес инструктори, най-добрите пластични фирурзи... Тъжно, тъжно.... Ама те вече от гъзария се чудят как да провлекат внимание и се излагат понякога. Пък и в действителност като се замислите образите от рекламите, видео клиповете и филмите не са истински. Да не мислите, че като станат сутрин тези звезди не мясат на смачкани марули както обикновенните хора. Просто имат финансова възможност да изглеждат по-добре и според мен са длъжни да изглеждат добре. Работата им е свързана с външността. Йалко, че не се възмоплзват достатъчно от тези приоритети, които ние обикновенните хора нямаме... ЕДИТ: И колкото до оправданието, че това се носило и модата била такава, еми дай да се правим на клоуни щото някой си там дизайнер решил, че ще е забавно да измисли мода ала "циркус-циганус"! Според мен колкото и да е модерно нещо ако е супер грозно и ти седи смешно не бива да го обличаш. Все пак стилът е най-важен, а не модата... Това си е мое мнение де. Едва ли много хора ще го споделят тъй като всеки почти си мисли че като се облича според модата и това е достатъчно. Да ама не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Po4ti vsi4ki sa taka ZAKRAGLENI , no tuka tam skivam , 4e ima nqkolko koito ne sa tolkova zle naprimer JOJO leko ima po golemi4ki buzki , no ne sa 4ak tolkova zle kakto kazah Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 верно си е че са ужасни НО без това Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 верно си е че са ужасни НО без това <{POST_SNAPBACK}> хаха ти тази виждал ли си я без грим ве ? ша припаднеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Не знам за другите ама Бритни Спиърс "уби коча с лопата" хихихих Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Не знам за другите ама Бритни Спиърс "уби коча с лопата" хихихих <{POST_SNAPBACK}> Не знам дали е убила коча,обаче ми намирисва на руския пазар Между другото ме изненадва с този си тоалет,смятах я за по-стилна,тва си е абсолютен парцал!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 a mi,kvo da vi kaja?nqma prosto kvo da gi opravdae,sigurno i te si kazvat-"boli me "!no trqaa da gi boli 6oto takoa izlagane pred cql svqt mislq 4e e nedupostimo!razbiram da sa slu4aini snimki-huboo,ama te ne sa,taka 4e nqmat izvinenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Але не знам дано само един коч да са утрепали,че като гледам к`во е облекло к`во е нещо доста кочове са вече пътници Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ami ne mislq 4e sa mnogo,mnogo zle,se pak te sa prosti,Pozvoleno im e -xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.