Jump to content
BulForum.com

BSPlayer

ki4kaaa

Recommended Posts

Мерси! Предполагам, че преди това трябва да махна настоящата ми версия 2.69....

Не че нещо брато ма и двамата сте много в грешка :laughing:

ЦЪК

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

ЦЪК

:confused И каква ни е грешката, че нещо не чаткам....особено с тоя линк към BSPlayer2 дето го даваш?

ЦЪК

O_o как ще съм в грешка ... той иска да мине от k-lite codec pack на k-lite mega codec pack , тогава настоящата му версия трябва да се деинсталира поради пречината , че неговата не подлежи на ъпдейт , защото това е друг кодек пак , а не по-нова версия на неговия , поне аз така съм прочел от съпорта на сайта , а и при повечето програми е така . :)

• 1 year later...

Имам един много досаден проблем в BSPlayer, който от доста време се мъча по всевъзможни начини да отстраня, но така и не успявам. Става въпрс за това, че на голяма част от субтитрите в един филм им се реже началото и края, без значение от големината на шрифта и дължината на реда.

Ето и пример: Link

Ако имате решение на проблема, много бих се радвал!

• 4 weeks later...

Imam edin stranen problem. Puskam film imam kartina no zvunka go nqma. S k-lite codec pack sym i izpolzvam bsplayer zashtoto sym sviknal s nego obache nqmam zvuk. Prez media player classic imam zvuk no subs ne trygvat. Daite nqkakvo predlojenie ot kyde moje da idva problema :angry1

А аз си мислех че проблема със "осакътените" субтитри е бъг само при мен...

Появявя се от време на време, обаче си спомням че оня ден гледах еин филм и ми се наложи да се напрягам почти всичко да си превеждам беше непонусимо, а даже и ми местеше субса където си иска в черното поле :angry1

Може един ъпдейт с по нова версия да свърши работа...нз

случайно тези филми, на които ви "орязва" титрите в началото и в края да не би да са encode-вани с x264? :)

Чесно казано при мен да, обаче ми се е случвали и с DivX-ове, но рядко гледам вторите... Ени съджесчънс :lol:

BS.Player version 2.24 includes following improvements and bug fixes:

- Screen saver and low power modes will now be properly disabled under Windows Vista operating system

- Fixed problem with subtitles being cut off, when 'Resize OSD and subtitle font automatically' option was enabled

- Fixed crash with full screen skin when 'Close file when ‘Stop’ button is pressed' option was enabled and 'Stop' button was clicked

- Network buffer now also works with Matroska files and Haali media splitter

- Embedded subtitles in Matroska files, can now be disabled/enabled

- CDDB bug fixes

- Playlist improvements

- Some other bug fixes and improvements

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Защо тъпия плейър не иска да изписва български текст. В настройките си е посочена български език - той ми изписва йероглифи. Същото е и с българските субтитри

Защо тъпия плейър не иска да изписва български текст. В настройките си е посочена български език - той ми изписва йероглифи. Същото е и с българските субтитри

Избрал ли си подходящ font за кирилицата...възможно е да е на някой, дето няма вътре такава...

Не е от това, фонта си е ариал, същите йероглифи вместо кирилица ми ги изписва и на самия контролен панел, трябва да е от някакви настройки ама не знам кои точно. С други програми с български интерфейс нямам тоя проблем

За БГ субтитри ли говорим или за БГ меню. Ако е за първото, тогава виж долу в дясно на таск бара. Щракаш на DirectVob Sub иконата и от там си правиш настройките за БГ (там мисля че трябваше да се направи на Russian). Ако е за менюто, трябва в Control panel/ Regional and language options/ Advanced да ти бъде на Bulgarian. Макар че може да важи и за първото.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...