asd Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Мерси! Предполагам, че преди това трябва да махна настоящата ми версия 2.69.... Не че нещо брато ма и двамата сте много в грешка ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Не че нещо брато ма и двамата сте много в грешка ЦЪК И каква ни е грешката, че нещо не чаткам....особено с тоя линк към BSPlayer2 дето го даваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Не че нещо брато ма и двамата сте много в грешка ЦЪК O_o как ще съм в грешка ... той иска да мине от k-lite codec pack на k-lite mega codec pack , тогава настоящата му версия трябва да се деинсталира поради пречината , че неговата не подлежи на ъпдейт , защото това е друг кодек пак , а не по-нова версия на неговия , поне аз така съм прочел от съпорта на сайта , а и при повечето програми е така . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Имам един много досаден проблем в BSPlayer, който от доста време се мъча по всевъзможни начини да отстраня, но така и не успявам. Става въпрс за това, че на голяма част от субтитрите в един филм им се реже началото и края, без значение от големината на шрифта и дължината на реда. Ето и пример: Link Ако имате решение на проблема, много бих се радвал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Imam edin stranen problem. Puskam film imam kartina no zvunka go nqma. S k-lite codec pack sym i izpolzvam bsplayer zashtoto sym sviknal s nego obache nqmam zvuk. Prez media player classic imam zvuk no subs ne trygvat. Daite nqkakvo predlojenie ot kyde moje da idva problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 А аз си мислех че проблема със "осакътените" субтитри е бъг само при мен... Появявя се от време на време, обаче си спомням че оня ден гледах еин филм и ми се наложи да се напрягам почти всичко да си превеждам беше непонусимо, а даже и ми местеше субса където си иска в черното поле Може един ъпдейт с по нова версия да свърши работа...нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 случайно тези филми, на които ви "орязва" титрите в началото и в края да не би да са encode-вани с x264? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 случайно тези филми, на които ви "орязва" титрите в началото и в края да не би да са encode-вани с x264? Чесно казано при мен да, обаче ми се е случвали и с DivX-ове, но рядко гледам вторите... Ени съджесчънс Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 http://www.bsplayer.com/forum/viewtopic.ph...4aabb5e4c4ec7a2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 BS.Player version 2.24 includes following improvements and bug fixes: - Screen saver and low power modes will now be properly disabled under Windows Vista operating system - Fixed problem with subtitles being cut off, when 'Resize OSD and subtitle font automatically' option was enabled - Fixed crash with full screen skin when 'Close file when ‘Stop’ button is pressed' option was enabled and 'Stop' button was clicked - Network buffer now also works with Matroska files and Haali media splitter - Embedded subtitles in Matroska files, can now be disabled/enabled - CDDB bug fixes - Playlist improvements - Some other bug fixes and improvements Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Men ne mi reje subs ... prosto zvukyt ne mi trygva i super mnogo se draznq zashtoto kakvo li ne probvah i pak ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 само за информация - BSplayer.Pro.2.24.Build.954 е вече в p2p мрежата Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Защо тъпия плейър не иска да изписва български текст. В настройките си е посочена български език - той ми изписва йероглифи. Същото е и с българските субтитри Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Защо тъпия плейър не иска да изписва български текст. В настройките си е посочена български език - той ми изписва йероглифи. Същото е и с българските субтитри Избрал ли си подходящ font за кирилицата...възможно е да е на някой, дето няма вътре такава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Не е от това, фонта си е ариал, същите йероглифи вместо кирилица ми ги изписва и на самия контролен панел, трябва да е от някакви настройки ама не знам кои точно. С други програми с български интерфейс нямам тоя проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 За БГ субтитри ли говорим или за БГ меню. Ако е за първото, тогава виж долу в дясно на таск бара. Щракаш на DirectVob Sub иконата и от там си правиш настройките за БГ (там мисля че трябваше да се направи на Russian). Ако е за менюто, трябва в Control panel/ Regional and language options/ Advanced да ти бъде на Bulgarian. Макар че може да важи и за първото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.