Jump to content
BulForum.com

BSPlayer

ki4kaaa

Recommended Posts

BS.player FREE 2.0 + Siddharta "Play With Me" (6.04 MB)

BS.player FREE 2.0 + Siddharta Single Plastika (11.07 MB)

BS.player FREE 2.0 + Siddharta Plastika Video (46.86 MB)

Не знам каква е разликата м/у тях , затова свалих най-малката (тази от 6МБ) :) . Можеш да я свалиш от тук . Не съм си я инсталирвал и не нося отговорност при лоши последици :)

благодаря все пак

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Пфууууу.NOD-a записка на умряло като почна да са сваля :D .По-добре я свалете от арената например щото някой ако няма що-годе добра антивирусна и ша изгори :P

Вече излезе pro версията. На мен не ми е правила проблеми и мисля, че тук няма adware - link

• 2 weeks later...

Да попитам :

Когато направя "screenshot" ми го save-ва в папката на програмката.Но като отворя скрийна и няма нищо на него...т.е. все едно не е снимало нищо :tongue :tongue

Малко помощ? :)

Че аз такава функция в БС не виждам :wacko: .Пробвай някоя програмка за скрийншотове (да хваща DirectX source) - има ги много такива, аз например ползвам една дето се вика Any Capture Screen :tongue

Че аз такава функция в БС не виждам :wacko: .

Има :) Options=>Capture frame=>... и става .

Да попитам :

Когато направя "screenshot" ми го save-ва в папката на програмката.Но като отворя скрийна и няма нищо на него...т.е. все едно не е снимало нищо

Малко помощ?

Размерът е малък , но стават , поне при мен :)

Да попитам :

Когато направя "screenshot" ми го save-ва в папката на програмката.Но като отворя скрийна и няма нищо на него...т.е. все едно не е снимало нищо :tongue :tongue

Малко помощ? :)

Това става при по-старите версии на BSPlayer. Свали си K-lite Mega codec pack Тя върви с BSPlayer. Тъкмо ще си обновиш и кодеците. ;)

Това става при по-старите версии на BSPlayer. Свали си K-lite Mega codec pack Тя върви с BSPlayer. Тъкмо ще си обновиш и кодеците. ;)

става с всички :excl:

Размерът е малък , но стават , поне при мен

размерът е толкова, колкото е frame rate-a на видеото

bscap0005.jpgbscap0006.jpg

bscap0007.jpgbscap0008.jpg

bscap0009.jpg

... аз поне съм доволен от тази функция на bsplayer-a

става с всички :excl:
След като явно не си пробвал всички версии, що трябва да спориш? На по-старите версии също ставаше, но имаше период, в който тази опция я имаше без да работи коректно (т.е. излиза черен шот). Това беше при някои от версиите, които бяха излезли миналата година. Щом съм го казал, значи или ми се е случвало същото, или просто го знам.

След като явно не си пробвал всички версии, що трябва да спориш? На по-старите версии също ставаше, но имаше период, в който тази опция я имаше без да работи коректно (т.е. излиза черен шот). Това беше при някои от версиите, които бяха излезли миналата година. Щом съм го казал, значи или ми се е случвало същото, или просто го знам.

т'ва с черния шот и на мен ми се е случвало, но е от кодеците ;)

Едва ли е от кодеците. По-скоро си е от версията на BSPlayer-a. Често си обновявам кодеците, така че не вярвам да ми се е получавало от това. Едва когато обмених версията на BSPlayer-a с по-нова, чак тогава ми се оправи проблема.

• 2 weeks later...

Значи...и аз си имам някакъв проблем с прихващането на кадрите...излизат си скрийшотовете, трупат си се в директорията, но всичките са във вид на негативно изображени с "бонус", че целите са в лилаво :confused Имам К-лайт пакета...всичко друго си върви без проблем без 'снимките'. Някой имал ли е подобен проблем?

П.П. Версията ми не е от най-новите...1.41 май беше... ;)

Да и на мен така беше , но скрееновете бяха черни .

Сега съм с к-лите мега кодек пак 1.51 и нямам никакви проблеми !

Междудругото има ли по-нова версия на този едишън ? :)

Да и на мен така беше , но скрееновете бяха черни .

Сега съм с к-лите мега кодек пак 1.51 и нямам никакви проблеми !

Междудругото има ли по-нова версия на този едишън ? :)

1.54 последната , която съм свалил.

аз пък съм с Ace Mega CoDeCs Pack и честно да ви кажа не ми харесва

Ми отдавна са знае,че C-Lite Codec Pack са най-добрите кодеци :)

Малко офтопик (sorry). Сега като се разговорихте за K-Lite пакета реших да погледна моята, защото съм я слагал доста отдавна и трябва да са излезнали поне 2-3 нови версии от тогава. Казвате, че 1.54 е последната, а моята има номер 2.69 (Full) - това друг тип пакет ли е, понеже съм 100% сигурен, че е доста по-стар от вашите... :confused Да го махам ли и да слагам 1.54?

П.П. Съвсем се обърках... :blink: ...на страницата на k-lite се мъдрят някакви версии 1.03....2.27.....а гугъл ми изкарва 2.72 от поне 100 други места.... :wacko:

K-lite codec пакета е два вида:

1. К-lite codec pack - в него се съдържат необходимите кодеци за гледане на видео. За сега последната верси е 2.73 beta

2. K-lite Mega Codec pack - тук освен кодеците се съдържат и допълнителни работи, като по-новите версии на BSPlayer и Media Player Classic. Последната версия за сега е 1.53. Ако до сега не си инсталирвал този пакет, ти препоръчвам да го направиш поне веднъж. ;) Особено за тези, които имат проблеми със скрийншотовете.

K-lite codec пакета е два вида:

1. К-lite codec pack - в него се съдържат необходимите кодеци за гледане на видео. За сега последната верси е 2.73 beta

2. K-lite Mega Codec pack - тук освен кодеците се съдържат и допълнителни работи, като по-новите версии на BSPlayer и Media Player Classic. Последната версия за сега е 1.53. Ако до сега не си инсталирвал този пакет, ти препоръчвам да го направиш поне веднъж. ;) Особено за тези, които имат проблеми със скрийншотовете.

K-Lite Mega Codec Pack 1.54 Beta 2 (kaldata.com).exe от този някой да има впечатления дали е добър или 1.53 е по добре ?

Последната версия за сега е 1.53. Ако до сега не си инсталирвал този пакет, ти препоръчвам да го направиш поне веднъж. ;) Особено за тези, които имат проблеми със скрийншотовете.

Мерси! Предполагам, че преди това трябва да махна настоящата ми версия 2.69....

Не , че трябва , но смятам , че ще е по-добре да си изтриеш старата ... защото е трърде вероятно след това , някой от фаеловете при инсталацията да не успее да се установи ! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...