russsi Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 BS.player FREE 2.0 + Siddharta "Play With Me" (6.04 MB)BS.player FREE 2.0 + Siddharta Single Plastika (11.07 MB) BS.player FREE 2.0 + Siddharta Plastika Video (46.86 MB) Не знам каква е разликата м/у тях , затова свалих най-малката (тази от 6МБ) . Можеш да я свалиш от тук . Не съм си я инсталирвал и не нося отговорност при лоши последици благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Пфууууу.NOD-a записка на умряло като почна да са сваля .По-добре я свалете от арената например щото някой ако няма що-годе добра антивирусна и ша изгори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Free версията е със adware Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Вече излезе pro версията. На мен не ми е правила проблеми и мисля, че тук няма adware - link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Нормално е про версията да няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Да попитам : Когато направя "screenshot" ми го save-ва в папката на програмката.Но като отворя скрийна и няма нищо на него...т.е. все едно не е снимало нищо Малко помощ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Че аз такава функция в БС не виждам .Пробвай някоя програмка за скрийншотове (да хваща DirectX source) - има ги много такива, аз например ползвам една дето се вика Any Capture Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Че аз такава функция в БС не виждам . Има Options=>Capture frame=>... и става . Да попитам :Когато направя "screenshot" ми го save-ва в папката на програмката.Но като отворя скрийна и няма нищо на него...т.е. все едно не е снимало нищо Малко помощ? Размерът е малък , но стават , поне при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Да попитам :Когато направя "screenshot" ми го save-ва в папката на програмката.Но като отворя скрийна и няма нищо на него...т.е. все едно не е снимало нищо Малко помощ? Това става при по-старите версии на BSPlayer. Свали си K-lite Mega codec pack Тя върви с BSPlayer. Тъкмо ще си обновиш и кодеците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Това става при по-старите версии на BSPlayer. Свали си K-lite Mega codec pack Тя върви с BSPlayer. Тъкмо ще си обновиш и кодеците. става с всички Размерът е малък , но стават , поне при мен размерът е толкова, колкото е frame rate-a на видеото ... аз поне съм доволен от тази функция на bsplayer-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 става с всички След като явно не си пробвал всички версии, що трябва да спориш? На по-старите версии също ставаше, но имаше период, в който тази опция я имаше без да работи коректно (т.е. излиза черен шот). Това беше при някои от версиите, които бяха излезли миналата година. Щом съм го казал, значи или ми се е случвало същото, или просто го знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 След като явно не си пробвал всички версии, що трябва да спориш? На по-старите версии също ставаше, но имаше период, в който тази опция я имаше без да работи коректно (т.е. излиза черен шот). Това беше при някои от версиите, които бяха излезли миналата година. Щом съм го казал, значи или ми се е случвало същото, или просто го знам. т'ва с черния шот и на мен ми се е случвало, но е от кодеците Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Едва ли е от кодеците. По-скоро си е от версията на BSPlayer-a. Често си обновявам кодеците, така че не вярвам да ми се е получавало от това. Едва когато обмених версията на BSPlayer-a с по-нова, чак тогава ми се оправи проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Моята версия е 1.3.5.823..... Коя е най-новата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Моята версия е 1.3.5.823.....Коя е най-новата? Ако не се лъжа 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Значи...и аз си имам някакъв проблем с прихващането на кадрите...излизат си скрийшотовете, трупат си се в директорията, но всичките са във вид на негативно изображени с "бонус", че целите са в лилаво Имам К-лайт пакета...всичко друго си върви без проблем без 'снимките'. Някой имал ли е подобен проблем? П.П. Версията ми не е от най-новите...1.41 май беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Да и на мен така беше , но скрееновете бяха черни . Сега съм с к-лите мега кодек пак 1.51 и нямам никакви проблеми ! Междудругото има ли по-нова версия на този едишън ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Да и на мен така беше , но скрееновете бяха черни .Сега съм с к-лите мега кодек пак 1.51 и нямам никакви проблеми ! Междудругото има ли по-нова версия на този едишън ? 1.54 последната , която съм свалил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 аз пък съм с Ace Mega CoDeCs Pack и честно да ви кажа не ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 аз пък съм с Ace Mega CoDeCs Pack и честно да ви кажа не ми харесва Ми отдавна са знае,че C-Lite Codec Pack са най-добрите кодеци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Малко офтопик (sorry). Сега като се разговорихте за K-Lite пакета реших да погледна моята, защото съм я слагал доста отдавна и трябва да са излезнали поне 2-3 нови версии от тогава. Казвате, че 1.54 е последната, а моята има номер 2.69 (Full) - това друг тип пакет ли е, понеже съм 100% сигурен, че е доста по-стар от вашите... Да го махам ли и да слагам 1.54? П.П. Съвсем се обърках... ...на страницата на k-lite се мъдрят някакви версии 1.03....2.27.....а гугъл ми изкарва 2.72 от поне 100 други места.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 K-lite codec пакета е два вида: 1. К-lite codec pack - в него се съдържат необходимите кодеци за гледане на видео. За сега последната верси е 2.73 beta 2. K-lite Mega Codec pack - тук освен кодеците се съдържат и допълнителни работи, като по-новите версии на BSPlayer и Media Player Classic. Последната версия за сега е 1.53. Ако до сега не си инсталирвал този пакет, ти препоръчвам да го направиш поне веднъж. Особено за тези, които имат проблеми със скрийншотовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 K-lite codec пакета е два вида:1. К-lite codec pack - в него се съдържат необходимите кодеци за гледане на видео. За сега последната верси е 2.73 beta 2. K-lite Mega Codec pack - тук освен кодеците се съдържат и допълнителни работи, като по-новите версии на BSPlayer и Media Player Classic. Последната версия за сега е 1.53. Ако до сега не си инсталирвал този пакет, ти препоръчвам да го направиш поне веднъж. Особено за тези, които имат проблеми със скрийншотовете. K-Lite Mega Codec Pack 1.54 Beta 2 (kaldata.com).exe от този някой да има впечатления дали е добър или 1.53 е по добре ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Последната версия за сега е 1.53. Ако до сега не си инсталирвал този пакет, ти препоръчвам да го направиш поне веднъж. Особено за тези, които имат проблеми със скрийншотовете. Мерси! Предполагам, че преди това трябва да махна настоящата ми версия 2.69.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 9, 2006 Share Posted July 9, 2006 Не , че трябва , но смятам , че ще е по-добре да си изтриеш старата ... защото е трърде вероятно след това , някой от фаеловете при инсталацията да не успее да се установи ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.