ki4kaaa Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 bsplayer mi pokazva nqkoi ot filmite naobratno. ako nqkoi znae kak da se opravi neka da pishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Някъде из опциите виж дали има "Flip image". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki4kaaa Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 ne go namiram ako mozhesh da mi kazhesh kade to4no se namira shte sam mnogo blagodarna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Ако не можеш да намериш из опциите на Britney Spears player виж в настройките на кодеците....не е толкова сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 качиси DIVX 400 той е за субтитри като го инсталираш ще ти излезне една икона долу при чисовника даваш десен бутон и Flip image етоти линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 А някой да знае защо след като си инсталирах новата версия на ACE Mega codec Pack c BSPlayer и като си пусна да гледам някой филм ми казва че файла bsrendv2.dll е стар и откъде да го изтегля по-нова версия ЕDIT: Това си го оправих, ама може ли някой да ми каже защо така ми насича като върви филма. Все едно ми дава по 20 кадъра в секунда вместо 24. Как мога да му задам да върви по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Най-новата версия на плеъра е 1.10. Можеш да я свалиш от Warez-a или от Data.bg С новата версия не би трябвало да имаш проблеми ПП И все пак си провери кодецити Xvid и DivX, качи най-новите им версии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Хора, ако може някой да каже по-точно как да си завъртя филма, ще е супер. 10х В момента съм с версия 1 build 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Кажи с какви кодеци си - евентуално с DivX G400 (синя икона в taskbar-a) или с VobSub (зелена стрелка в taskbar-a)? При мен те правеха мизерии, не плеъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanMM Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 man nai hubavo go zaebi toq bspalyer za men e bokluk po hubavo mv2player ili windows madia player.a na men s toq player mi zasi4at filmite .a drugite ne mani go nai hubavo s k-lite codec posledna versiq.p4 1700 mhz s 384 mb ram dyno intel i geforce 5500 128 mb .ebai typiq bsplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Някои може ли да ми каже защо с BSPlayer ми изкарва двоини субтитри.В мисъл,че един текст го пише по два пъти на екрана?Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Някои може ли да ми каже защо с BSPlayer ми изкарва двоини субтитри.В мисъл,че един текст го пише по два пъти на екрана?Благодаря предварително! I na mene mi stavashe taka po edno vreme i si go reinstalnax,kvo li ne sam pravil da go oprava i tva si e nestaa az ti prepora4vam da si go reinstalnesh BS player-a rulez na mene do sq nai-mnogo mi e varshil rabota.Mnogo xybav player Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Някои може ли да ми каже защо с BSPlayer ми изкарва двоини субтитри.В мисъл,че един текст го пише по два пъти на екрана?Благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> Защото имаш вкл и DirectVob или Divx400 Виж си долния десен ъгъл на монитора до часовника трябва да има или зелена стрелка или др. щтракни върху него с десния бутон на мишката и нататък сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Защото имаш вкл и DirectVob или Divx400 <{POST_SNAPBACK}> Ами ако можеш да ми кажеш как да изключа едното,ще ти бъда много благодарен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Ами ако можеш да ми кажеш как да изключа едното,ще ти бъда много благодарен! <{POST_SNAPBACK}> НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ИЗКЛЮЧВАШ .ИЗКЛЮЧИ СУБТИТРИТЕ НА BSPLAYERA . МОЖЕ И ОТ VOBSUB ЗЕЛЕНАТА СТРЕЛКИЧКА В СИСТЕМТРЕЯ С ДЕСЕН БУТОН И SUBTITLE DISABLE, НО ИЛИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 НЕ Е НУЖНО ДА ГИ ИЗКЛЮЧВАШ .ИЗКЛЮЧИ СУБТИТРИТЕ НА BSPLAYERA .МОЖЕ И ОТ VOBSUB ЗЕЛЕНАТА СТРЕЛКИЧКА В СИСТЕМТРЕЯ С ДЕСЕН БУТОН И SUBTITLE DISABLE, НО ИЛИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 При мен се появи следният проблем: Субтитрите на някои филми са изместени на дясно. Пробвам с опцията за ръчно позициониране, но не би, не искат да се "наместят" в средата! И това е само на някои филми, на други са си в нормалното положение. Появи се изведнъж този дефект- първоначално си помислих, че просто така е "отрязан" филмът, но вече се съмнявам, че е от филмите, проблемът май си е при мен. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Има ли възможност като се превърта със стрелките вместо по 2секунди да се направи по повече ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 май имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Ами когато пусна едно филмче и ми показва че не оже да го отвори : "Can't open file" Н името му пишеше DVD,там нещо си.Свалих го от датата,ама с никой player не ми го отваря.Да не би да иска някаква по-различна програмка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Ами когато пусна едно филмче и ми показва че не оже да го отвори : "Can't open file"Н името му пишеше DVD,там нещо си.Свалих го от датата,ама с никой player не ми го отваря.Да не би да иска някаква по-различна програмка? A обнови ли си кодеците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 A обнови ли си кодеците? Май не .Ам благодаря все пак сега с този линк ще ги обновя Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Излезе 2.0 final версията. Моля някой да я качи някъде, че от офицялния сайт не мога да я сваля, а в датата намерих само една версия и като започна да я разархивирам дава съобщение за грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Излезе 2.0 final версията. Моля някой да я качи някъде, че от офицялния сайт не мога да я сваля, а в датата намерих само една версия и като започна да я разархивирам дава съобщение за грешка. BS.player FREE 2.0 + Siddharta "Play With Me" (6.04 MB) BS.player FREE 2.0 + Siddharta Single Plastika (11.07 MB) BS.player FREE 2.0 + Siddharta Plastika Video (46.86 MB) Не знам каква е разликата м/у тях , затова свалих най-малката (тази от 6МБ) . Можеш да я свалиш от тук . Не съм си я инсталирвал и не нося отговорност при лоши последици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Аз свалих и най-голямата- разликата е, че в нея има видео клип на няква банда. Ама за сега ще чакам Про версията. Тука има червейче!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.