Stoyancho Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Просто нещо не е наред в тази игра,не може при първия сценарии никои да не иска да ти стане член,след като съм направил почти всичко възможно...Някой ако го е минал да сподели методите си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Искам да те питам какво представлява?И ако реша да я дръпна,ще си заслужава ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Чесно да ти кажа можеха да я поизпипат доста по-добре...Започваш в една конюшна и започваш да я обзавейдаш с уреди,места за сядане,машини за кола и др.Като в началото ( 1 сценарии) са отключени доста малко неща.От към графика не е на ниво.Просто на мен не ми харесва самото развитие на характеристиките на хората,които посещават салона.Може да я пробваш..но лично аз очаквах много повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Чесно да ти кажа можеха да я поизпипат доста по-добре...Започваш в една конюшна и започваш да я обзавейдаш с уреди,места за сядане,машини за кола и др.Като в началото ( 1 сценарии) са отключени доста малко неща.От към графика не е на ниво.Просто на мен не ми харесва самото развитие на характеристиките на хората,които посещават салона.Може да я пробваш..но лично аз очаквах много повече... <{POST_SNAPBACK}> Играх я, не ми хареса и я изтрих. Това е историята на тази игра и съществуването и на компа ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 i az q igrah, no mislq che e momicheshka igra poveche... nqma ekshyn i e dosta ednoobrazna, she i se nagledate za 15 min dokato vidite klientite da blyskat kato kucheta... inache za damite igrata e intriguvashta, zashtoto trqbva da se sledi nastroenieto na klienta, programata mu, dali mu se brashta dostatychno vnimanie(v smisyl tva e nujno ako reshish da q igraesh s malko poveche staranie..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 ole brat mi tva onaq igra deto mi q 6erna sas fitnesa li we mnoo e zle we maina ne mojah izob6to da se zaribq na neq izvinqvai 4e taka ti govorq za igrata ti znae6 4e bateti go4o te obi4a nali se pak sme bratq ma i4 ne mi aresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.