Jump to content
BulForum.com

Health & Fitness tycoon

Stoyancho

Recommended Posts

Просто нещо не е наред в тази игра,не може при първия сценарии никои да не иска да ти стане член,след като съм направил почти всичко възможно...Някой ако го е минал да сподели методите си...

Чесно да ти кажа можеха да я поизпипат доста по-добре...Започваш в една конюшна и започваш да я обзавейдаш с уреди,места за сядане,машини за кола и др.Като в началото ( 1 сценарии) са отключени доста малко неща.От към графика не е на ниво.Просто на мен не ми харесва самото развитие на характеристиките на хората,които посещават салона.Може да я пробваш..но лично аз очаквах много повече...

Чесно да ти кажа можеха да я поизпипат доста по-добре...Започваш в една конюшна и започваш да я обзавейдаш с уреди,места за сядане,машини за кола и др.Като в началото ( 1 сценарии) са отключени доста малко неща.От към графика не е на ниво.Просто на мен не ми харесва самото развитие на характеристиките на хората,които посещават салона.Може да я пробваш..но лично аз очаквах много повече...

Играх я, не ми хареса и я изтрих. Това е историята на тази игра и съществуването и на компа ми.

• 2 weeks later...

i az q igrah, no mislq che e momicheshka igra poveche... nqma ekshyn i e dosta ednoobrazna, she i se nagledate za 15 min dokato vidite klientite da blyskat kato kucheta...

inache za damite igrata e intriguvashta, zashtoto trqbva da se sledi nastroenieto na klienta, programata mu, dali mu se brashta dostatychno vnimanie(v smisyl tva e nujno ako reshish da q igraesh s malko poveche staranie..)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...