Jump to content
BulForum.com

Предлагам една тема за домашни

golqmhaker

Recommended Posts

Ако някой има нужда от тема по литература мога да му помогна защото съм ги насабрала бая На тези които са до 11 клас бих могла да дам тема защото за сега само до този клас имам :D

Kakto i da e az vse pak ste se vazpolzvam ot temata koqto udobrqvam i ste vi pomilia za malko info. Ta triabva da napisha ese po angliiski na tema "The intrnet and its effect on teenagers" nameril sam niakoi nesta v neta no ako niakoi moje da mi pomogne s podobna informacia v internet ste sam mu mnogo blagodaren. A i mi se iska da napisha nesto dobro. 10x

Ами ако имаш "The world of english" там мисля,че има такижа неща.

Ако някой има нужда от тема по литература мога да му помогна защото съм ги насабрала бая На тези които са до 11 клас бих могла да дам тема защото за сега само до този клас имам  :D

ей някой път можеш да ми помогнеш щото ся съм 10 клас и хич не ги умея ти глупави теми по литература... :wir

Kakto i da e az vse pak ste se vazpolzvam ot temata koqto udobrqvam i ste vi pomilia za malko info. Ta triabva da napisha ese po angliiski na tema "The intrnet and its effect on teenagers" nameril sam niakoi nesta v neta no ako niakoi moje da mi pomogne s podobna informacia v internet ste sam mu mnogo blagodaren. A i mi se iska da napisha nesto dobro. 10x

Отвори www.warez.ru/invision/ и поразгледай. Тези, които са минали пубертета им личи (с изключение на мен). Така че сам си вади изводите и... пиши на английски :))

Отвори www.warez.ru/invision/ и поразгледай. Тези, които са минали пубертета им личи (с изключение на мен). Така че сам си вади изводите и... пиши на английски :))

Наистина не ти личи, че си минал пубертета! :excl: Ако смяташ, че по този начин изглеждаш по-оригинален - лъжеш се! Доколкото разбирам български темата е за взаимопомощ, а не за взаимобъзици!

Mate, по-добре си го напиши сам - това е моя съвет, защото ЕСЕ-то представлява твоето отношение към даден проблем или въпрос! А предполагам, че имаш отношение към темата! Ако си добре и с английския - не виждам проблем.

Успех!

Наистина не ти личи, че си минал пубертета! :excl: Ако смяташ, че по този начин изглеждаш по-оригинален - лъжеш се! Доколкото разбирам български темата е за взаимопомощ, а не за взаимобъзици!

Mate, по-добре си го напиши сам - това е моя съвет, защото ЕСЕ-то представлява твоето отношение към даден проблем или въпрос! А предполагам, че имаш отношение към темата! Ако си добре и с английския - не виждам проблем.

Успех!

Kakto i da e az si napravih eseto a kolkoto se otnasq do The`ScorpioN kato ne iskash da pomognesh s nesto po hubavo ne pishi nisto. Ama verno nali trqbva da pokajesh kolko si originalen. Nqma da komentiram pove4e.

P.S No kakto kazva sandman "Никога не е късно да станеш за резил"!!!

и хич не ги умея ти глупави теми по литература...

http://liternet.bg/

И за всички,които имат проблеми с литературата и българския.Ако някой е много загазил(като Alukard) пращайте ЛС и ще видим какво може да се направи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...