riskov Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 И кво това ви кефи??Искам да кажа тая циганска песен иначе снимките са яки! <{POST_SNAPBACK}> Vqrno 4e tova si e tvoq mnenie 4e pesenta e typa , ama vyob6te ne e ciganska (BRATQ MANGASARQN sa Bulgari) P.S. - az puk sum lud fen na BAI_MANGAU, daje nai ludiq i si q slu6am po 100 puti na den i si mi dostavq syper golqmo udovolstvie EDIT: ai edin pozdrav ot men - Bai_Mangau.mp3!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLA_B Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Този сайт направо ме разби има супер яки снимки,а за текстовете... ненормални Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 БРУ-ТАЛ-Ни кадри особено ТОЗИ ще си го разпечатя на принтера и ще си го лепна в бележника Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Toq sait e qk. Nai mnogo me izkefi Mangaubrother. Koito ne go e pro4el da go pro4ete. Eto link:MANGAUBROTHER Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Наи-яко е интервюто по Канал 1 : "Супруга съм на три деца. С човеку сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звани вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукът съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки ще се самуубеся или ще изчезна безкраино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 аааааа, няма такова животно на света като циганина изкривих се от смях не съм расист, ама как после да не ги подиграваш и обиждаш хайваните ми те са си направо друг биологичен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Vseki si tarsi na4in kak da probie v shoubiznesa.Moje da sa mangali ama pesni4kite im me kefqt mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 както един приятел зададе въпроса "кое е невидемото стъпало между маймуната и човека " отговор " ЦИГАНИНА " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Сайта е як снимките са смешни и забавни , но не съм съгласен, че всички са със сигурност са на цигани. Има араби може би и евреи или някаква друга незнам каква страна от близкия изток или кавказ. Някои от снимките съм ги виждал и преди, че даже ги имам записани отдавна. За съжаление някои може и да са си чисти българи само дето са се оциганили. Ми това за коня в Ладата е голям майтап аз се смях като гледах по един филм как героят на Жак Рено вкарва себе си рицар с коня си в Метро спирка и излиза по късно ама не мога да се сетя кой филм беше. Ако някой може да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 няма такава раса ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 благодаря за хубавия въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Първата инвестиция след като забогатея:-Масово изграждане на газови камери,масови гробове и телена мрежа която обкръжава целия Изгрев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 ЛЕЛЕ КАКО ЦИГАРА МАГАРА ТАКТИКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Prekrasno e da gledash Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 За мен този сайт е глупав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Всеки с лично мнение по въпроса, но notor1ous се изказа много критично и е проявил някакъв интерес към иначе безинтересна тема за него. И тук има много навързани неща в половината форум като политика и пр., но като цяло идеята на сайта е да развеселява хората като показва смешни снимки от нашето напрегнато ежедневие понякога. Одобрявам идеята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Първата инвестиция след като забогатея:-Масово изграждане на газови камери,масови гробове и телена мрежа която обкръжава целия Изгрев. <{POST_SNAPBACK}> Brawo brato.I az kat malak zatowa me4taeh ama ve4e 4estno kazano nemi puka........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.