alex_2004 Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Parvoto e mnogo qko.A vtoroto moje napravo da ti izkara o4ite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 bix kazal 4e i dvete sa super tapi ama si4ko e vapros na vkus Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Първото... прекалено много такива има и още като видях надписа отгоре си изключих звука... и без звук... не е особено стряскащо даже и да не знаеш какво ще стане Второто... ми забавно е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Абе човек тая картинка ми изкара ангелите. Чета си аз текста отгоре, после гледам картинката и се чудя кво толкова трябва да и гледам, обаче стоя и гледам щото си написал да гледаме и когато се появи онова и извика, така подскочих че щях да си хвърля мишката. Не на стряскай така щото следващия път ще трябва да ходя да ми леят коршум Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Яко е особенно първото клипче докато се цъклиш да видиш какво не му е вред и накрая това ми изкара ангелите а сигурно и на съседиде щото яко бях набичил колоните . второто е доста интересно но по -скоро е замайващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Бахти ! Откачих на това първото. Като имате предвид че бяхе си сложил слушалките и бях ги увеличил до дупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.