Jump to content
BulForum.com

Problem s Illustrator CS na WinXP Pro

DJ CyberGod

Recommended Posts

Adobe Illustrator CS, t.nar. Illustrator 11 e mnoo qka programa, no ima edin problem... Pri install na WinXP Pro se izkliu4va sama po vreme na rabota... mnogo e dosadno, za6toto stava 4esto i se gubi informaciq, vreme i nervi...

Ako nqkoi moje da me naso4i kak se opravq tozi problem da go napravi spe6no mi trqa...

Проблема не е в Illustrator-a със сигурност, имаме 7-8 машини в офиса с XP Pro и Illustrator и такива неща не се случват.

Точно в Illustratora e, има пач за него, но не мога да го намеря?? Някой преди време ми го даде, предполагам, че и на warez.ru го има, посърси със search-a.

Когато всички вземем да използваме лицензиран софт няма да има подобни проблеми...

При доста програми има подобни бъгове с изключване в процес на работа...

кофти за дизайнери и прочие...

Когато всички вземем да използваме лицензиран софт няма да има подобни проблеми...

При доста програми има подобни бъгове с изключване в процес на работа...

кофти за дизайнери и прочие...

Ами аз нямам нищо против стига да имам кинти ;) В България са ужасно малко хората които могат да си позволят закопуването на лицензиран софтуер от величината на Adobe Illustrator примрно.

• 1 month later...

Само да кажа, че този проблем не е случаен... И на мен ми се е случвал. Иначе мерси и от мое име за решението на проблема!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...