Lil`Slim Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 тоя рапър ма размазва ето и линк за песните му http://store3.data.bg/darkwisereborn/music...0ot%20Pochivka/кажете какво мислите за него <{POST_SNAPBACK}> Rapyr li ? Ti znaesh li kakvo govorish we ? Hahahahahahahahahahaaha!Kak she kaesh che toq e rapyr we...tova e kofti obida we...ti neash akyl we! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Rapyr li ? Ti znaesh li kakvo govorish we ? Hahahahahahahahahahaaha!Kak she kaesh che toq e rapyr we...tova e kofti obida we...ti neash akyl we! <{POST_SNAPBACK}> ГП е най великия рапър ве ти кат не искаш не го слушай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 П.П. @Sempliok, защо мислиш, че този не се взима на сериозно? След като изслушах "песните" мисля, че доста на сериозно се възприема момчето....и нямам нищо против всеки да се бъзика с когото си иска, но да го прави професионално, а не като първия човек, защото всичко си губи смисъла. <{POST_SNAPBACK}> Ами просто не виждам причина той да се зима на сериозно. За мен "певец" който се зима на сериозно е такъв който има амбицията някой ден да се покаже на сцената и по телевизията. Просто не вярвам той да има такива амбиции с подобни текстове ,инструментали.... Просто си е направил едно "албумче" в домашни условия и тва е. Ако искаше да става известен и да се показва по телевизията и да го излъчват по радиото най малкото което щеше да направи е да си събере няколко кинта и да иде в звукозаписно студио и да запише една песен но качествяена. поне аз така мисля. За мен е ъпсурдно да мисля че такъв човек може да се зима насериозно. Но това си е мойто мнение. не го познавам може и да се зима де да го знам GP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 ГП е най великия рапър ве ти кат не искаш не го слушай <{POST_SNAPBACK}> A ti si nai - golemiq smeshnik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Това е единствения български рапър, който ми е по-противен от Мишо Шамара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Гошо от Почивка рулез!!! И защото е безкрайно откровен и си вярва. Нещо което определено липсва на повечето хора. Така че от обща култура - поне чуйте за какво става въпрос. Edit: и даже това че не го прави професионал прибавя още повече чар към проекта. Така че който се кефи (като мен) да слуша, който не - просто да си слуша това което му харесва. Нека никои не налага мнението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 MuxxxxaaaaXaxaxa, ей такъва простотия не бях слушал, имам чувството че тоя "Жоро от Почивка", яко е решил да се поебава Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Ами просто не виждам причина той да се зима на сериозно. За мен "певец" който се зима на сериозно е такъв който има амбицията някой ден да се покаже на сцената и по телевизията. Просто не вярвам той да има такива амбиции с подобни текстове ,инструментали.... Просто си е направил едно "албумче" в домашни условия и тва е. Ако искаше да става известен и да се показва по телевизията и да го излъчват по радиото най малкото което щеше да направи е да си събере няколко кинта и да иде в звукозаписно студио и да запише една песен но качествяена. поне аз така мисля. За мен е ъпсурдно да мисля че такъв човек може да се зима насериозно. Но това си е мойто мнение. не го познавам може и да се зима де да го знам GP <{POST_SNAPBACK}> тц тц тц пич мноо грешиш и клип има и по радиото са фо пускали по радиото станало голямо шоу щот тоя водещия имал нещо против песните му и казал че били вулгарни и после са обадил ГП и почнал да му говори некви глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 тц тц тц пич мноо грешиш и клип има и по радиото са фо пускали по радиото станало голямо шоу щот тоя водещия имал нещо против песните му и казал че били вулгарни и после са обадил ГП и почнал да му говори некви глупости <{POST_SNAPBACK}> Wow е това вече не го знаех хаха Не мога да повярвам И кво му е вулгарното на песните му "искам да правя секс с Живка" хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Абе ай стига сте го заливали с помия Гочето от Почивка бе, мене пък супер много ме размазва,щото знае как да пробуди смеха у хората със своите рими.И затова дали се взима насериозно-естествено че не според мене защото не сте ли чували в песните си как едва едва се сдържа да не се засмее.Например в песента за Наркоманите от Левски.И за всички които го нареждат и казват че е тъп да си гледат работата,защото Жорето прави това за да става смях а не защото се мисли за рапър или нарича това което прави и пее хип хоп култура.А това че си е направил клип или че е пуснал песен в радиото нищо лошо защо да не.Той може да е искал повече хора да се посмеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Абе ай стига сте го заливали с помия Гочето от Почивка бе,мене пък супер много ме размазва,щото знае как да пробуди смеха у хората със своите рими.И затова дали се взима насериозно-естествено че не според мене защото не сте ли чували в песните си как едва едва се сдържа да не се засмее.Например в песента за Наркоманите от Левски.И за всички които го нареждат и казват че е тъп да си гледат работата,защото Жорето прави това за да става смях а не защото се мисли за рапър или нарича това което прави и пее хип хоп култура.А това че си е направил клип или че е пуснал песен в радиото нищо лошо защо да не.Той може да е искал повече хора да се посмеят <{POST_SNAPBACK}> мн ясно че не са взима на сериозно той клипа бил някав супер луд дет бутали някав трабант ама още не са ми го дали Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ае.. викам някои да качи този клип Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Ае.. викам някои да качи този клип <{POST_SNAPBACK}> ми аз ша го кача само да ми го дадат че той мноо трудно се намира Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Шшш,то Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochistiq Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Шшш,тоя клип някой ако го качи ще е много добре Когато ти го дадат при първа възможност го качвай Аз чух за още някав Джуката от на Гошо от Почивка хората дето бил изкарал някви прачета,били десет пъти по гавра от Гошо Ако някой ги има или знае от къде могат да се свалят да пише линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Шшш,тоя клип някой ако го качи ще е много добреКогато ти го дадат при първа възможност го качвай Аз чух за още някав Джуката от на Гошо от Почивка хората дето бил изкарал някви прачета,били десет пъти по гавра от Гошо Ако някой ги има или знае от къде могат да се свалят да пише линк <{POST_SNAPBACK}> Шшш, айде да използваш ЕDIT.Горещо ти го препоръчвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Много често съм се чудел как винаги сте сериозни когато нетрябва и как винаги търсите смисъл в безсмисленото и не виждате смисъла там където го има. Ако наистина си смилите,че тоя човек прави музиката си с цел печалба и се взема на сериозно,то вие сте най-големите малоумници които съм срещал(без да обиждам никой).Според мен Гошо от Почивка не пише песни с цел печелба,известност или нещо такова,а той е един вид пародия на този мит наречен "БГ рап сцена".Аз много се кефя на Гошо от Почивка и пет пари не давам какво мислите по въпроса.Да,може да съм кретен,може да съм идиот щом му се кефя,обаче вие сте в пъти повече от това,ако мислите,че аз или той самия се взема на сериозно.Той май е единствения "певец" който усмива българската музикална култура.Поне аз не се сещам за друг такъв.И освен това го прави по много добър начин-ирония му се вика.Казвате,че музиката му е цинична и вулгарна,да такава е.Такава е също и на Мишо Шамара и на голяма част от "фолк певците".Но точно тези "певци" са идолите на огромна част от българския народ.Само,че има една разлика-Мишо Шамара и чалгарите се взимат на сериозно,Гошо от Почивка-не.Така,че вместо да се вниквате в съдържанието на текстовете погледнте първо с каква цел са написани тези текстове.Музикалния съпровод,който много хора изтъкнаха като слаба черта е едно много добро доказателство в случая.Кой певец,който се взема на сериозно и прави музиката си с комерсиална цел,би имал такъв музикален съпровод?!Макар,че като се вземе в предвид,че музиката е правена в домашни условия,не е чак толкова зле П.С. Ако с написаното по-горе съм обидил или засегнал някого,извинявам се.Всичко написано по-горе си е лично мое мнение и изобщо не ми пука дали сте съгласни с него или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Нямаш си представа колко си прав!! Мишо Шамара си е идол, но .. беше такъв преди години с Квартал 41 и Гуми Втора Употреба, това което прави сега е смешно и жалко. Гошо от Почивка ми напомня на първата рап вълна, когато всичко беше underground и беше ново и най-вече яко.. и все още е. Иначе може ли да помоля някой да даде списък със имената на песните на албума (защото ми стоят на Track 01.. 02..) Само за някои съм почти сигурен: 01 - GP vs Black Rob - Почивка 03 - Почивка (remix) 04 - Първи грях (?! ама не на 100%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Живеем в демократична страна и мисля да изкажа мнение-Този момък е доста тъпичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 На мен пък ми е много смешно. Напомня ми на първите рап парчета в БГ, в които се пееше на всякакъв вид диалект, меко "e" ...... Най-смешно ще ми е ако се взима и насериозно тогава вече ще се напикая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 To bia bia ama takvuz prostotiq 4ak ne biva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Чист гении! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Абе аз не съм музикант. Но след това което чух, май ще си променя мнението?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 аз съм гошо от почивка най готнеее квартал хехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.