VeSo Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 тоя рапър ма размазва ето и линк за песните му http://store3.data.bg/darkwisereborn/music...0ot%20Pochivka/ кажете какво мислите за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 В една друга тема вече писахме за това нещо, което нито е музика, нито са песни. Просто не знам какво да го нарека. Мисля, че Найден от ББ би правел много по-стойностни неща чрез задника си. Наистина ли това заслужава да му се отделя внимание? Може би да, за да разберете как НЕ ТРЯБВА да се правят тези неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 neznam parvite pati kat gi slushah teq pesni mi beshe interesno no obshto vzeto tva e tapotiq ot klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Kaто му гледам името на тоя ми се струва голяма олигофрения.Като гледам мненията на другите още повече се отчайвам от тоя. Поне да ги беше качил в warez-a че да мога да си ги дръпна по-бързо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Абе с 1 дума - олигофрен Иначе в началото тея песнички ме зарибяваха с идиотските си текстове Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Абсолютен бездарник.Имам едно приятелче което много му се кефи.Незнам какво му харесва ама..аз не бих го слушал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Porednia oligofren.... Minalata godina li beshe po minalati li kato go chuh za purvi put mu se smqh dosta, no veche ne mi e interesen izobshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 И аз го чух това за първи път доста отдавна, мисля че беше през 2002г. До колкото си спомням в едната песен се казва "лято 2000 ъъ", така че сигурно са още по отдавна.. Тогава си падах по подобни супер олиговренски песни и много ме кефеше Но след 1 месец ми писна и в момента изобщо неискам и да я слушам. Пълна тъпня. Вие знаете ли този квартал Почивка къде е? След половин година чак разбрах че бил във Варна. Тогава се слушаха само 2 песни, нямаше цял албум като сега и не ставаше ясно за кво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Винаги ще слушам такива кретени!!!Докато рап-хопът в България не стане нормален музикален стил,а не поле за изява на малоумни кретени. Бичето рулз,Гошо също!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Бичето рулз,Гошо също!!!! <{POST_SNAPBACK}> Разликата е, че музиката на Бичето е замислена като тъпа и проста. Над нея са работили много хора,много време, влагали са простотията и бездарността във вряка насока - музика, текст, изпълнение, сценично поведение, клипове и т.н. Именно те са си казали, че гледайки музикалния упадък в страната, преценили, че ако бездарността ти е целенасочена, ще се получи хит. И усппяват! Докато тоя господин тук май съвсем неволно прави всичко. Sorry, ZGAN, че подстрекавам хората! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Разликата е, че музиката на Бичето е замислена като тъпа и проста. Над нея са работили много хора,много време, влагали са простотията и бездарността във вряка насока - музика, текст, изпълнение, сценично поведение, клипове и т.н. Именно те са си казали, че гледайки музикалния упадък в страната, преценили, че ако бездарността ти е целенасочена, ще се получи хит. И усппяват!Докато тоя господин тук май съвсем неволно прави всичко. Sorry, ZGAN, че подстрекавам хората! <{POST_SNAPBACK}> И гошо има клип само че го нема никъде в нета 1 приятел ми разправяше че го е гледал на песента почивка с някакъв трабант кат ми даде диска с клипа и ша го кача в уареза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Докато тоя господин тук май съвсем неволно прави всичко. <{POST_SNAPBACK}> Това ми е ясно.И все пак - харесва ми.Защото е различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Izviniavaite oba4e koi e toz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Izviniavaite oba4e koi e toz <{POST_SNAPBACK}> Гошо от Почивка Един идиот,който прави всевдорап изпълнения, със тотално просташка насоченост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 слушал съм го ! зарибявка си е типа не е за изпускане Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 а ве пича вкарва някви рими...ама пеенето му е като на прегракнал петел ( не става за нищо)....аре тоя колко е имал по музика в училище аз сигурно мога да пея по добре от него .....накартко докато има такива идиоти дето се мъчт да пеят, в България няма да има качествена музика.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 докато има такива идиоти дето се мъчт да пеят, в България няма да има качествена музика.. <{POST_SNAPBACK}> В България няма качествена музика от появяването на R&B Records,Payner Music,Sniper Records. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Izviniavaite oba4e koi e toz <{POST_SNAPBACK}> ми чуй песните му и ще разбереш горе съм дал линк! А междудругото може ли някой да качи в уареза клипа му Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 В България няма качествена музика от появяването на R&B Records,Payner Music,Sniper Records. <{POST_SNAPBACK}> Няма и да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Тоя е известен като Жоро от Почивка, незнам защо в дата.бг са го писали Гошо и сега айде всички Гошо, Гошо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rise_of_Day Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Това ми е ясно.И все пак - харесва ми.Защото е различен. <{POST_SNAPBACK}> Моля ти се бе баджо Имах по-високо мнение за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Тоя е известен като Жоро от Почивка, незнам защо в дата.бг са го писали Гошо и сега айде всички Гошо, Гошо.. <{POST_SNAPBACK}> пич не е само в датата навсякъде е така а иначе той се нарича и гошо и жоро в песните си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Абе хора какво толкос против имате малко простотия Яко се бъзика с Чалгарите и тва е. Не се зима на сериозно. К'во толкос лошо има в тва. И к'во вече са фанахте докато има такива в българия няма да има свястна музика. Като не ви харесва Гошо от почивка и не ви е на интелектуланото ниво ми слушайте Мишо шамара бе.Неговите текстове са толкова по-интилегентни че повече няма на къде. разликата е , че шамара се взима на сериозно а Гошо не. И двете са простотии. Peace ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Абе мяркам тая тема от известно време и все се насилвам да влезна да видя за к'во става дума и все не мога да се наканя....ама като видях, че са се натрупали над 20 поста реших, че щом толкова се обсъжда трябва и аз да видя що за животно е тоя от Почивка-та. Е ми извинявайте, с риск да си навлека и 100% warn ще кажа на тези, които споменават неща от рода, че ги кефи, че е зарибяващо и др. подобни - незабавно да отидат на психиатър. Вие чувате ли се на какво казвате, че е зарибяващо По-слабо нещо като изпълнение, текст, идея (инструменталите са интернетски....имам ги повечето), скоро не бях слушал. В Пловдив (и околните села) има много момченца, на които първата им песен е 6 пъти по-стойностна и оригинална от тези недоразумения, които чух от горните линкове. То и тук си имаме диалект, ама онова като се сетя и пак ме напушва смях....Ако на това казвате, че е интересно (изслушах внимателно всичките, макар че и 10 секунди от песен ми стигаха...и пак не разбрах къде точно е това "интересно")....да вземете да си пооправите критерия за хубаво/лошо, както и за стойностно/боклук. Момчето просто не го може - и 5 години още да се учи, няма да направи нищо. Някои си мислят, че е много лесно - редиш няк'ви рими и готово....да, ама не...за да вършиш професионално всяко нещо се иска талант и много бачкане. Само с едното или другото, за съжаление не става. Свършвам, защото мисля, че твърде много думи отделих за тема, която не заслужава и половината от тях. П.П. @Sempliok, защо мислиш, че този не се взима на сериозно? След като изслушах "песните" мисля, че доста на сериозно се възприема момчето....и нямам нищо против всеки да се бъзика с когото си иска, но да го прави професионално, а не като първия човек, защото всичко си губи смисъла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 XA-XA-XA toq e palen ne6tastnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.