Jump to content
BulForum.com

Enya

metallguard

Recommended Posts

gotini sa , imat qki ne6ta , li4no az si ostavam pove4e fen na ERA, Delerium i enigma .... glavno na purvite dve

Кои са ТЕ?

По темата.И мен страшно много ми харесва Enya въпреки,че и аз съм си метълче.Не знам защо,но напоследък предпочитам да слушам именно вокалите на Enya,Лорина МакКенит,Сара Брайтман,пък и доста други изпълнители,но наблягам на етно-то,келтските и класиката.Скоро се сдобих с цялата дискография на Enya с бисок битрейт и в най-скоро време ще свалям това.

И на мен горе-долу ми харесва ,но майка ми е голяма фенка и ме е накарала да сваля сички песни от The Celts на компа! :laughing:

Ми аз съвсем скоро си свалих случайно цял албум на Enya и останах наистина много доволен, въпреки че и аз наблягам на метъла. Сега си свалям и останалите песни от Вареза. Имам и едно въпросче тва което го има на вареза сичките песни на Enya ли са?

Имам и едно въпросче тва което го има на вареза сичките песни на Enya ли са?

1987 The Celts

1988 Watermark

1991 Shepherd Moons

1993 The Memory of Trees

1997 Paint The Sky With Stars

Има и още един - A Day Without Rain, но не знам годината.

Ако щете вярвайте, ама мен тая музика ме изнервя. Опитвала съм се да я слушам, ама ме избива на агресия. Сигурно съм нещо сбъркана.

добре си пее момичето....да това си е музика за relax но нищо не пречи да се слуша и през другото време..и в къщи ги има ,аре не сички ама пове4ето й албуми....и мен до някаде ми харесва..макар и да не си падам по такъв стил музика :woot но нямам мищо против нея..... B)

Момето определено има глас. На мен също ми харесва и е много добро нещо за слушане след тежък ден. Много добре действа на нервите. Поне на мен де, защото, както виждам, има и изключения.

• 2 weeks later...

И аз много харесвам музиката и. Редовно се върти на WinAmp-a :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...