bobo Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Възможно ли е чрез някой от софийските доставчици на интернет да се види warez.ru.Помня че преди доста време имаше подобна тема но не успях да я намеря пък и полжението може да се е променило от тогава.За това ако може само ми отговорете и модератотите да изтрият темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 И мен ме интересува. Половината си време прекарвам там, а ми липсва форумченцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Ми то и да го няма какво пречи да си пуснеш едно прокси и да влизаш през него във форума. Аз по едно време така бях направил с един приятел дето беше към Визио, щото на работата бил с Евроком ама в тях с Визио и искаше да влиза във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 К`во се чудите,нали Veli е от София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Е да ама, предполагам, че Veno e разрешил нейното IP да вижда мрежата, ама ся няма да седне за всеки дето отиде в София да му пуска и наго "достъп" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Proxy-та ползват хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.