Alien® Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Данни: пробег - 180000 година на производство - ноември 1977 г., цвят - Жълт Особености: 4 Врати Аларма Лети джанти Центр. заключване Допълнителна информация: в отлично техническо състояние. лети джанти ауто стил 14цола. свето диодни стопове и габарити. без дръжки с аларма централно и обемен датчик. педали спарко , спортна топка на скоростния лост спортни седалки рекаро алуминиеви стелки , ремус гърне . спортно окачване с преправяни предни прозорци с цял джамеец. без музика!!! Цена: 2299лв. тел.: 0886103761 Николай Снимки на колата: http://store2.data.bg/theboy/Lada/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 а с къф двигател е ? така кат гледам и даже сам е виждал в квартала къф звук вади не ми се верва да е още 1.6 искам да ми каиш кубиците и кончетата ако може де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 а с къф двигател е ?така кат гледам и даже сам е виждал в квартала къф звук вади не ми се верва да е още 1.6 искам да ми каиш кубиците и кончетата ако може де <{POST_SNAPBACK}> Не питай просто за да задоволиш любопитството си ами ако те интересува се обади на посоченият телефон.Там ще получиш информацията,която искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 а с къф двигател е ?така кат гледам и даже сам е виждал в квартала къф звук вади не ми се верва да е още 1.6 искам да ми каиш кубиците и кончетата ако може де <{POST_SNAPBACK}> Ха-ха-ха-ха с какъв двигател е лада 1600 ))))) Това сигурно и майка ми го знае На всяка кола звука и идва от гарнитурата и ауспуха, а не от двигателя :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Ха-ха-ха-ха с какъв двигател е лада 1600 )))))Това сигурно и майка ми го знае На всяка кола звука и идва от гарнитурата и ауспуха, а не от двигателя :] <{POST_SNAPBACK}> NoMoReSpAm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.