Jump to content
BulForum.com

Flash

RubbeR_HeaD

Recommended Posts

hmm ..ne znam dali me razbra ..dori i da e taka ..az ne sam ..iskam prosto ot saita www.adidas.com da drapna edna flash raota ....6te te pomolq da otvori6 saita i da dade6 na original deto pi6e ...i posle klika6 tam kadeto sa mnogoto maratonki ....i otvarq nov prozorec ...moga li nego da si go zapazq ??????da si go imam na PCto kakto si e tam ? :confused

• 1 month later...

Ами има три начина:

1. Както ov3rm4n каза, филмчето вече е в дирактория TEMP, оттам можеш да го копираш.

2. Виж сорса на страницата, копирай адреса на филмчето и го задай в даунлоуд мениджъра ти. ( пак по ov3rm4n : )

3. Пробвай някаква програма от рода на SWF Browser

Лесно е!

Ами има три начина:

1. Както ov3rm4n каза, филмчето вече е в дирактория TEMP, оттам можеш да го копираш.

2. Виж сорса на страницата, копирай адреса на филмчето и го задай в даунлоуд мениджъра ти. ( пак по ov3rm4n : )

3. Пробвай някаква програма от рода на SWF Browser

Лесно е!

Както всички тук казвате, както е и най-стандартния начин да се вземе флаш без специална програма, в някои случаи не става така просто, както е и в настоящия.

Понякога дадена флаш анимация не се състои само от един файл. В тези случаи по-лесно е просто да се инсталира някоя програма за целта, в зависимост дали се налага често да се 'крадат' флашове ;)

Ако толкова искаш програма, просто използвай FlashGet и бутона Site Explorer. Много е лесно, от там нататък трябва да се оправиш сам. Разширението на флашовете е SWF!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...