c0ld_phusi0n Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Преди няма и седмица си купих една такава мишка от Метро, ама се държи доста странно: батериите държат по 1 ден - е, да презареждащите са, ама все пак не е ли малко 1 ден? И освен това ужким е радио връзката, а пък хваща на долу-горе 1-2 метра (чувал съм, че такива мишки хващат и от съседна стая ). Нормално ли е такова поведение за тия плъхове или съм се прецакал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Прочети в мануала на кво разстояние хваща. Аз ти препоръчвам да сложиш приемнтика на плоскостта на която си държиш мишката (ако имаш проблеми със sensitivity-то). ЕДИТ: Моята е SOP48, батериите сякаш с времето почват все повече да държат, ама държат много повече от един ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 моята е A4tech RFW-5 батериите карат по 2 седмици, 700 mAh ААА батерии около 2 метра кара, струва ми се че преди хващаше из цялата стая, но сега нещо не ще, имам я от повече от 3 години edit: от Метро, не е оптична Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Изобщо не е нормално това..пробвай с някакви други батерии, ако е същата работа им я носи да си я оправят.Ако имаш гаранция де... От метро само ядене, никакъв хардуер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Мойта също е от метро. Модел а4tech KBS-2348RP и със стандартните си презареждащи батерии 1400mAh мишката държи 4 дни! Но хваша от много далече..чак няма смисъл защото не виждам по екрана къде цъкам вече Преди имах друга безжична мишка но не беше оптична, тя ми държеше повече от месец. Много тъпа история e сега.. Иначе това за hardware от метро е вярно в общи линии, затова първо обиколих всички фирми и фирмички за компютърни части. Продаваха ми супер идиотски комплекти клавиатура+мишка безжични на цени от 40 до 80лв. Имаше и хубави но от 100лв нагоре. Тази сега ми е 60лв и е супер! Никъде другаде я няма.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Мерси на всички, които писаха! И аз съм по принцип на мнение, че от Метро нищо не се взима, но както kotapah каза по комп. фирми има едни куци модели на Logitech, дето не ми харесват (вярно, че е реномирана марка и имат стабилни модели, но пък са много дървени в сравнение с А4). Мишката се оказа, че наистина бачка само на 2 и нещо метра, ама тва за батериите е малко съмнително - като добавим и факта, че мирише малко странно хах, надявам се да не е изпушило нещо, нали в началото всичките такива пластмасови джаджи едно такова като на изгоряло миришат... Вашите батерии държат май повечко, щото са с топче, оптичната все пак харчи значително повече. Все пак ще изчакам малко, че както каза ABIDE може моите батерии да не са се разработили. Иначе как стои при вас проблема с повърхностите (за тези с оптична) - при мен не хваща почти никъде, освен на една дъска талашит. Да си купувам ли специален pad за оптична мишка и откъде да си взема евтин и що годе хубав такъв. Мерси още веднъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 И мойта мишка мирише едно такова странно все едно че е изгоряла Оптична ми е, старата ми беше с топче. А за mousepad има пак в метро, аз от там си взех едно малко по голямо от стандартния размер, което пък специално за мен е добре дошло, защото все са ми малки тия падчеда. Черно е на цвят и пише digit в долния десен ъгъл. Незнам дали е специално за оптична мишка, но с него мойта си работи ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 В метро има едни черни падове по 2 лева , горе долу бива. едит kotapah ме изпревари Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 В метро има едни черни падове по 2 лева , горе долу бива.<{POST_SNAPBACK}> Хубаво е да е матирано, а не с блестяща повърхност. Освен това ми се струва, че върху светъл пад е по-чувствителна. Пробвай върху лист бяла хартия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Тези са от плат, не от онези селските, които след 2 месеца стават на руло Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Имам лазерен SP мишок модел spm001 и си работи отлично на всякаква повърхност освен на бяла <забавя движението на курсура> :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 А бе аз бях гледал в Extreme Game club (зад кино "Фламинго") имаше едни черни падове, дето бяха не от плат или с някакво ПВЦ покритие отгоре, ами нещо като много плътен дунапрен ли, де да знам. Нещо такова ще потърся. Ако няма кой да добави нещо, смятам, че темата е за затваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Тези са от плат, не от онези селските, които след 2 месеца стават на руло те тия с плата също се навиват в краищата. аз лично съм виждал и то не една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Еми моя вече втора година не се е навил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Az puk imam ot oniq selskite na Intel (pone taka pi6e) . Gepil sam q ot banka predi okolo 6/7 godini i o6te si e kato "banitsa" a ne kato "rulo" PS : Daje na neq ima i kalendar4e za 95/96 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Emi az pak ne polzvam postelka.Zasega niama griji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.