drugdealer Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 molq vi pomognete ot dosta vreme imam problem s kompiutara i sam siguren 4e ne mi e ot windowsa za6toto kolkoto i da go smenqm prodaljava da mi se slu4va sledniq problem:vkliu4vam si PC-to i to blokira ot vsqkade v razmkite na 1-2 min bez ni6to da mi izpisva,sa6to taka kato mu dam da se izkli4va nai redovno re restartira mejd drugoto tezi ne6ta ne stavat seki pat ili periodi4no,ami kogato si iskat.ima dni kogato i na 5-q restart pak zabiva celiq komp. molq pomognete.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 виж ако можеш да си размениш рама с някой твой приятел и пробвай как ще се държи с другата плочка рам/обаче твоята плочка я махни въобще-да не я оставиш и да сложиш и другата че така нищо няма да установиш/. Също така си сканирай и харда за bad sectors. други идеи като пробваш с рама и ако не е от него - засега това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 ami 6ibanoto mi e 4e rama mi e rambus no tiq dni 6te kupuvam ot edin ot foruma malko ram4e drugi idei ima6 li?10x mn man Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Значи един приятел имаше следния проблем.... Пуска PCто ... Уиндолса започва да зарежда и точно преди да даде синия екран Welcome ... така и не стига до там... забива ама тотално. Работи само в Safe Mode. Като гледам твоя проблем е подобен. Тава правило ли ти го е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Zemi probvai s drugo duno.... Mislq che ot tova ti e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Значи един приятел имаше следния проблем....Пуска PCто ... Уиндолса започва да зарежда и точно преди да даде синия екран Welcome ... така и не стига до там... забива ама тотално. Работи само в Safe Mode. Като гледам твоя проблем е подобен. Тава правило ли ти го е? <{POST_SNAPBACK}> Аз бях със подобен проблем като твоя приятел, @CyberHill. Оказа се че е от захранването. След като го смених всичко се оправи. Провери дали не е от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз бях със подобен проблем като твоя приятел, @CyberHill. Оказа се че е от захранването. След като го смених всичко се оправи. Провери дали не е от това. <{POST_SNAPBACK}> Хммм това въобще не беше ми минало през ума.... аз си мислех че е дъното.... Благодаря ти! Ще пробваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 1 moi priqtel (po-to4no suseda) mi kaza 4e i toi ima nqkakav podoben problem tova koeto znam za negoviq komp. e : MB: nz to4no oba4e ne e mnoo staro i e AGP4x Cpu: P4 1.6 Ghz VGA : GF MX440 128/128 RAM : 256MB SDRAM mislq 4e na 133Mhz A za zahranvaneto nz ni6to. Ta puska si komp. zapo4va da mu zarejda Xp-to oba4e na wellcome ili nqkda tam komp-a zabiva i akto natiska6 kop4e ili marda6 mi6kata govoritelq na dunoto po4va da pisuka. Otvarql e komp-a i ne e vidql ni6to izgorqlo (cse pak moje da e propusnal ne6to). Spored vas tozi problem software-en li e ili hardware-en ? Antivirusnata mu programa e Panda Titanium Antivirus 2004 4.03.02. BG i postoqnno e vkliu4ena i se update-va vseki den + tova tazi Panda ima Firewall a puk mislq 4e naskoro predi da mu se slu4i tva si be6e skaniral iztsqlostno Memory-to i Hard-a. o4akvam mnenieto vi i 10x predvaritelno! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 1 moi priqtel (po-to4no suseda) mi kaza 4e i toi ima nqkakav podoben problem tova koeto znam za negoviq komp. e : MB: nz to4no oba4e ne e mnoo staro i e AGP4x Cpu: P4 1.6 Ghz VGA : GF MX440 128/128 RAM : 256MB SDRAM mislq 4e na 133Mhz A za zahranvaneto nz ni6to. Ta puska si komp. zapo4va da mu zarejda Xp-to oba4e na wellcome ili nqkda tam komp-a zabiva i akto natiska6 kop4e ili marda6 mi6kata govoritelq na dunoto po4va da pisuka. Otvarql e komp-a i ne e vidql ni6to izgorqlo (cse pak moje da e propusnal ne6to). Spored vas tozi problem software-en li e ili hardware-en ? Antivirusnata mu programa e Panda Titanium Antivirus 2004 4.03.02. BG i postoqnno e vkliu4ena i se update-va vseki den + tova tazi Panda ima Firewall a puk mislq 4e naskoro predi da mu se slu4i tva si be6e skaniral iztsqlostno Memory-to i Hard-a. o4akvam mnenieto vi i 10x predvaritelno! ! <{POST_SNAPBACK}> ами нека преинсталира прозореца и да види дали ще реши проблема. Ако не тогава ще пробваме и други неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 ами нека преинсталира прозореца и да види дали ще реши проблема. Ако не тогава ще пробваме и други неща. <{POST_SNAPBACK}> ami hora problem apri men ne e predi wellcome a malko sled tva.ina4e kak da razbera kav problem ima zahranvaneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 Zemi probvai s drugo duno....Mislq che ot tova ti e problema <{POST_SNAPBACK}> ami bih probval no trudno se namiat dyna za RAMBUS drugi idei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 1 moi priqtel (po-to4no suseda) mi kaza 4e i toi ima nqkakav podoben problem tova koeto znam za negoviq komp. e : MB: nz to4no oba4e ne e mnoo staro i e AGP4x Cpu: P4 1.6 Ghz VGA : GF MX440 128/128 RAM : 256MB SDRAM mislq 4e na 133Mhz A za zahranvaneto nz ni6to. Ta puska si komp. zapo4va da mu zarejda Xp-to oba4e na wellcome ili nqkda tam komp-a zabiva i akto natiska6 kop4e ili marda6 mi6kata govoritelq na dunoto po4va da pisuka. Otvarql e komp-a i ne e vidql ni6to izgorqlo (cse pak moje da e propusnal ne6to). Spored vas tozi problem software-en li e ili hardware-en ? Antivirusnata mu programa e Panda Titanium Antivirus 2004 4.03.02. BG i postoqnno e vkliu4ena i se update-va vseki den + tova tazi Panda ima Firewall a puk mislq 4e naskoro predi da mu se slu4i tva si be6e skaniral iztsqlostno Memory-to i Hard-a. o4akvam mnenieto vi i 10x predvaritelno! ! <{POST_SNAPBACK}> Според мен проблема е хардуерен или по - точно или памет или дъно... ама не съм спец Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 Според мен проблема е хардуерен или по - точно или памет или дъно... ама не съм спец <{POST_SNAPBACK}> da amam hora taka izliza 4e dai da si kupq cql nov komp za da razbera kav mi e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 da amam hora taka izliza 4e dai da si kupq cql nov komp za da razbera kav mi e problema <{POST_SNAPBACK}> Ми ако успявам да хвана какво намекваш.... аз просто си давам мнението , това не значи че е така , нали ? Ние да не сме гадатели??? Траа да действаш по метода на изключването....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 1. провери градусите на процесора - може да имаш луфт между процесора и радиатора. 2. пробвай с друго захранване 3. флашни най-новия БИОС, който можеш да намериш 4. пусни тест за дъното и паметта -> memtest86, ще го намериш тук: 5. ако си сменял видео, лан, звук или нещо такова - извади ги и ако можеш, върни оригиналните 6,7,8,9.... 10. закарай си РС-то на сервиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted January 14, 2005 Author Share Posted January 14, 2005 1. провери градусите на процесора - може да имаш луфт между процесора и радиатора.2. пробвай с друго захранване 3. флашни най-новия БИОС, който можеш да намериш 4. пусни тест за дъното и паметта -> memtest86, ще го намериш тук: 5. ако си сменял видео, лан, звук или нещо такова - извади ги и ако можеш, върни оригиналните 6,7,8,9.... 10. закарай си РС-то на сервиз <{POST_SNAPBACK}> 10x mnogo 6te rovam ne6tat koito moga da napravq.ako ne se oprai 6te go voddq na doktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 1 moi priqtel (po-to4no suseda) mi kaza 4e i toi ima nqkakav podoben problem tova koeto znam za negoviq komp. e : MB: nz to4no oba4e ne e mnoo staro i e AGP4x Cpu: P4 1.6 Ghz VGA : GF MX440 128/128 RAM : 256MB SDRAM mislq 4e na 133Mhz A za zahranvaneto nz ni6to. Ta puska si komp. zapo4va da mu zarejda Xp-to oba4e na wellcome ili nqkda tam komp-a zabiva i akto natiska6 kop4e ili marda6 mi6kata govoritelq na dunoto po4va da pisuka. Otvarql e komp-a i ne e vidql ni6to izgorqlo (cse pak moje da e propusnal ne6to). Spored vas tozi problem software-en li e ili hardware-en ? Antivirusnata mu programa e Panda Titanium Antivirus 2004 4.03.02. BG i postoqnno e vkliu4ena i se update-va vseki den + tova tazi Panda ima Firewall a puk mislq 4e naskoro predi da mu se slu4i tva si be6e skaniral iztsqlostno Memory-to i Hard-a. o4akvam mnenieto vi i 10x predvaritelno! ! <{POST_SNAPBACK}> Ta dneska pak bqh pri tozi pi4 i mi kaza 4e si e dal komp-a na serviz ,a ot tam sa mu kazali 4e sled kato sa preinstalnali Windows-a (XP) vsi4ko se e opravilo!! A puk mejduvremenno ba6ta mu mu e pora4il Upgrade novo duno nova Ram i nova VGA xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.