CyberHill Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Значи проблема е следния.... Смених си LAN картата и сега имам интернет ( след обаждането на support-а и казването на новия MAC адрес ) , но немога да свалям абсолютно нищо и 90% от под директориите в Уареза немога да ги отворя както и немога да свалям с FlashGet. Значи от Уареза не мога от от дата.бг сваля през firefox-а , но през флашгета не ще , и и мозилата не влиза в под директории в Уареза. Незнам къде е проблема ... ама съм яко прецакан и се чуда какво да правя Да не би проблема да е в това че имам 2бр ЛАА карти... и ако е това как да го оправя. Благодаря предварително ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Бутай модема в USBто и виж дали ще имаш същия проблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Бутай модема в USBто и виж дали ще имаш същия проблем! <{POST_SNAPBACK}> Ми то траа да е утре защото сигурно support-a спи Денонощен телефон има ли ? edit: Flashget-а тръгна.... след един преинстал ама проблема с Уареза си остава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Ми то траа да е утре защото сигурно support-a спи Денонощен телефон има ли ? <{POST_SNAPBACK}> Ами аз знам,че денонощно има човек на тел-а Нали е 24 часова поддръжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.