Jump to content
BulForum.com

Problem s Radeon 9550

Recommended Posts

Zdr na vsi4ki. Znachi problema e sledniqt - Slojih video cartaa instalirah si driverite i si puskam doom3. Igram malko i mi se razmazva ekrana, puskam druga igra pak. Ot Video Cartata li moje da se poluchava tova ili e drugade problema.

ASL RADEON 9550 128MB 128BIT.

Zdr na vsi4ki. Znachi problema e sledniqt - Slojih video cartaa instalirah si driverite i si puskam doom3. Igram malko i mi se razmazva ekrana, puskam druga igra pak. Ot Video Cartata li moje da se poluchava tova ili e drugade problema.

ASL RADEON 9550 128MB 128BIT.

Клоквал ли си картата?

Ne. Napravo Poludqvam

Edin priqtel ima6e sa6to problem s video kartata si samo 4e pri nego sled nqkolko minuti igra kartinata zamrazva6e. Okaza se 4e ima nqkakva nesavmestimost na danoto s video kartata, makar 4e danoto mu be6e sravnitelno novo kato modifikatsiq. Ta toi smeni danoto i problemite iz4eznaha....

Sam re6avai!!!

Edin priqtel ima6e sa6to problem s video kartata si samo 4e pri nego sled nqkolko minuti igra kartinata zamrazva6e. Okaza se 4e ima nqkakva nesavmestimost na danoto s video kartata, makar 4e danoto mu be6e sravnitelno novo kato modifikatsiq. Ta toi smeni danoto i problemite iz4eznaha....

Sam re6avai!!!

danoto mi e GB KT400 ma sha smenqm video kartata. Nemam pari za dano. Blagodarq ti vse pak.

Един приятел имаше абсолютно същия проблем. Оказа се, че картата нямала достатъчно охлаждане. Купи си по-хубав вентилатор и всичко се оправи. Пробвай и ти....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...