dark_wonderer Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Бахти уникалния тъпанар майна.Ако иска да си натъпче един "молотов" в дивия и да си го запали.Мноо зле типа. Да ве знам че тряа да са пръсне споменатия коктеил за да има ефект ама тва ми доиде на акъла в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Oh male mila da ne mi se sluchva!T.e. nqma kak 6tot nqma da dam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Бахти уникалния тъпанар майна. <{POST_SNAPBACK}> Нямам какво да добавя Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Нямам какво да добавя <{POST_SNAPBACK}> Еми попринцип , когато няма какво да се добави се мълчи, а този път - не се поства По темата - този е супер луд , в буквалния смисъл . Баси, трябва да си полуидиот ,за да направиш такова нещо, аз лично никога не бих се пробвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 По темата - този е супер луд , в буквалния смисъл . Баси, трябва да си полуидиот <{POST_SNAPBACK}> Или доволно пиян Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 По този начин той редуцира броя на вредните инсекти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ихааааааа... а аз си мислех, че да караш колело с женска седалка е болезнено... (всъщност Е! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.