Jump to content
BulForum.com

NOKIA 6610i

VIRTUALMANCHO

Recommended Posts

Nqkoi znae li s kva programa se ka4vat melidii za tozi telefon,probvah s IRDA sas negovata si mu programa ama nestava svalih nqkva Nokia PC Suite Prograna za nokia ama nemojah da si ka4a melodiq.Are ako nqkoi go e pravil da obesni malko za kvo stava vapros.Pak i mi e 4udno za6to ne iska da priema ot drugi telefoni prez Infra 4erveniq port :confused :confused :confused

• 2 weeks later...
Nqkoi znae li s kva programa se ka4vat melidii za tozi telefon,probvah s IRDA sas negovata si mu programa ama nestava svalih nqkva Nokia PC Suite  Prograna za nokia ama nemojah da si ka4a melodiq.Are ako nqkoi go e pravil da obesni malko za kvo stava vapros.Pak i mi e 4udno za6to ne iska da priema ot drugi telefoni prez Infra 4erveniq port  :confused  :confused  :confused

Az izpolzvam Nokia PC Suite i stava. Svali si poslednata versia 6.4 mai beshe. I to interface-a e elementaren stiga softwere-a da ti hvane GSM-a. I vij v kakuv format gi kachvash. .*mid stava 100%

Пиийпъл хелп плс...Имам нокиа 6610i и си активирах инфрареда от дъното САМО ЧЕ НЕ ЗНАМ КАДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА НА САМИЯ КОМП :angry1 и имам си нали иконка Wireless Link във контрол панела..и от там съм си го настройл и пускам си инфрареда от телефона и пробвах такъв слагах отзад до кабелите за компа телефона места го такъв пак нищо не става каде ми е инфрареда и въобще кфо представлява нали аз знам че е 1 като оченце червеничко(както е на телефона 1 блокче) ама отзад на компа нямам такова нещо плс помогнете ми не искам си зимам кабел за 289379281372 лв.. :cry :cry :cry

едит:: постнах тук за проблема си за да не отварям нова тема :cry

Пиийпъл хелп плс...Имам нокиа 6610i и си активирах инфрареда от дъното САМО ЧЕ НЕ ЗНАМ КАДЕ ТОЧНО СЕ НАМИРА НА САМИЯ КОМП  :angry1 и имам си нали иконка Wireless Link във контрол панела..и от там съм си го настройл и пускам си инфрареда от телефона и пробвах такъв слагах отзад до кабелите за компа телефона места го такъв пак нищо не става каде ми е инфрареда и въобще кфо представлява нали аз знам че е 1 като оченце червеничко(както е на телефона 1 блокче) ама отзад на компа нямам такова нещо плс помогнете ми не искам си зимам кабел за 289379281372 лв.. :cry  :cry  :cry

едит:: постнах тук за проблема си за да не отварям нова тема  :cry

ха ... ами трябва ти irda предавател. купи си!

т'ва е направено за да се закачи направо за дъното, а да не минава през usb-то.

... то всички сравнително нови дъна поддържат

а, и между другото .. ако не си забелязал -> Location: Internal Port

Nqkoi ka4val li e melodii na takav telefon (6610i),6toto probvah s razli4ni programi i ne iska da se svarje kam telefona  :confused

Аве аз се връзвам с него НО НЕ МОГА ДА МУ ПРАТА НИЩО само мога да тегля от него :cry :cry помогнете плс Heeelp :cry :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...