Gadelev Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Първо здравейте! Значи вчера си купих bluetooth USB защото имам Sony Ericsson t630 и исках да си пращам игрички, добре ама когато го сложа WIndows-a ми сам си намира драйвери и си го инсталира, всичко добре ама не мога да направя връзката между телефона и компа, обратната става и успявам да си пращам разни работи от компа на телефона, пробвах да инсталирам драйверите преди да сложа USb-то, тоест драйверите на производителя на това USB, успях ама проблема е същия, пробвах си хиляди програми от Float Mobile Agent до XTNDConnect Blue Manager. И пак нищо ако имате някаква идея как да оправя положението кажете защото ми гръмна главата изчетох всички подобни теми във форума но не открих решение, WIndoswa ми е SP2. Мерси предварително!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 За да изпратиш от телефона на пс-то, трябва от иконата на bluetooth-та, която е до часовника да дадеш приемане на фаил(Receive file) след това изпращаш от тел. и фсичко е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 E пробвах 1000 пъти не става. Телефона ми намира компютъра но ми дава връзката прекъсната каот се опита да го изпрати Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 E пробвах 1000 пъти не става. Телефона ми намира компютъра но ми дава връзката прекъсната каот се опита да го изпрати <{POST_SNAPBACK}> Правя го по сто пъти на ден(от различни тел.) и не е имало проблем до сега Деинсталирай всички драйвери, които си качил и пробвай на ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Az imam nokia 6600 i si prehvarlqm ot pc na gsm bez problem sas bluetootha no kogato iskam da napravq vrazka 4rez Nokia PC Suite i nestava a kogato prehvarlqm danni po drugiq na4in te otivat vav inbox i nemoga da gi mestq ot tam.Pls ako nqkoi moje da mi obqsni kak to4no da svarja gsm sas pc-to 4rez Nokia PC Suite 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Predi niakolko dena si kupih Bluetooth USB, proizvoditelia e "Abe" i ima disk kam nego, no sled kato si instaliram programata ot diska i driverite (programata e BlueSoleil), puskam programkata i mi izpisva "THE DEVICE is not licensed, BlueSoleil is in evaluation mode and only 5MB data can be transfered" Kak moga da go oprava, da niama ogranichenie za kachvane na telefona??? Mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Az imam nokia 6600 i si prehvarlqm ot pc na gsm bez problem sas bluetootha no kogato iskam da napravq vrazka 4rez Nokia PC Suite i nestava a kogato prehvarlqm danni po drugiq na4in te otivat vav inbox i nemoga da gi mestq ot tam.Pls ako nqkoi moje da mi obqsni kak to4no da svarja gsm sas pc-to 4rez Nokia PC Suite 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Това че ти отиват в inbox не е проблем, след това като отвориш съобщението се стартира или viewer или инсталатора и ако си бил изпратил програма или игра - те ще се инсталират, ако е била картинка или звук - ще се отвори или започне да свири и самия player има опция за save. Освен това, ако особено много държиш да си пратиш на телефона нещо друго и след това да го преместиш в определена папка - пак можеш, като използваш File Browser-а (ама не тъпия вграден на Symbian, ами някой third party browser като безплатния FExplorer или платения Extended File Manager или ProfiExplorer който върви безплатно към ProfiMail) - отиваш в C:\System\Mail и там гледаш из поддиректориите. Колкото до PC Suite - ако е програма или игра това което искаш да изпратиш - doubleclick върху него и ще се стартира Nokia Application Installer и ако има установена връзка с GSM-а направо ще започне да я инстарлита, ако няма връзка ще трябва да натиснеш бутона на Connection manager-а и там в него Refresh и избираш телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 do kolkoto razbrah problema s transfer samo na 5mb mi se dalji na programata, taka che moje li niakoi da kaje drug bluetooth manager i ot kade moga da go svala. Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 do kolkoto razbrah problema s transfer samo na 5mb mi se dalji na programata, taka che moje li niakoi da kaje drug bluetooth manager i ot kade moga da go svala. Mersi <{POST_SNAPBACK}> доста BT устройства ползват софтуера на WIDCOMM, ама след като твоя оригиналния е друг - има вероятност да не стане ето все пак, виж този или този последния, след като се patch-не малко, работи с Win2003 и с всичките 3 модела BT устройства с които съм го пробвал досега Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 s tezi poslednite dve programki ne stava (te mejdu drugoto sa ednakvi na Widdcom), pishe che bluetooth ustroistvoto ne e v spisaka na licenziranite ot widdcom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 за да не отварям нова тема, ще пиша в тази ... "синият зъб" е този. проблемът е, че след инсталирането (всичко се разпознава, както си трябва) ми иска някакъв PIN за да може да си кореспондира с другото устройство с bluetooth. в случая - se k700 оправих се. 1234 е бил PIN-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Да си излея и аз мъката.Купих си следния USB Bluetooth Adapter.Инсталирам софта,пускам блуто на K700i,Bluesoleil засича телефона ми,прави "PAIR DEVICES",обаче по непонятни причини не може да засече кои "Services" са "Available for this device".Не може също и да засече,че става въпрос за Sony Ericsson и от там си мисля,че ми идва проблемът,но не мога да го разреша.Прерочих хиляда пъти менютата на програмата и на телефона,нищо не открих.Пишете,ако се сещате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.