WriteR4e Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Значи изтрих(съвсем случайно) една програмка... и сега нямам абсолютно никакъв звук...ама хич.В control panel пише(w Sound.....)-No Audio Device. Е добре тоя Device как да го върна обратно и да си оправя звука. Много моля за помощ....... EDIT:Можете да затворите темата.Оправих се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Ще пиша в тая тема, щото пак е за звука, пък и си е моя. От 3 дена имам проблем с компътъра... процесора се натоварва и работи на 100%, като едва отваря каквито и да е приложения. Програмата, която натоварваше толкова много беше winamp... Много се учудих, защото никога преди това не ми е правила проблеми. По-рано инсталирах разни plug in-и и си казах, може някакъв вирус да съм лепнал. Сканирах - нищо, преинсталирах winamp-а - пак натоварва. Преинстарирах 2-ри път и ето какво съобщение ми показва сега: Bad Direct Sound driver. Please install drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078 При WMP е същото, само че го пише по по-различен начин. Оттук разбирам, че дрябва да преинсталирам драйверите за звука. Но нямам диск и не знам кои да си дръпна, за да нямам проблеми по-нататък. Сега съм със C-Media. Благодаря предварително на всеки помогнал. EDIT: @chistacha оправих се... казаха ми една програма Everest, в която има директни линкове за драйвери на всички компоненти, инсталирах нови и сега съм пушка. Иначе картата е C-Media CMI9739(A) @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [b-0]. (най-точно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 За да можем да ти помогнем с драйвърите трябва поне да ни кажеш каква марка и модел звукова карта ползваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.