Dante Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 izvinqvaite ako ima veche takava tema no speshno mi trqbva informaciq kak da svurja joystick za play station s komputur.znachi ima li nqkakuv drug nachin osven s preobrazuvatel?moje li direktno da se svurje?edin priqtel smqta che prosto trqbva da se zapoqt nqkakvi jici vutre ako nqkoi znae kak tochno stava da napishe plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Забрави за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Забрави за това <{POST_SNAPBACK}> da be ako iska6 ela da ti pokaja 4e stava slaga se drajver, vkliu4va se kym LPT s druga buksa da se porovi v neta , az tva go pravih predi dosta vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 da be ako iska6 ela da ti pokaja 4e stava slaga se drajver, vkliu4va se kym LPT s druga buksa da se porovi v neta , az tva go pravih predi dosta vreme <{POST_SNAPBACK}> Хубаво ще е да почнете да четете преди да пишите: ima li nqkakuv drug nachin osven s preobrazuvatel? moje li direktno da se svurje?ewdin priqtel smqta che prosto trqbva da se zapoqt nqkakvi jici vutre сега след като го прочете как мислиш това което си написал дали се отнася за това което той пита Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Хубаво ще е да почнете да четете преди да пишите:сега след като го прочете как мислиш това което си написал дали се отнася за това което той пита <{POST_SNAPBACK}> ima li nqkakuv drug nachin osven s preobrazuvatel? preobrazuvatel - daj opredelenie i 6te ti kaja moje li direktno da se svurje?ewdin priqtel smqta che prosto trqbva da se zapoqt nqkakvi jici vutre - da to4no taka se svyrva spored mene nqkolko ji4ki ne sa preobrazuvatel kvo li se obqsnqcam i az Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Според мен @Dante като е написал preobrazuvatel е имал напредвид Това или Това или десетки други фабрично произведени преобразуватели и конвертори. Предполагам, че сам иска да си направи Joypad от Плейстейшън, да го използва за компютър. Начинът го има Тук, Тук и на много други страници за DirectPad. Надявам да съм ти помогнал. Смятам че @en3rgy е искал това да напише. @little Защо пишеш когато не знаеш за какво става въпрос ? Позвам такъв Joypad поне от 3 години и даже на емулатор на Nintendo-64 можеш да си конфигурираш всички бутони без изключение. Помагай, не се прави на модератор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 @zippo много добре знам за какво става въпрос, даже все още имам някаде из къщи подобен(на тези които си дал линкове) преходник, но тъй като човека пише "da se zapoqt nqkakvi jici vutre " под "вътре" разбирам вътре в джойстика, никаде не е споменал за смяна на букса и тем подобни, нали и затова му казах да забрави а дали е искал да каже това или онова НЕ знам, все пак не съм гадател............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 mersi i na trimata za tova koeto ste napisali.little po princip me interesuva vsqkakuv nachin(no prosto toq priqtel kaza che podozira che moje da stane sus zapoqvane) no beshe jelatelno bez probrazuvatel(izvinqvaite ako ne sum se izrazil dostatuchno qsno)dano da uspeq da mu pomogna p.s. mersi mnogo zippo mai tochno tova mu trqbvashe na tiq linkove dosta detailno e opisano.dano da se opravi mersi pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.