LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Имам проблем с една mp3-кa.В winamp пише,че песента е дълга 3 мин. но когато стигне до 2 мин. някъде и спира внезапно без да е свършила и започва друга песен..Знаете ли как мога да го оправя този проблем Със сигурност мога да кажа,че проблема не е в самата песен,понеже съм я свалял около 5-6 пъти и все така става,а на един приятел от същото място е свалена и не става така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Странен проблем ! Свали я от друго място! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Странен проблем ! Свали я от друго място! <{POST_SNAPBACK}> Проблема е че песента хич не е известна Nicolae Guta - Cine are noroc are се казва и я няма никъде,а пък на мен много ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ha naistina dosta stranno. Az po edno vreme imah mai podoben problem s edna pesen ama taka i ia zaraziah i ne mojah da otkria ot kakvo e. Moje bi be6e i ot samata pesen... Dano niakoi da moje da ti pomogne po vaprosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Имам проблем с една mp3-кa.В winamp пише,че песента е дълга 3 мин. но когато стигне до 2 мин. някъде и спира внезапно без да е свършила и започва друга песен..Знаете ли как мога да го оправя този проблем Със сигурност мога да кажа,че проблема не е в самата песен,понеже съм я свалял около 5-6 пъти и все така става,а на един приятел от същото място е свалена и не става така <{POST_SNAPBACK}> в eMule-то я има. Аз имах такъв проблем, когато бях прецакал FAT-a на харда - папките бяха станли на някви всевъзможни символи, а тези mp3ки, които бяха оцеляли имаха точно този "проблем". "Пускаш" mp3-ката 3 сек. върви оригинала, после започва някво др. парче след това спира ... ей таки бози. С 2 думи, файлът е прецакан - няма оправяне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 в eMule-то я има. Аз имах такъв проблем, когато бях прецакал FAT-a на харда - папките бяха станли на някви всевъзможни символи, а тези mp3ки, които бяха оцеляли имаха точно този "проблем". "Пускаш" mp3-ката 3 сек. върви оригинала, после започва някво др. парче след това спира ... ей таки бози.С 2 думи, файлът е прецакан - няма оправяне! <{POST_SNAPBACK}> Еми незнам тогава ъщия файл как върви перфектно на друг компютър,но както и да е.Какво е т'ва eMule ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 а на един приятел от същото място е свалена и не става така <{POST_SNAPBACK}> da ti q zip-ne i prati ako pak ti spira moje in_mp3.dll na winampa da se dyni, svali si naj novata ver. i pak probvaj ponqkoga stava taka ako e s vbr, no naj 4esto faila e precakan osobeno ako e ot razni muleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Еми незнам тогава ъщия файл как върви перфектно на друг компютър,но както и да е.Какво е т'ва eMule ? <{POST_SNAPBACK}> www.emule-project.com е щом на др. компютър работи нормално, тогавааа ..... как си я прехвърлил на твоя? с диск ли или по мрежата? - ако на др. компютър работи би трябвало и на твоя да работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 www.emule-project.com е щом на др. компютър работи нормално, тогавааа ..... как си я прехвърлил на твоя? с диск ли или по мрежата? - ако на др. компютър работи би трябвало и на твоя да работи. <{POST_SNAPBACK}> Еми той ми я качи в нета и аз я свалих.Мерси за сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Мдам, и според мен е от файла, имах една такава мп3-ка и аз, която пък като я пуснех, песента си вървеше, като свърши започва от средата и по4ва пак от малко след началото но по-тихо... после изкарава 10 сек и спира луда работа... просто си потърси от друго място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Еми той ми я качи в нета и аз я свалих.Мерси за сайта <{POST_SNAPBACK}> а на неговия компютър си 100% сигурен, че мп3-ката се плейва без проблем от начало до край?? в такъв случай го помоли да ти я запише на CD-R/W и опробвай пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 а на неговия компютър си 100% сигурен, че мп3-ката се плейва без проблем от начало до край?? в такъв случай го помоли да ти я запише на CD-R/W и опробвай пак <{POST_SNAPBACK}> Да,вчера я слушах утях EDIT: Той няма записвачка,а пък с т'ва eMule нещо не мога да се оправя.Едно,че песента не я намерих там и второ,че се опитвам да сваля една друга и изобщо не се тегли Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Такива проблемации стават, когато мп3-то се сваля на части с някъв мениджър и после не се сглоби като хората. Уинампа тръгва да чете песента Ако си пробвал да свалиш мп3-то с нормален Save As.., предполагам, че проблемът не е във файла, който сваляш, а нещо в системата ти. Както MyOwnSummer спомена, може да е от проблем с харда. Ако си уцелил лош сектор, пак няма да работи. Пробвай да го запишеш на друго място или да го свалиш от другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Такива проблемации стават, когато мп3-то се сваля на части с някъв мениджър и после не се сглоби като хората. Уинампа тръгва да чете песента Ако си пробвал да свалиш мп3-то с нормален Save As.., предполагам, че проблемът не е във файла, който сваляш, а нещо в системата ти. Както MyOwnSummer спомена, може да е от проблем с харда. Ако си уцелил лош сектор, пак няма да работи.Пробвай да го запишеш на друго място или да го свалиш от другаде <{POST_SNAPBACK}> Свалих го със "Save as" в другия ми диск и работата пак е същата Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Уинампа тръгва да чете песента Ако си пробвал ей, не съм си довършил поста (мноо съм тъп признавам си ) - та мисълта ми беше, че уинампа тръгва да чете, стига до някакъв бит/байт информация, която не може да се прочете, забива и прескача на следващата песен. А защо не може да я прочете тази инаформация-варианти много: лош сектор (явно не е), лошо свален файл (явно и това не е). Остава файлът да е corrupted, или на нашенски прее*ан. Ако ти се занимава, отвори го с някакъв WAV/MP3, примерно Adobe Audition, и виж какво ще покаже. Ако си има информация и се плейва като хората, презапиши го на друг файл и си готов. Ако и тея програми не го отварят, явно говорим за скапан файл и трябва да го търсиш от другаде айде със здраве П.П. Малко късно прочетох какво си писал по-горе. Ами ако въпросният пич, дето ти е дал мп3-то, го е качил на кофти сървър, много е вероятно по време на качването да е станала мизерия и да не се е качило както трябва. Най-лесно е да провериш твоя файл колко е голям (точно колко, в байтове) и да го сравниш с оригиналния. Ако въпреки всичко са еднакви, пробвай да я качи другаде и пак да я свалиш. Много хора си патят от кофти хостинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 П.П. Малко късно прочетох какво си писал по-горе. Ами ако въпросният пич, дето ти е дал мп3-то, го е качил на кофти сървър, много е вероятно по време на качването да е станала мизерия и да не се е качило както трябва. Най-лесно е да провериш твоя файл колко е голям (точно колко, в байтове) и да го сравниш с оригиналния. Ако въпреки всичко са еднакви, пробвай да я качи другаде и пак да я свалиш. Много хора си патят от кофти хостинг <{POST_SNAPBACK}> Да за това не съм се замислял...днес ще проверя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.