Jump to content
BulForum.com

Проблем с 1 mp3-ка

LOKOMOTIVcho

Recommended Posts

Имам проблем с една mp3-кa.В winamp пише,че песента е дълга 3 мин. но когато стигне до 2 мин. някъде и спира внезапно без да е свършила и започва друга песен..Знаете ли как мога да го оправя този проблем :confused Със сигурност мога да кажа,че проблема не е в самата песен,понеже съм я свалял около 5-6 пъти и все така става,а на един приятел от същото място е свалена и не става така :confused :blink:

Имам проблем с една mp3-кa.В winamp пише,че песента е дълга 3 мин. но когато стигне до 2 мин. някъде и спира внезапно без да е свършила и започва друга песен..Знаете ли как мога да го оправя този проблем :confused Със сигурност мога да кажа,че проблема не е в самата песен,понеже съм я свалял около 5-6 пъти и все така става,а на един приятел от същото място е свалена и не става така :confused  :blink:

в eMule-то я има. Аз имах такъв проблем, когато бях прецакал FAT-a на харда - папките бяха станли на някви всевъзможни символи, а тези mp3ки, които бяха оцеляли имаха точно този "проблем". "Пускаш" mp3-ката 3 сек. върви оригинала, после започва някво др. парче след това спира ... ей таки бози.

С 2 думи, файлът е прецакан :D - няма оправяне!

в eMule-то я има. Аз имах такъв проблем, когато бях прецакал FAT-a на харда - папките бяха станли на някви всевъзможни символи, а тези mp3ки, които бяха оцеляли имаха точно този "проблем". "Пускаш" mp3-ката 3 сек. върви оригинала, после започва някво др. парче след това спира ... ей таки бози.

С 2 думи, файлът е прецакан :D - няма оправяне!

Еми незнам тогава ъщия файл как върви перфектно на друг компютър,но както и да е.Какво е т'ва eMule ?

а на един приятел от същото място е свалена и не става така :confused  :blink:

da ti q zip-ne i prati ako pak ti spira

moje in_mp3.dll na winampa da se dyni, svali si naj novata ver. i pak probvaj

ponqkoga stava taka ako e s vbr, no naj 4esto faila e precakan osobeno ako e ot razni muleta ;)

Еми незнам тогава ъщия файл как върви перфектно на друг компютър,но както и да е.Какво е т'ва eMule ?

www.emule-project.com

е щом на др. компютър работи нормално, тогавааа ..... как си я прехвърлил на твоя? с диск ли или по мрежата? - ако на др. компютър работи би трябвало и на твоя да работи.

www.emule-project.com

е щом на др. компютър работи нормално, тогавааа ..... как си я прехвърлил на твоя? с диск ли или по мрежата? - ако на др. компютър работи би трябвало и на твоя да работи.

Еми той ми я качи в нета и аз я свалих.Мерси за сайта :D

Мдам, и според мен е от файла, имах една такава мп3-ка и аз, която пък като я пуснех, песента си вървеше, като свърши започва от средата и по4ва пак от малко след началото но по-тихо... :D после изкарава 10 сек и спира :) луда работа... просто си потърси от друго място...

Еми той ми я качи в нета и аз я свалих.Мерси за сайта :D

а на неговия компютър си 100% сигурен, че мп3-ката се плейва без проблем от начало до край?? в такъв случай го помоли да ти я запише на CD-R/W и опробвай пак :)

а на неговия компютър си 100% сигурен, че мп3-ката се плейва без проблем от начало до край?? в такъв случай го помоли да ти я запише на CD-R/W и опробвай пак  :)

Да,вчера я слушах утях :) :D

EDIT: Той няма записвачка,а пък с т'ва eMule нещо не мога да се оправя.Едно,че песента не я намерих там и второ,че се опитвам да сваля една друга и изобщо не се тегли :confused

Такива проблемации стават, когато мп3-то се сваля на части с някъв мениджър и после не се сглоби като хората. Уинампа тръгва да чете песента Ако си пробвал да свалиш мп3-то с нормален Save As.., предполагам, че проблемът не е във файла, който сваляш, а нещо в системата ти. Както MyOwnSummer спомена, може да е от проблем с харда. Ако си уцелил лош сектор, пак няма да работи.

Пробвай да го запишеш на друго място или да го свалиш от другаде :)

Такива проблемации стават, когато мп3-то се сваля на части с някъв мениджър и после не се сглоби като хората. Уинампа тръгва да чете песента Ако си пробвал да свалиш мп3-то с нормален Save As.., предполагам, че проблемът не е във файла, който сваляш, а нещо в системата ти. Както MyOwnSummer спомена, може да е от проблем с харда. Ако си уцелил лош сектор, пак няма да работи.

Пробвай да го запишеш на друго място или да го свалиш от другаде  :)

Свалих го със "Save as" в другия ми диск и работата пак е същата :blink: :confused :( :cry

Уинампа тръгва да чете песента Ако си пробвал

ей, не съм си довършил поста (мноо съм тъп признавам си :wir ) - та мисълта ми беше, че уинампа тръгва да чете, стига до някакъв бит/байт информация, която не може да се прочете, забива и прескача на следващата песен. А защо не може да я прочете тази инаформация-варианти много: лош сектор (явно не е), лошо свален файл (явно и това не е). Остава файлът да е corrupted, или на нашенски прее*ан. Ако ти се занимава, отвори го с някакъв WAV/MP3, примерно Adobe Audition, и виж какво ще покаже. Ако си има информация и се плейва като хората, презапиши го на друг файл и си готов. Ако и тея програми не го отварят, явно говорим за скапан файл и трябва да го търсиш от другаде :(

айде със здраве :)

П.П. Малко късно прочетох какво си писал по-горе. Ами ако въпросният пич, дето ти е дал мп3-то, го е качил на кофти сървър, много е вероятно по време на качването да е станала мизерия и да не се е качило както трябва. Най-лесно е да провериш твоя файл колко е голям (точно колко, в байтове) и да го сравниш с оригиналния. Ако въпреки всичко са еднакви, пробвай да я качи другаде и пак да я свалиш. Много хора си патят от кофти хостинг ;)

П.П. Малко късно прочетох какво си писал по-горе. Ами ако въпросният пич, дето ти е дал мп3-то, го е качил на кофти сървър, много е вероятно по време на качването да е станала мизерия и да не се е качило както трябва. Най-лесно е да провериш твоя файл колко е голям (точно колко, в байтове) и да го сравниш с оригиналния. Ако въпреки всичко са еднакви, пробвай да я качи другаде и пак да я свалиш. Много хора си патят от кофти хостинг  ;)

Да за това не съм се замислял...днес ще проверя

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...