grami Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Работи при мен на 2300Mhz на 1.6V Повече не съм го мъчил нямам подходящо охлаждане. Процесора е ползуван около месец и има някаква остатъчна гаранция (като цяло беше 2 мес) Цена 105$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 mene me interesuva profesora obache za barter za moq Athlon XP 2000+ + $$ ot men kaji kolko shte iskash doplashtane i suglasen li si vuobshte na toq barter Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Я и аз да питам, интересува ли те замяна за 1700+ отключен + доплащане естествено! Пиши на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз също съм жельещ за тоя професор ама ако може със замян за селерон Р4 на 1,7 отключен и при бъгаво охлаждане стигна без проблем 2,3 Чудо!Дори успях да поцъкам около 1час уаркрафт в батълнет след което се ресна компа,Така че смятям че може да напраим сделка Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз давам 80$ толкова имам и един офтопик... епа отключен Интелски процесор, те таквоз звер няма....MazataBG що пишеш глупости бе? И ква замяна като си на Интелска платформа ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 Аз давам 80$ толкова имам и един офтопик... епа отключен Интелски процесор, те таквоз звер няма....MazataBG що пишеш глупости бе? И ква замяна като си на Интелска платформа ???? По-скоро се ебава с вас... и ще си получи заслуженото при повторен такъв подвиг (става дума за MazataBG). 2600+ вероятно с по-високо напрежение ще се клокне колкото с 20$ по-евтиния 2400+ т.е. до към 2400мхз макс с по-височко напрежедение и хубаво епокско дъно. Но тъй като рейтед спийда му е повече може би ще вдигне и малко повече при клок със съответното охлаждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Prodava li se o6te procesora? Ako smykne6 na $100 imam realen interes i bez oferti za bezumni barteri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.