bobie Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Купих си нов компютър но имам проблеми с него! ДОкато играя игри на него по едно време монитора се изгасва изпсива се "Power saving enable the monitor will shut down in fell seconds" и единственият на4ин да се вклиу4и отново е рестарт ! Къде е при4ината ???? Проверих видео картата но вентилатора си и работи и не прегрява ! ПОМОЩ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 DAli preinstalriane na windowsa 6te mi pomogne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Не, няма да помогене ! Стига с тези панически преинсталации като не може да се реши някой проблем ! Така както си обяснил - пише ти че се включва Power saving режима - сега остава да разберем и това дали е настроен от Windows или самия монитор има в onscreen настройка за това. И каква е тази игра - оставяш ли за дълго време без да мърдаш активност от клавиатурата или мишката ? Ако ти се включва Power saving въпреки че мърдаш мишката или ползваш клавиатурата това може да е признак за проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 igrata e CS 1.6 no tova stava i na NFSU2 da dvija mi6kata dokato se poqvqva power savinga ! Kade moje da e problemyt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobie Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Kogato vkliu4a CS 1.6 sled restart na kompiutara igrata ne zacepva i se nalaga da davam end process sled 3-4 takiva puskanq tragva normalno(koeto me navejda na misalta 4e problemat e v video kartata samo 4e kogato e poglednahme kakto spomenah i po gore nqma6e problemi) ! No skoro idva i noviq Restart na kompiutara nqma to4en period na restart moje da stane i vednaga sled kato vlqza v servera, a moje da stane i sled 1 4as nqkade no vinagi stava ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.