Jump to content
BulForum.com

монитор off ?

Recommended Posts

Купих си нов компютър но имам проблеми с него! ДОкато играя игри на него по едно време монитора се изгасва изпсива се "Power saving enable the monitor will shut down in fell seconds" и единственият на4ин да се вклиу4и отново е рестарт ! Къде е при4ината ???? Проверих видео картата но вентилатора си и работи и не прегрява ! ПОМОЩ !

Не, няма да помогене ! Стига с тези панически преинсталации като не може да се реши някой проблем !

Така както си обяснил - пише ти че се включва Power saving режима - сега остава да разберем и това дали е настроен от Windows или самия монитор има в onscreen настройка за това.

И каква е тази игра - оставяш ли за дълго време без да мърдаш активност от клавиатурата или мишката ? Ако ти се включва Power saving въпреки че мърдаш мишката или ползваш клавиатурата това може да е признак за проблем.

Kogato vkliu4a CS 1.6 sled restart na kompiutara igrata ne zacepva i se nalaga da davam end process sled 3-4 takiva puskanq tragva normalno(koeto me navejda na misalta 4e problemat e v video kartata samo 4e kogato e poglednahme kakto spomenah i po gore nqma6e problemi) ! No skoro idva i noviq Restart na kompiutara nqma to4en period na restart moje da stane i vednaga sled kato vlqza v servera, a moje da stane i sled 1 4as nqkade no vinagi stava !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...