Arkaims Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Идеята е имам много снимки- пейзажи, животни и т.н. и искам с някаква програмка да направя Календари, тоест нещо което да ми оформя цялата визия на Календара. Ще се разпечатват в по-голям размер Как се казва такава програма и от къде мога да я сваля...? За предпочитане е да е на Англииски език! Мерси за обърнатото внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Идеята е имам много снимки- пейзажи, животни и т.н. и искам с някаква програмка да направя Календари, тоест нещо което да ми оформя цялата визия на Календара. Ще се разпечатват в по-голям размер Как се казва такава програма и от къде мога да я сваля...? За предпочитане е да е на Англииски език! Мерси за обърнатото внимание <{POST_SNAPBACK}> Програмата се казва Ulead Photo Express ама линк немога да ти дам потърси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Нали за това ли става дума: http://free.data.bg/warez/Software/Windows...Express_4.0.rar - RAR - 34 MB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 11, 2005 Author Share Posted January 11, 2005 Свалих Програмката , ама е много просичка , трябва ми нещо което има МНОГО готови tempaltes, за да може да се направи по-голямо разнообразие и оригиналност. Иначе всико ще ми изглежда еднакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 Ами значи ти хем казваш програмКа, хем тази била простичка... Хвани един КорелДроу или Илюстратор и си готов. А иначе погледни това, само да го намериш кракнато някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.