Jump to content
BulForum.com

Rodiha se hamsteri..

Infected

Recommended Posts

Тц-тц-тц...ксерокс!  :)

@Infected изчакай още 2-3 пъти да родят и вече можеш да ги продадеш в някоя месарница :]]

2 вариант, сипи им малко водичка на малките, сигурно са ожаднели  B)

Мухахахахахахахахахахаха :devil :devil :devil :devil

Едит:за avi.- тата ,наистина ще е яко :pirate :pirate :pirate

E ot moq akvarium trudno shte izbqga mishka.. samo polovin metar e visok.. mislq vtori etaj da im pravq no proekta ne e zavurshen oshte.. Samo stulba nemoga da im napravq. Na adski glupavi hamsteri popadam naposledak.. ta te edvam se nau4iha 4e vurtelejkata ne e za qdene a za vurtene  :laughing:

Ами ядат колелото, защото намат къде да си точат зъбите и моя гризач го ядеше ама му дадох парче от кокосов орех и готово, а пък има едни кръгли гранули за зайци, вършат идеална радота. А за стълба можеш да използваш дебело парче от клон на ШИРОКОЛИСТНО дърво, ама да не е от града, хамстерите обожават да се катерят :) .

Хайде да се видим през уикенда става ли?

едит: Аз имах бял мишок но миналата година се поудави малко в една кофа с вода.Много тежко го преживяхме с жената...

Infected  напряво трвбва да ме черпиш.Ще ти развия бизнеса май  :D

Майтапя се.Но мишка наистина искам.

Za mishkite zasega moga da prodam samo mujkiq.. jenskata ednata sum q obeshtal na edna poznata da q dam.. a maikata v momenta hrani malkite si zatova shte ostane v nas zasega..

@Njkoj ako si ot ki4uka moje da se sresthtnem oshte dnes.. do 3:00h imam rabota i kato se pribera shte proverq dali si pisal.. Naprimer Pred Kamela moga da ti donesa mishkata :) gledai kum 3:00 da si Online :woot

Нямаше как да съм онлайн защото бях на работа до 17:00 и след това по задачи та се прибрах у дома късно...Утре ще излизаме на разходка и тъй като съм с кола мога да отида навсякъде в града.Иначе съм от Изгрев.Разбира се нищо не пречи да се видим на по кока-кола или кафе и да взема мишока,хем и да се запознаем.Само кажи кога да го направим.

infected ще се виждаме ли днес?Какво става?

10:28 Спря ми вентилатора на процесора и пускам компа без вентилатор само да ти пиша 2 думи.Прати ми SMS с телефон на който да ти се обадя за да не се набутваш ти.

Гася защото вече загрява.Ще чакам SMS...

Тел 0899/31-67-69 Илиян.

17:20 Да е честит новия вентилатор :D

Отново съм на линия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...