yukega Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ами най хубавата песен остана последна защо в тая страна надделяват тия които мразят а не тия които обичат защото за вота на Светозар са помогнали най вече двойките които са му дали привържениците на другите песни Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ами най хубавата песен остана последна защо в тая страна надделяват тия които мразят а не тия които обичат защото за вота на Светозар са помогнали най вече двойките които са му дали привържениците на другите песни <{POST_SNAPBACK}> НЕ САМО ТИ МИСЛИШ ТАКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ейййй, много се дразня, какви лайна има в тая страна. Трябва да забранят гласуването с повече от един смс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Как от 1 за 10-15 минути се става 5 много интересна работа>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Наистина песента на Светльо беше най-добрата,а от новите нито една не ми хареса...доста постно го изкараха..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 prosto snoshti za poreden pat se vidq che bulgarskiq narod ne glasuva za tova koeto mu haresva a za tova koeto ne haresva. ne beshe li po dobre da pishat 6 na tehnite kandidati ot kolkoto 2 na drugite, a i nz kav traa da si da pishesh 2 kato vsi4kite pesni bqha mn hubavi za razlika ot tezi novite. prosto snoshti nai hubavata pesen ostana NEZASLUJENO na posledno mqsto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 nqkoi dali 6te moje da zapishe koncerta na slavi i pevcite ot kuku akademiq nz dali e za tuka toq post ili za nqkoi RQ EDIT: haide da gledame mega concerta tozi pat slavi 6et pee v zalata nqma samo da 4ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcho Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Браво на Слави и на бТВ за жеста към тези наистина талантливи музиканти.Става дума за шоуто,което им дават да водят в наи-гледаното време.Значи все някой мисли за младите и можещите.Верно че и бТВ няма да е вътре от този жест,но все пак е нещо.нима щеше да е по-добре да ги пратят кой откъде е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 da,btv убиха нова телевизия и тяхната стар академия..познаи кои какво ще гледа в понеделник.А жеста на бтв е много добър но и концерта беше идеален,слави показа как се прави просто..А това с българското знаме беше велико.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Концерта беше наистина уникален! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 концерта беше супер. най-важното е, че участниците в академията напълно заслужаваха всичко това, което им се предостави и ще им се предостави. те наистина имат талант за разлика от някои други бг звезди. победителят в академията е напълно заслужен, защото неговите песни бяха най-добри и станаха хитове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Концерта наистина си беше много як.Супер се накефиш как Бат Слай ги фърли пак в приключения .Да се надяваме,че предаването им ще е също толкова яко колкото и техните песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted April 2, 2005 Author Share Posted April 2, 2005 И аз адски се изкефих... Дали някой го е записал с ТВ тунер??? Щото ако го има- да го качи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Концерта беше супер.Това,което им се предоставя-да имат собцтвено шоу-е наистина голямо предизвикателствo за тях и те наистина го заслужават.След всичките усилия,които положиха за да стигнат до тук,наистина го заслужават.И смятам че ще се справят отлично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Кой спечели бре,аз не успях да го гледам пак и никаде не пише кой?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Кой спечели бре,аз не успях да го гледам пак и никаде не пише кой?! <{POST_SNAPBACK}> Светлозар спечели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 da nai dobriq spe4eli,a podredbata na pesnite i finala behe izklu4itelen, da ne govorim kak se razbih na torbalan ku4ek kogato svetlio izleze sus porheto i dvete manekenk,rusata behe unikalna.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Въпреки че Светльо спечели,ми се струва,че на другите ще им е по-добре с предаването.Защо?Ами защото на Светльо албума ще му го издадат и не се знае дали ще се купува или не.Ако се купува след 1-я или 2-рия не ми се вярва.А пък шоуто е в най-гледаното време-20.00 часа.Няма начин да не го гледа половин България.Ще печелят страшно много пари и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Въпреки че Светльо спечели,ми се струва,че на другите ще им е по-добре с предаването.Защо?Ами защото на Светльо албума ще му го издадат и не се знае дали ще се купува или не.Ако се купува след 1-я или 2-рия не ми се вярва.А пък шоуто е в най-гледаното време-20.00 часа.Няма начин да не го гледа половин България.Ще печелят страшно много пари и така... <{POST_SNAPBACK}> Че те всички ще участват в тва шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
tek4o Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 И аз адски се изкефих... Дали някой го е записал с ТВ тунер??? Щото ако го има- да го качи <{POST_SNAPBACK}> аз го записах почти целия за жалост малко ми се прецака тунер платката по едно време и много ме е яд защото не успях да запиша турбалан кючек...само че незнам каде мога да го кача защото е прекалено голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ето го целия целия концерт ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted April 16, 2005 Share Posted April 16, 2005 Чесно казано аз не гледам Ку-ку бенда и изобщо тоя Слави хич не ми е симпатичен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.