Alliance Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 "Vox Populi,Vox Dei".Няма какво да коментирам миналото състезание-не мисля,че трябваше да спечели Лора,а Светльо или Надя,но това си е лично мое мнение....Лошото и за 5-мата е обаче,че сега много малко неща зависят от тях и трябва да разчитат на своя "екип",а това е доста кофти...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Някой с ТВ тунер да рипва моля... Любена кърти Хипер готина мадама И песента и засега е най-готината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Много добри,много....Да не кажа уникални.....Определено по-добри от Слави.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Sq slu6am pesnite,koito predstavqt v ''6outo na Slavi'' ama ne sa ne6to osobenno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Засега Светльо рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Да и аз съм за него. Тея, обаче не са обърнали много внимание на заглавията и са сложили някви, колкото да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportboy Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Не знам за вас,но на мене много ми харесаха всички песни! Тоя пич от Пловдив Андрей мисля,че се казва пише луди стихове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Pi4ove a nqkoi da znae ot kade moga da si downloadna nqkoi ot teq pesni4ki .Bqh 4ul 4e shte gi puskat po Radio Veselina I SI POMISLIH 4E SHTOM GI IMA TO I V NETA TRIABVA DA GI IMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Успях да запиша само Лора. Сега го "мачкам" и ще го кача, щом е готово. Иначе много ми харесаха всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Определено песента на Светльо беше най-добрата и ми хареса изключително много,но аз продължавам да подкрепям моята фаворитка-Надя...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Не знам за вас,но на мене много ми харесаха всички песни!Тоя пич от Пловдив Андрей мисля,че се казва пише луди стихове <{POST_SNAPBACK}> Андрейката е супер пичага. Аз го познавам лично и още като бяхме ученици пишеше стихове. Той е написал и химна на нашето даскало. Едит: Няма ли някой да пусне една анкетка за кого ще гласуваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 На тия пичове песните има ли ги някъде из нета?Че тази вечер има много готини песни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ето Сън на Лора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 На тия пичове песните има ли ги някъде из нета?Че тази вечер има много готини песни. <{POST_SNAPBACK}> Да,наистина-песните на всички бяха страхотни-много ми харесаха. Ама ме е яд че Лора е на 4 място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 На Светлю беше най-хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Освен тази песен на Лора,има ли ги някъде на останалите........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Освен тази песен на Лора,има ли ги някъде на останалите........ <{POST_SNAPBACK}> Да наистина има ли ги ,защото искам да ги имам(най-вече на Светлю) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 песента на Лора е страхотна,вече за 5 път я слушам Нейната и тази на Светльо бяха най-хубавите.Ако ги има в някой сайт да казвате...желаещите ме много Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 Ето Сън на Лора. <{POST_SNAPBACK}> Тая песен определено ме кефи вчера не можах да ги гледам, затова искам да попитам има ли някой който да е записал цялото предаване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Тая песен определено ме кефи вчера не можах да ги гледам, затова искам да попитам има ли някой който да е записал цялото предаване? <{POST_SNAPBACK}> ......ili pone pesnite??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_pp Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Някои има ли записана песента на Светльо, че не можах да го гледам. А на Лора наистина беше супер. Много ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 На мен песента на Светльо най-много ми хареса.И на Лора също не беше лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 maleee....kolko jelae6ti az tiq pesni..nqma li nqkoi da gi ka4i v wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Ето ги песните: Светозар Христов-Избегала мома Надя Казакова-Либе немам Любена Нинова-Китка от жарава Лора Владова-Сън Владимир Димов-Яно ле,първо либе Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 Ето ги песните:Светозар Христов-Избегала мома Надя Казакова-Либе немам Любена Нинова-Китка от жарава Лора Владова-Сън Владимир Димов-Яно ле,първо либе <{POST_SNAPBACK}> Ще ги свалиш ли и да ги качиш в warez-а, като гледам има много място.Аз щях да ги кача ама ми се скапа достъпа до дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.