Jump to content
BulForum.com

Музикална Академия Ку-Ку Бенд

James_Bond007

Според вас ще успее ли да ни завладее музикалната академия Ку-Ку Бенд?  

258 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Определено залагам на Надя и Светльо.

Определено някой админ трябва да пусне някоя анкета от рода на кой от участниците ви кефи най-много (първи изпит) и така за всеки следващ изпит... А до Надя определено прилича на прасенце  :lol:  :lol:  :laughing:

...ми тя и без тая прическа си беше като прасенце :D Само че не й личеше толкова. :P

А иначе мисля че или Светлозар или Лора ще спечелят.Надя и тя се ръга между тях ама май няма да стане нейната ;)

Аз само не разбрах:те до другия петък нищо няма да правят,така ли?Само ще гласуват зрителитв?

Според мен и тия конкурси са не по-малко тъпи от цялото му предаване. Лично за мен това "шоу" е изчерпано още от година и половина, и просто не мога да си представя как толкова много хора го гледат всяка божа вечер.

Tva e totalna prostotiq i pak s tiq sms-si :sick

В момента от това се печелят парите!От играта "Вот на доверие" когато дадоха Хамъра,Слави е спечелил 3 000 000 лева! ;) Защо мислиш сега всички това правят?

Наистина.Игрите със смс-и са най-печеливши в момента.....Пък и Славито от някъде трябва да си избие парите,които хвърля за тези 5 момичета и момчета.

На мен само Надя и Светльо ми харесаха.Владо изобщо не е красив,нито пък Любена.Лора я бива.Вместо по-хубави,те са станали по-грозни.

На Лора роклята беше отвратителна-такава смесица на цветове не съм виждала до сега,но определено не ми хареса.

На Надя прическата й беше най-красива от на всички.

На Светльо му отива с къса коса-станал е по-симпатичен така,но не мога да кажа същото за Владо.

Toq dylyg pleshiv skapan narkoman otnovo se izqvi!

Shtql da napravi akademiq...smqqqqqh!

Nqkoi ot vas kazaha shto ne go naprai nqkoi ot tiq koito go pliuem...mi shtot mu neam parite!Kolko umen bil kak sled nego nikoga nqma da ima drug t`kyf showman!BULLSHIT!I kat e tolkoa uniukalen shto ne izmisli neshto...iaam v predvid negova si ideq a ne samo da copy paste ot drugite...kak moi da mu se vyzhishtavate na toq pederas bolest da go rygne da umre dano ! :ph34r:

Well, Slim, sega tvoite priateli Vesito i Krum imat 6ans da se iziaviat pri Dulgia i az naistina smiatam, 4e 1-vo 4e te go zaslujavat i 2-ro 4e tova naistina si e dosta goliam 6ans da pokajat kakvo mogat i da budat otseneni ot hora, koito razbirat ot showbusiness.

Haide da pojelaem uspeh na Vwsito i Krum i da se opitame da vijdame i dobrite strani na tova, koeto ne haresvame.

A na tebe da ti kaja, 4e TE OBI4AM! :wub: :wub: :wub:

Well, Slim, sega tvoite priateli Vesito i Krum imat 6ans da se iziaviat pri Dulgia i az naistina smiatam, 4e 1-vo 4e te go zaslujavat i 2-ro 4e tova naistina si e dosta goliam 6ans da pokajat kakvo mogat i da budat otseneni ot hora, koito razbirat ot showbusiness.

Haide da  pojelaem uspeh na Vwsito i Krum i da se opitame da vijdame i dobrite strani na tova, koeto ne haresvame. 

A na tebe da ti kaja, 4e TE OBI4AM!  :wub:  :wub:  :wub:

Da...verno e che imat shans...az iskrenno im stiskam palci makar che toq dylgiq pedal vinagi she si go mrazq!

A видяхте ли Минко (от шоуто на Къци)? Направо се посрах от смях. Къцианството завзема всичко.

Между другото парчето не беше лошо, мисля че се казваше "Бял Гарван", но и нищо особено. Средна работа.

бахти текстописците маина само жени и някакви смешни текстове моите бяха 10 пъти по-добри тва ми заприлича малко на полова дискриминация....но както и да е..ще видим..

Просто великият плевенски пъпеш се самозабравя до степен, че да си въобрази, че може да раздава дипломи.  Нищо интересно и нищо особено, то е нормално случайно изплувалите по-височко хора да се самозабравят по някое време.

Нали помните класиката  -  "пази Боже сляпо да прогледне" ...

За мен пък е интересно! Или може би аз съм прекалено тъп и не съм стигнал до твойто интелектуално ниво за да мога да се съглася с твоето мнение! Какво лошо има в това веднъж поне в тая България някой да бъде оценен по талант, а не чрез подкуп или за това, че е преспал с някой? Измислено е много добре, защото ни показва, че все пак има талантливи хора, които могат да бъдат повод да се гордеем ( не ни се случва често напоследък)! Много ми е интересно такива, които плюят, без да се замислят, по успелите и добри в занаята си хора, какво биха направили ако бяха на мястото на Слави!? - Поредната безвкусна боза задържала се в ефир не повече от 2 седмици!?

Някой може ли да ми каже кои текстописци одобриха снощи? :confused

Първо, Удобриха се пише с У и второ - като гледам си писал в нощта на 2-ри срещу 3-ти, а тогава още не беше известо! Сега вече е! Спомням си за котката, пловдивчанина, редакторката на "Господари на ефира", момчето от Габрово и жената с 3-мата сина

Ами мисля,че текстописците са на ниво.Същото се отнася и до композиторите.Очаквам с нетърпение да видя какво ще стане идният петък.....

Аз накрая го изпуснах, някой може ли да каже кой взе най-високата оценка??? Докато гледах аз водеше моята фаворитка Лора, но после???

Лора,Надя,Светлю(най-готиния :D ),Владо и Любена!

Лора,Надя,Светлю(най-готиния :D ),Владо и Любена!

Абе според мен тая Надя трябваше да е доста по назад... Нито ми хареса как беше представена в Понеделник, нито ме кефи... Сега за пеенето не съм я слушаш доста време, но повечето ми познати не я харесват... За мен в този първи "изпит" тя е изненадата... Аз бих я наредил на 4-то място... (ако зависеше от мен, разбира се... ;))

Първо, Удобриха се пише с У и второ - като гледам си писал в нощта на 2-ри срещу 3-ти, а тогава още не беше известо! Сега вече е! Спомням си за котката, пловдивчанина, редакторката на "Господари на ефира", момчето от Габрово и жената с 3-мата сина

Първо помисли си пак как се пише Одобрение :)

А няма да е зле и в речника да провериш :P

И второ не знам кога съм го писала,дали са били ясни тогава резултатите или не,не гледам Слави редовно!!!!Просто ми трябваха имената,за да знам дали мой приятел е одобрен.

Колкото до самата академия,гледах предаването след "промените"....всички бяха ужасни с изключение на Светльо....и не виждам къде са тези "млади" таланти,на които проправя път в живота!!!!Като гледах избора на композиторите останах с друго впечатление!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...