Jump to content
BulForum.com

Музикална Академия Ку-Ку Бенд

James_Bond007

Според вас ще успее ли да ни завладее музикалната академия Ку-Ку Бенд?  

258 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

На мен ми харесва това което направи.По тозо на1ин дава начин на младите таланти в България.Прав е че нямат шанс да се изяват и да покажат своите умения.Няма значение че това не е негова идея и че има и други такива.Все пак той за първи път прави това предаване в България и си мисля че ще има успех.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Toq dylyg pleshiv skapan narkoman otnovo se izqvi!

Shtql da napravi akademiq...smqqqqqh!

Nqkoi ot vas kazaha shto ne go naprai nqkoi ot tiq koito go pliuem...mi shtot mu neam parite!Kolko umen bil kak sled nego nikoga nqma da ima drug t`kyf showman!BULLSHIT!I kat e tolkoa uniukalen shto ne izmisli neshto...iaam v predvid negova si ideq a ne samo da copy paste ot drugite...kak moi da mu se vyzhishtavate na toq pederas bolest da go rygne da umre dano ! :ph34r:

BeHu ,  ще ме извиняваш, ама Нина Николина си беше певица бая преди Славчо да реши да грачи до нея!

Нищо против академията, ама една академия предполага академици. А бат' Славчо още не се е дипломирал.  Парвенюто не би трябвало да има право да отсява и оценява. Най-малкото защото ще отсява според парвенюшкия си вкус.

Но едно е истина -  в сбърканата ни държава май само с участия в подобни места човек може да постигне нещичко, да го видят повече хора и прочее . Така че може и да има файда от това всичкото.

cheese, малко се изхвърли с това изказване. Държавата ни наистина е сбъркана, но в цял свят академии и университети се създават не от академици, а от хора с пари, които в повечето случаи са дори откровени мошеници (например историята за Хауърд Хюз и създадения от него Медицински институт "Хюз"). Това не означава, че трябва да ги анатемосваме, дори напротив. Освен това "академиците" в това начинание ще бъдат Маестрото и Куку-Бенд, Ивайло Вълчев и екипа му - все професионалисти, които спокойно могат да се заемат с тази работа. Като капак на всичко публиката ще оценява най-добрите. Ролята на бат' Славчо в този случай си е чисто филантропска. Едва ли ще направи състояние от СМС-ите (макар, че хиляди пъти повече си заслужава да пуснеш СМС за тази кауза, от колкото за онова малоумно предаване по НТВ).

Наистина само неговото шоу може да даде подобен истински старт на някой талант - останалото са просто приказки.

Toq dylyg pleshiv skapan narkoman otnovo se izqvi!

Shtql da napravi akademiq...smqqqqqh!

Nqkoi ot vas kazaha shto ne go naprai nqkoi ot tiq koito go pliuem...mi shtot mu neam parite!Kolko umen bil kak sled nego nikoga nqma da ima drug t`kyf showman!BULLSHIT!I kat e tolkoa uniukalen shto ne izmisli neshto...iaam v predvid negova si ideq a ne samo da copy paste ot drugite...kak moi da mu se vyzhishtavate na toq pederas bolest da go rygne da umre dano ! :ph34r:

Lil`Slim, по-добре вземи да успокоиш топката, като няма какво съществено да кажеш поне недей да спамиш форума с глупости.

Амй според мен ще успее, защото певците, които са там са много талантливи, а пък и хората, с които ще работат са много известни и са доказали , че са много добри в своята професия ! :blink:

И според мен идеята е много добра,въпреки че както казвате не е негова,но това ще даде поле за изява на много талантливи музиканти,композитори и автори.

Това със смс-ите според мен също е добра идея,защото ако пак трябваше да избира на кого да прави албум и клипове някои "компетентни" хора щяха да почнат да го оплюват защо е избрал този,а не онзи.Не смятам,че Слави ще се налапа,както някои се изразиха, с парите от смс-ите,защото 3 месеца ще плаща заплати,хотел,храна на певците и техните компорзитори и автори.Също тези хора,които сега се грижат да подобрят имиджа им едва ли работят за без пари.След като изберем на кой Слави да издава албум,ще трябва да плаща за клипове и там други работи,където също ще заминат пари.Със сигурност и той ще изкяри с пари,но няма да са чак толкова много.

Godfather, за създаването си прав ! Но определено не съм чувал Евлоги и Христо Георгиеви да са си позволявали да оценяват някого и да дават тапии за нещо.Ако наистина остави професионалистите да оценяват - моите уважения, ама не ми се вярва. Да не забравяме колко може да се самозабрави едно селско момче, дето е ударило джакпота и е станало голема работа.

А пък това публиката да оценява си е според мен прави идеята обезперспективна до голям процент, щото публиката в България, която масово слуша Кондьо и Лия, и за разнообразие обръща на Мишо Шамара, най-много да вземе да произведе още няколко такива субекта. Пък те и без това са си в изобилие ...

Но сме единодушни с тебе, че това е възможност един начинаещ певец или музикант да бъде видян и чут от много хора и да има по-голяма вероятност да успее да направи кариера в шоубизнеса. Не е баш единствена, както си казал, но е голяма. И определено това цялото мероприятие би имало повече смисъл от друго едно телевизионно мероприятие, покрай което се пръкна най-посещаваната и коментирана (уви) тема в скъпия на сърцето ми форум. Въпреки факта, че вероятно под дипломите, или там каквото ще раздават, ще се мъдри един самодоволен учиндолски подпис.

• 3 weeks later...
Я да видим какво е успял да направи Славито с участниците... Според вас успешни ли ще са промените в тях??? :)

Съмнявам се за 3 седмици да е станало кой знае какво като ги слушам тея фитнес инструктори. Ама тая ако е отслабнала с 9 кила :blink:

ХАХАХ вижте я Лора ве хахах.От лицето свалила килца,ама джоланчетата не са мръднали :laughing:

Ахахахаха мноог си прав :lol: :lol: талията и ханша не и са мръднали :lol: :lol: :lol:

Хахахахаа тоя владо е станал бахти урунгела :lol: :lol: :lol: те са по-зле и от началото бе :lol: :lol: :lol:

Аре сега и Слави Трифонов откри нова печатница за пари с тея СМС !

:angry1

не бе мъжки, той това го прави заради участниците. Надали Слави толкова пък има нужда от кинти. Всички пари от SMS отиват за победителя. Поне повечето - надявам се...:І)

Ахахахаха мноог си прав  :lol:  :lol: талията и ханша не и са мръднали :lol:  :lol:  :lol:

Хахахахаа тоя владо е станал бахти урунгела :lol:  :lol:  :lol: те са по-зле и от началото бе :lol:  :lol:  :lol:

Определено не са ги издокарали както трябва, от прическите само на Лю... забравих и името, само тя бива горе долу ;) Иначе на Лора преди с права коса ме кефеше повече :)

Аааа най-големия :punk :punk :punk тоя са го издокарали най-добре :D

@James_Bond007 Вярно, че на тая мадама са и направили най-яка прическа и на Светлозар :rolleyes: изруд е

Тая надя хич не ме кефи не знам що са и дали толквоа висока оценка :blink:

Някой админ що не пусне анкета с това кой ще спечели :rolleyes:

Аааа най-големия :punk  :punk  :punk тоя са го издокарали най-добре :D

@James_Bond007 Вярно, че на тая мадама са и направили най-яка прическа и на Светлозар  :rolleyes: изруд е

Тая надя хич не ме кефи не знам що са и дали толквоа висока оценка :blink:

Някой админ що не пусне анкета с това кой ще спечели :rolleyes:

Определено някой админ трябва да пусне някоя анкета от рода на кой от участниците ви кефи най-много (първи изпит) и така за всеки следващ изпит... А до Надя определено прилича на прасенце :lol: :lol: :laughing:

kat vidqh svetlio stqh da padna oste. ina4e v obsti linii dobre sa gi izdokarali. o4evadno ima6e efect ot vsi4ki 'tormozi' na koito gi podlojiha prez tiq 3 sedmici. vse pak mi se struva 4e vlado e nai-dobre ot 5-timata

Ave neznam 6to pove4eto si mislqt, 4e Slav4o e golemiq tuk.Toi e samo bogata pionka.Bez scenaristite si e 4ist selqnin i narkoman. :huh: Toi e samo za vid na 6outoa, a ne 4e toi izbiral i tem podobni gluposti.Ima si dokazali se hora, koito da ocenqwat, a ne "dulgiq" .I toi ima prust v taq rabota, ama mnogo malko e negovata rolq.A ina4e men me kefi Lora.Taq do 1 april 6te stane 46 kg sus sigurnost. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...