Stoyancho Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 При стартиране на играта Rapala Pro Fishing?От какво може да е(дава някакъв проблем с честотите)видео картата е GF FX 5200(едва ли проблема е от нея).Ако някой знае решение на проблема да пише.Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 10, 2005 Share Posted January 10, 2005 Да аз го оправих тоя проблем след като пуснах играта на Window Mode някакви config файлове в директорията се бъзикаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted January 10, 2005 Author Share Posted January 10, 2005 Може ли малко подробности,понеже си нямам идея как става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 eeeee se hubavi igri zaribqa6 maina fani ne6to hubavo . Ne si prevyrtql o6te half live 2 a samo si gubi6 vremeto ne e istina maina Mod. edit. Кротни се малко, че си на всяка манджа мерудия. За тия разговори си има чат, телефон и излизане на центъра за по пица. Форумът НЕ Е място за лични лафчета със съседчето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
big mama huntars Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Да аз го оправих тоя проблем след като пуснах играта на Window Mode някакви config файлове в директорията се бъзикаха! <{POST_SNAPBACK}> ti igrali na igrata,za6toto na men mi iska da postavq CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 ti igrali na igrata,za6toto na men mi iska da postavq CD. <{POST_SNAPBACK}> nali imash daemon tools kav ti e problema. a otnosno igrata ne e tolova zaribavashta. moje bi donqkade grafikata navaksva shtoto e dobra ama kato calo igrata ne e tolkova zribavashta. shte vi preporacham edna druga koqto moje bi e na sashtiq hal ama ako imate vazmojnost e vijte IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted February 22, 2005 Author Share Posted February 22, 2005 Ако ни кажеш и от къде да я намерим си златен Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Ако ни кажеш и от къде да я намерим си златен <{POST_SNAPBACK}> Тук Стига постчета "ей така за лафа". Не виждам смисъла да чакаш отговор поне няколко часа вместо да намериш линка чрез сърча за няколко секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
big mama huntars Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 nali imash daemon tools kav ti e problema.a otnosno igrata ne e tolova zaribavashta. moje bi donqkade grafikata navaksva shtoto e dobra ama kato calo igrata ne e tolkova zribavashta. shte vi preporacham edna druga koqto moje bi e na sashtiq hal ama ako imate vazmojnost e vijte IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES <{POST_SNAPBACK}> IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES mi varvi perfectno, A za Rapala pro fishing kato stigna do" begin game"mi iska cd.A diska mi sedi v Daemond tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.