Jump to content
BulForum.com

Rapala Pro Fishing Проблем

Stoyancho

Recommended Posts

При стартиране на играта Rapala Pro Fishing?От какво може да е(дава някакъв проблем с честотите)видео картата е GF FX 5200(едва ли проблема е от нея).Ако някой знае решение на проблема да пише.Мерси предварително.

• 1 month later...

eeeee se hubavi igri zaribqa6 maina fani ne6to hubavo . Ne si prevyrtql o6te half live 2 a samo si gubi6 vremeto ne e istina maina

Mod. edit. Кротни се малко, че си на всяка манджа мерудия. За тия разговори си има чат, телефон и излизане на центъра за по пица. Форумът НЕ Е място за лични лафчета със съседчето!

• 2 weeks later...
ti igrali na igrata,za6toto na men mi iska da postavq CD.

nali imash daemon tools kav ti e problema.

a otnosno igrata ne e tolova zaribavashta. moje bi donqkade grafikata navaksva shtoto e dobra ama kato calo igrata ne e tolkova zribavashta. shte vi preporacham edna druga koqto moje bi e na sashtiq hal ama ako imate vazmojnost e vijte

IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES

Ако ни кажеш и от къде да я намерим си златен :)

Тук

Стига постчета "ей така за лафа". Не виждам смисъла да чакаш отговор поне няколко часа вместо да намериш линка чрез сърча за няколко секунди

nali imash daemon tools kav ti e problema.

a otnosno igrata ne e tolova zaribavashta. moje bi donqkade grafikata navaksva shtoto e dobra ama kato calo igrata ne e tolkova zribavashta. shte vi preporacham edna druga koqto moje bi e na sashtiq hal ama ako imate vazmojnost e vijte

IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES

IN FISHERMAN FRESHWATER TROPHIES mi varvi perfectno, A za Rapala pro fishing kato stigna do" begin game"mi iska cd.A diska mi sedi v Daemond tools

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...