Jump to content
BulForum.com

SAW

Valesh

Recommended Posts

:excl: :excl: :excl: аве хора !!!

казаха ми че ФИЛМА е с кофти качество !

тфа истина ли е или не ?

пък и гледам че в warez-a е на бин и ку фаилове ?

кфо да правя ?

а пък и ми казаха че там няма субтитри(в бин и къ фаиловете)!!!

кайете кфо да правя !!!! :ghost :ghost :ghost

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply
:excl:  :excl:  :excl: аве хора !!!

казаха ми че ФИЛМА е с кофти качество !

тфа истина ли е или не ?

пък и гледам че в warez-a е на бин и ку фаилове ?

кфо да правя ?

а пък и ми казаха че там няма субтитри(в бин и къ фаиловете)!!!

кайете кфо да правя !!!! :ghost  :ghost  :ghost

Изтегли си го от тук http://warez.ru:8081/tmp/Saw.(2004)/

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Уникална зарибявка !!!Гледах телевизора втрештен,докато въвяха надписите и направо не можах да повярвам на очите си.Наистина един от филмите които ще остави следа в съзнанието ми.Евала на режисьора и на сценариста.Изобщо не можах да се усетя кой е убиеца (а това се случва 1:1,000,000) :D

Наистина филма е направо уникален - заслужава си да се гледа особено ако сте почитател на Хорър-а ! Съгласен съм с DMX - и мога да кажа на всички че специално в този филм никой не може да разбере нищо до самия му край :)

Евала на режисьора и сценариста.... :woot :)

И на мен ми хареса доста филма, въпреки че по едно време в средата взе да ми намирисва на тъп край, ама не беше така ;)

Хубаво филмче наистина но не е като СЕДЕМ а по едно време малко се бъркат линиите на времето на действие,но финала беше изродски :)

• 3 weeks later...

Filma ne e losh vaobshte!! dobyr siujet, qsno razvitie, neochakvani obrati, genialno zamisleni "samo"ubiistva, dosta kryv, abe kvo da kaja.. dori e unikalen filma ako go pishem v grafa Psy-Thriller, no za horror ne e mnogo mnogo spored men...

стааааа за ниско платен !

добър е ама много ме е яд дето си реже кръка в края на филма за тоя дето ду*а :( :cry

тфа много се издразни !:(

ама тфа си е ОБИЧТА КЪМ СЕМЕЙСТВОТО :)

Филма си е много добър. На мен лично много ми хареса. По принцип обичам филми, които да те държът в напрежение и до самият край да не знаеш "кой е" ;)

Без да се фукам но още като го видях тоя "труп" там, без да има никаква връска с двамата се осетих, че може и да е жив, но бележката ме заблоди.. "Когато имаш толкова голяма концентрация на отрова в кръвта, единственият изход е самоубийството.." :P

А краят беше велик! Накрая всички от "добрите" умират, а "убиеца" се измъква.. и преди това рязането на крака, или как оня му разцепи главата с онова нещо.. яко ;)

Дано да има SAW 2 :devil

E, да де, ама нали т.к. се изисква мислене и то яко за да се спасят, все пак трябваше да се позаитересоват как е свързан трупът с тях, доктора беше на 2см. от него можеше да види, че това му е пациента. И другото което също ме узадаче е, че след като тоя пич е хирург неможа ли по-некадърно да си отреже крака. Първо, за да се докопа до телефона можеше да си свали ризата и с нея да го издърпа, както направиха по-рано във филма. После можеше така да си отреже крака, колкото да си го измъкне от веригата, а не така, че да му изтече половината кръв. Пък и да го беше резнал под веригата, а не над нея и ....разни  други дребни неща които ме усъмниха,

НО КАТО ЦЯЛО ФИЛМА Е СУПЕР ЯК :punk

Awe pi4 pls ne pi6i s jalto 4e ne se vijda.

Neska gledax filma mnogo e qk!! :punk :punk

Филма е луд на мен страшно много ми хареса. Особено момента когато докторчето полудя :bgrin: и си отряза крачето. На филма му давам оценка 6. :D. Супер психарски и сигурно голяма част са се насрали от страх. B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...