Ghetto_Freak Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 аве хора !!! казаха ми че ФИЛМА е с кофти качество ! тфа истина ли е или не ? пък и гледам че в warez-a е на бин и ку фаилове ? кфо да правя ? а пък и ми казаха че там няма субтитри(в бин и къ фаиловете)!!! кайете кфо да правя !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 аве хора !!!казаха ми че ФИЛМА е с кофти качество ! тфа истина ли е или не ? пък и гледам че в warez-a е на бин и ку фаилове ? кфо да правя ? а пък и ми казаха че там няма субтитри(в бин и къ фаиловете)!!! кайете кфо да правя !!!! <{POST_SNAPBACK}> Изтегли си го от тук http://warez.ru:8081/tmp/Saw.(2004)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted January 14, 2005 Share Posted January 14, 2005 Изтегли си го от тук http://warez.ru:8081/tmp/Saw.(2004)/ <{POST_SNAPBACK}> МНОГО благодаря батка много ти благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Лудо филмче е тва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosh1936 Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 kvo moga da kaja pove4e.napravo nqmam dumi.Mnoo psiharski film.DOWNLOAD NOW!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Уникална зарибявка !!!Гледах телевизора втрештен,докато въвяха надписите и направо не можах да повярвам на очите си.Наистина един от филмите които ще остави следа в съзнанието ми.Евала на режисьора и на сценариста.Изобщо не можах да се усетя кой е убиеца (а това се случва 1:1,000,000) Link to comment Share on other sites More sharing options...
love_boy_88 Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Наистина филма е направо уникален - заслужава си да се гледа особено ако сте почитател на Хорър-а ! Съгласен съм с DMX - и мога да кажа на всички че специално в този филм никой не може да разбере нищо до самия му край Евала на режисьора и сценариста.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 добре замислен филм държи до последно в напрежение...какво друго да кажа освен трилър Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 tozi film nito e stra6e nito e gnusen prosto e typ ama mnogo i az se u4udvam ot sebe si kak go izgledah Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 az pak smqtam , 4e filma e i Stra6en :allien i GnUSeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Toq film go gledah s edno momi4e kaam ti ......... Hem gnusen Hem se skarah s neq Hem bezmislen Hem gi psuvah 1-2 dena .. tiq deto sa go napraili .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 това е страхотен трилър!!!!!!!!изкефи ме максимално с неочаквания си край.гледах го на нова година-яко!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 ЧИСТО ЛУД! Тряя да се гледа от всеки.. навършил ПОНЕ 16 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 И на мен ми хареса доста филма, въпреки че по едно време в средата взе да ми намирисва на тъп край, ама не беше така Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Хубаво филмче наистина но не е като СЕДЕМ а по едно време малко се бъркат линиите на времето на действие,но финала беше изродски Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Filma ne e losh vaobshte!! dobyr siujet, qsno razvitie, neochakvani obrati, genialno zamisleni "samo"ubiistva, dosta kryv, abe kvo da kaja.. dori e unikalen filma ako go pishem v grafa Psy-Thriller, no za horror ne e mnogo mnogo spored men... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 стааааа за ниско платен ! добър е ама много ме е яд дето си реже кръка в края на филма за тоя дето ду*а тфа много се издразни ! ама тфа си е ОБИЧТА КЪМ СЕМЕЙСТВОТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Филма си е много добър. На мен лично много ми хареса. По принцип обичам филми, които да те държът в напрежение и до самият край да не знаеш "кой е" Без да се фукам но още като го видях тоя "труп" там, без да има никаква връска с двамата се осетих, че може и да е жив, но бележката ме заблоди.. "Когато имаш толкова голяма концентрация на отрова в кръвта, единственият изход е самоубийството.." А краят беше велик! Накрая всички от "добрите" умират, а "убиеца" се измъква.. и преди това рязането на крака, или как оня му разцепи главата с онова нещо.. яко Дано да има SAW 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Филма е уникален.Просто много як с добра идея!Заслужава си гледането!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 za toq film i pak daite mu na naroda hlqb i zreli6ta(kurvi6ta) i mu gledaite seira Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 .. посредствен. иначе сюжета е добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 E, да де, ама нали т.к. се изисква мислене и то яко за да се спасят, все пак трябваше да се позаитересоват как е свързан трупът с тях, доктора беше на 2см. от него можеше да види, че това му е пациента. И другото което също ме узадаче е, че след като тоя пич е хирург неможа ли по-некадърно да си отреже крака. Първо, за да се докопа до телефона можеше да си свали ризата и с нея да го издърпа, както направиха по-рано във филма. После можеше така да си отреже крака, колкото да си го измъкне от веригата, а не така, че да му изтече половината кръв. Пък и да го беше резнал под веригата, а не над нея и ....разни други дребни неща които ме усъмниха, НО КАТО ЦЯЛО ФИЛМА Е СУПЕР ЯК <{POST_SNAPBACK}> Awe pi4 pls ne pi6i s jalto 4e ne se vijda. Neska gledax filma mnogo e qk!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolev83 Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Saw e mnogo golqm film.Napravo mnogo me grabna.O4akvam da ima prodaljenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Филма е луд на мен страшно много ми хареса. Особено момента когато докторчето полудя и си отряза крачето. На филма му давам оценка 6. . Супер психарски и сигурно голяма част са се насрали от страх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.