Jump to content
BulForum.com

Tarsq si VGA

Recommended Posts

i.... dokolkoto razbrah ot foruma koito ti mi be6e pratil minava 5900XT(pone taka razbrah) dori i da ne e overclock-nata . Prav li sam .

I ako moje i ti da mi obqsni6 do kakvi 4estoti moje da se overcl. beza da mi miri6e na izgorqlo (dokolkoto razbrah pri4inata da ne moje da se overclock-va do predela na vazmojnostite i e tova ob6to ohlajdane - to moje li da se smeni ili da se napravi ne6to po vaprosa 4e da si ba4ka po-dobre ?)

Edit : vsi4ko to va e za ShitHappen :excl:

i.... dokolkoto razbrah ot foruma koito ti mi be6e pratil minava 5900XT(pone taka razbrah) dori i da ne e overclock-nata . Prav li sam .

I ako moje i ti da mi obqsni6 do kakvi 4estoti moje da se overcl. beza da mi miri6e na izgorqlo (dokolkoto razbrah pri4inata da ne moje da se overclock-va do predela na vazmojnostite i e tova ob6to ohlajdane - to moje li da se smeni ili da se napravi ne6to po vaprosa 4e da si ba4ka po-dobre ?)

Edit : vsi4ko to va e za ShitHappen :excl:

Минава я да , по всякъкви показатели ( само дето 5900 е 256 бит ,а 6600 ГТ 128 )

ми клок 550/1150 мисля ,че и до повече ,но според мен на тези честоти ще е стабилна .(Вече си зависи и от бройка и памети и т.н. ) Аксъла е клокната фабрично на 1050 Мхз памет .

:excl: A ne6to po vaprsa s ohlajdaneto ?

Зависи си от марката охлаждането :) Ти си земи някаква пък ще я пробваш до колко се клоква .. на 100% не мога да ти дам отговор . Колкото до охлаждането , хех ще може да се смени ,но според мен едно стабилно фирмено охлаждане няма да има нужда от смяна .

A ima li takova ne6to kato evtino vodno (i vse pak efiktivno) ohlajdane za VGA PCI-ex - i ako ima orientirova4ni tseni (ako moje) :excl:

250 lv min GPU+CPU.Gore dolu dobro

Ili ima variant v koito ti da si go napravi6 moje da ne e po eftino no si go pravi6 kakto iska6

ALbatron 6600GT ima dosta stabilno ohlajdane taka 4e e dobur izbor.A za klock

pove4eto stigat pone 1050 na pamet(2ns) il 1200(1.6ns pone 6800 Ultra i X800 stigat tolkova).Qdro 550 s malko digane na voltaja moje i da stane

E az ne sum Shit Happen ama moga da ti obqsnq :)

Ako si nqma6 na predstava za kvo stava duma ne se hva6tai da si go pravi6 sam

Ina4e pompa Nova(800L) ili Delta 1200L,marku4i,6tuceri,Blok4eta ili da ti gi napravqt ili da si gi kupi6 gotovi.Radiator ot kola s su6tiq material kato blok4eto

2x120sm perki i rele koeto da vklu4va pompata s Pc.su6to taka Rezervoar i potenciometur za oborotite na Fan-a

И аз съм на мнение ,че евтино + добро водно охлаждане няма :angry: Трябва да е

"хоум мейд " за да си доволен найстина . Албатрон 6600 ГТ е добра карта найстина , но мен лично също ме блазни мисълта с фабрично клокнатата 6600 ГТ на Аксъл ,въпреки че нейното ядро незнам до къде ще отиде .

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=48175

Искам да подчертая ,че при даване на подобни съвети не нося никаква отговорност

:) Тоест ,ако нещо не е както трябва да не се търси вина в мен или някой друг , тъй като вие питате - ние ви отговаряме ( на базата на прочетеното/тестваното ) . После да няма ти каза ,а то какво стана :) Мисля ,че е ясно де ,но все пак да подчертая .

И аз съм на мнение ,че евтино + добро водно охлаждане няма  :angry: Трябва да е 

"хоум мейд " за да си доволен найстина . Албатрон 6600 ГТ е добра карта найстина , но мен лично също ме блазни мисълта с фабрично клокнатата 6600 ГТ на Аксъл ,въпреки че нейното ядро незнам до къде ще отиде .

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=48175

Искам да подчертая ,че при даване на подобни съвети не нося никаква отговорност 

:) Тоест ,ако нещо не е както трябва да не се търси вина в мен или някой друг , тъй като вие питате - ние ви отговаряме ( на базата на прочетеното/тестваното ) . После да няма ти каза ,а то какво стана  :) Мисля ,че е ясно де ,но все пак да подчертая .

Този Аксъл е АГП а в момента говорим за Пси-експрес

Spokoino ShitHappen ne mislq vednaga sled kato si kupq komp-a da po4na da mu smu4a du6icata ( e vse pak ako po4ne da me drani ). Prosto iskam da razu4a ne6tata za da vidq gore dolo koga 6te imam nujda ot upgrade i taka kato gledam mislq 4e 6te kam kraq na Mart 2006 (Novo duno). 10x za infoto .

Dr. vapros kakav hard da si izbera za komp-a sprql sam se na SATA Seagate Baracuda 7200 1M . nqkakvi dr. predlojeniq na gore dolo sa6tata tsena (razlikato moje da e ot porqdaka na 10$ ) 10x predvaritelno ! :excl: !

Този Аксъл е АГП а в момента говорим за Пси-експрес

Да де аз се замечтах да беше и с 256 битова шина .. и така :D

http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...E2+%F5%E0%F0%E4

Може и да има нещо интересно в нея

Vidiah taia tema i da pitam i az mejdu drugoto. Zna4i shte si vzimam video i se kolebaia mejdu 2 karti Gigabyte Radeon 9550 i Asus V9520/TD FX 5200 ta ako moje da mi kajete koia da si vzema pri polojenie 4e ne mi triabva predimno za igri. Vtorata e s 10$ po skapa. I ako niakoi znae preimushtestvata na ednata i drugata shte sam blagodaren.

Nz za GIGABYTE Radeon 9550 MB ? ?Bita oba4e mai4e be6e v toq Forum 4etoh nqkade za ASL RADEON 9550 128MB 128BIT, s koito imat problemi - e vqrno 4e ne se znae dali ot kartata ili danoto no vse pak IMAT PROBLEMI. Vaprosniq 4ofek koito be6e postnal temata re6i da si smeni MB-to a ne VGA-to kato za po-evtino.

P.S : ta s 2 dumi nz trqqq da se porovi6 iz internet (az li4no ne namerih ni6to)

Taka 4e - Let the force be with you!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...