Jump to content
BulForum.com

Tarsq si VGA

Recommended Posts

Zdr. Za mnogo godini !

Trqbva mi video karta za okolo 200 / 250 gu6tera koqto da e PCI Express

10x predvaritelno

PS : Ako davata predlojeniq 6te vi pomolq za to4nata tsena i ot koq firma e !!!

tova "retail" kakvo ozna4ava ?

i o6te 1 vapros kum dunoto koeto sum si izbral pi6e AGP exp. (8I915G-MF na Gigabyte ) Kakvo ozna4ava i tova !

I ako ima po-dobri predlojeniq moje da mi gi predlojite :D

tova "retail" kakvo ozna4ava ?

i o6te 1 vapros kum dunoto koeto sum si izbral pi6e AGP exp. (8I915G-MF na Gigabyte ) Kakvo ozna4ava i tova !

I ako ima po-dobri predlojeniq moje da mi gi predlojite  :D

Retail-Кутия,кабели,софтуер,драйвери,описание,преходници,игри и при някой вариянти Тениски и шапки.Агп експрес е че може да си сложиш Агп Карта докато събереш пари за Пси-Е.Но тя е вързана към Пси шината и е по-бавна от

АГП(нормално) :)

Dobre 10x

A dunoto odobrqva6 li go ?

ILI ima i po-hubavo za su6tite tseni :) s PCI-Ex.

Аз лично съм имал достъп до 2 Албатрон с 915P i 915G Разликата е доста голяма в полза на първото.Освен ако не ти трябва вграденото видео и Агп или съпорт на ДДР и ДДР2.

Това дъно ми хареса определено:

Albatron PX915P Pro Prescott FMB 2.0 - s.775, Intel 915P/ ICH6, 800, 4xDDR400 Dual ch., 1*PCI-E x16, 2*PCI-E x1, 3*PCI, 8ch. HD Audio, Marvell Gb. LAN, ATA100+2*ATA133, 4*SATA, RAID(0,1), USB 2.0/ 1.1, ATX 30 Месеца $117.00

Ако си решил Гигабайт гледай да е "P" версията на чипсета

Abe oki 4eki da vi pomolq sq .

Ae da mi napravite Configuratsiq za 800 $ bez monitor , klaviatura i mi6ka , CD i Floppy . Oba4e CPU-to iskam da e P4 530 , 3.0 Ghz , 1M , 800Mhz , 1024 , LGA775,BOX -- 200 $ i MB-to da e s PCI-ex.

10x predvaritelno !!! :punk

Какво ви е мнението за конфигурацията :

MB : GB 8I915G-MF , I915G , LGA775 , DDR400 , VGA & PCI Exp. , SB 7.1 , LAN 1000 , SATA , 1394

CPU : P4 530 3,0 Ghz . ,1M , 800mhz , 1024 , LGA775 , BOX

HDD : 200 Gb. Seagate Baracuda 7200 SATA 8M 36 M

RAM : 512 MB DDR 400 TwinMos

VGA : GF FX 6600GT , 128MB DDR III, 128bit, PCI Express, TV OUT, DVI, retail

(Но за видеото все още се чудя ) :excl:

За А64 + дъно с PCI-X ще трябва да изчакаш да се появят Nforce4 дъната и в България , а ако не искаш (тоест искаш с АГП ) може да разгледаш в нашият форум теми . Както и в форума на hardwarebg.com , a по-точно -> http://hardwarebg.com/forum/ .

Пък и това може да видиш , какво прави АГП версията на Аксел :

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?s=&threadid=48175 ,но все пак вече все повече почва да се налага PCI-X ,така че пак ти казвам изборът си е лично твой :)

ShitHappen ако можеш ми направи цонфигурация с Nforce4(и ако може малко пожече инфо), защото аз мисля да си взимам компа от наи-големия доставчик на хардуер за БГ - т.е. не от фирма посредник . (Все пак чичо ми има връзки )

Така че моля те да я напишеш !

ако имаш средства вземи си повече Рам примерно 1Гб

супер мощно ПС само със 512 Рам според мен е леко осакатяване на конфигурацията

Виж това в MOST  и ATI X700Pro PCI-E просто без коментар.

Първо СЛИ-та според достоверен източник на мост най рано 25 Януари като ще се вкарат 5 бройка АтиХ700Про е по слаба 6600ГТ

Всички Нфорс 4 който скъпите версии на чипсета на Асус или Мси са с А3 ревизия.А старите с А2 която дава доста дефекти.Препоръчвам ти Интел въпреки мнението ми за П4

ако имаш средства вземи си повече Рам примерно 1Гб

супер мощно ПС само със 512 Рам според мен е леко осакатяване на конфигурацията

Можеш ли да се аргументираш ?

Найстина в момента е много кофти положението АМД + ПЦИ-Е .

Трябва да се изчака Nforce4 дъната да се внесат първо , а после да им падне цената и да дойдат някой на по-добра цена . 190$ е въпросното Асусче ,ако сложиш и ДДС ...

Може би в момента П4 найстина ще бъде по-добър вариант , но ако не искаш ПЦИ-Е(въпреки ,че според мен ще е грешка ) , взимаш Nforce3 дънце и си свиркаш .

Oki ae da mi kajete vazmojno nai-hubavoto dance za LGA775 s PCI-ex za momenta koeto e qko za overclock i t.n. i po vazmojnost da e okolo 150 gu6te4eta. Apuk ako ima i SLI-4e 6te da best ( e vse pak do 150$ )

P.S. planut mi da si vzema dano sq apuk esenta da si vzema novo a tva da go podarq na sestra mi 6toto tq se nujdae ot po-hubavo ( v momenta e s aOpen-4e ama na 5 godinki taka 4e ....)

10x predvaritelno :excl:

MSI 915P NEO2 PLATINIUM/915P

ABIT AG8 915P

ASUS P5GDC PRO

Също така ако не държиш на много яко видео вариана е

ASUS P5GD1 PRO+PCI-E EN5750

Играл съм си с Абита обаче с 3rd-Eye и мога да каже че дъното е много стабилно.Другите съм чел ревюта и което да земеш няма да збъркаш

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...